- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Annesiyle düğünlerde geziyor. Yaa bir anne bunu evladına gelinine nasıl yaparEn güzel intikam yoluna bakmak şu durumda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesiyle düğünlerde geziyor. Yaa bir anne bunu evladına gelinine nasıl yaparEn güzel intikam yoluna bakmak şu durumda.
Allahım evlerden ırak ya. Bu bana çok ensest bir durum geliyor ya. Bazi kadınlar içten içe oğullarını kocasi görüyor bence. Size gelecek yillarinizda harika bir hayat dilerim bu evlilik gelecekte yaşayacaklarınızın sadakası olur umarım. Içinizden geldiği gibi yapın ama bence ama bosanip kurtulmak en iyisi.Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim
Bende bıraktığı hasarı bir bilse, bu kul hakkıyla yaşayabilecek mi acaba merak ediyorumBırakın gitsin. Böyle bir kişinin özür bile dilememesine takılmayın. Siz onu zor durumda bırakırsanız eline koz da geçer. Bakın ne çirkef diye dedikodunuzu yapar. Daha da üzülürsünüz.
Evet canım haklısın ama insan yine de üzülüyor elinde olmadan. Hayallerim yıkıldı , daha doğrusu hepsini birer birer yıktı annesiyle birlik olupEn büyük intikam unutup.kndi yolunuza bakmak arkadaşım böyle ana kuzusu için niye üzülüyorsun boşa gitsin çekişmeli seni de üzer
Ya sal anasını emsin dursun, büyümesine daha çok var . Almışın emziklinin tekini, anasına gitti diye üzülüyon, e gider? Ne olacaktı ya? Hayat kimseyi beklemiyor, bırak aldığın çöplüğe, işine bak.
Anlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi süründüri
Süründürmek istiyorsan neden anlasmalı bosanıyorsunuzAnlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi
Katip her zaman doğru şeyler söylüyorsun. Ama başıma gelenler bana çok ağır geliyor hemen mantıklı kararlar alamıyorumYa sal anasını emsin dursun, büyümesine daha çok var . Almışın emziklinin tekini, anasına gitti diye üzülüyon, e gider? Ne olacaktı ya? Hayat kimseyi beklemiyor, bırak aldığın çöplüğe, işine bak.
Hastalar çünkü. Sağlıklı ilişkileri yok biliyorsun.Annesiyle düğünlerde geziyor. Yaa bir anne bunu evladına gelinine nasıl yapar
Süründürmek istemiyorum , yani o anlamda değil. Sadece hemen evlenip hemen kolayca ayrılıp yoluna bakamasın istiyorum maddi beklentim yok. Çekişme değil de sürüncemede bırakmak istiyormSüründürmek istiyorsan neden anlasmalı bosanıyorsunuz
Ömür boyu böyle yaşayan insanlar varmış. Oğlundan ayrılamayan anneler vsHastalar çünkü. Sağlıklı ilişkileri yok biliyorsun.
Birazcık ilahi adalet görsem iyi gelecekBırakın gitsin. Böyle bir kişinin özür bile dilememesine takılmayın. Siz onu zor durumda bırakırsanız eline koz da geçer. Bakın ne çirkef diye dedikodunuzu yapar. Daha da üzülürsünüz.
Arkadaşım o kadar haklısın ki… annesi babasından nefret ediyor ve eşimi kocası yerine koymuş. Anne oğul ilişkisi değil de sanki birbirlerine aşıklar. Ben kuma gelmişim sanki.Allahım evlerden ırak ya. Bu bana çok ensest bir durum geliyor ya. Bazi kadınlar içten içe oğullarını kocasi görüyor bence. Size gelecek yillarinizda harika bir hayat dilerim bu evlilik gelecekte yaşayacaklarınızın sadakası olur umarım. Içinizden geldiği gibi yapın ama bence ama bosanip kurtulmak en iyisi.
Canını al parasını alma. Zaten maaş kartımı vermediğim için ayrıldı o bana para mı kıyabilir hiç . Çok çirkinleşirPardon neden birsey talep etmiyorsun? Sana eziyet etmis. Kendini kaybetmissin. Senin yerinde maddi manevi tazminat muhakkak isterim. Normalde bende herkes yoluna baksin derim. Ama.madem bir kadinin hayati ile oynuyor ödipus kompleksli öküz o zaman ödesin pasa pasa
Var tabi. Oğlanı koca yerine koyuyorlar.Ömür boyu böyle yaşayan insanlar varmış. Oğlundan ayrılamayan anneler vs
Canını al parasını alma. Zaten maaş kartımı vermediğim için ayrıldı o bana para mı kıyabilir hiç . Çok çirkinleşir
Zamanla olur o. Dedim sana daha önce. Zaman lazım daha.Birazcık ilahi adalet görsem iyi gelecek