Bir An evvel boşanmak mı sürüncemede bırakmak mı ?

9 ay bos beklemissiniz. Cekismeli acıp anlasmaliya çevirip boşanabikirdiniz. 9 aya bile yazık yani tabiki uzatmayın. Soz bela misiniz ki sizden kurtulamasın. Birey olarak kendinize değer verin

Uzatmak bir işine yaramaz. Sürünmez onlar. Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar. Tazminat aldıracak delilin olsa çekişmeli aç derim ama bildiğim kadarıyla o da yok. Onları pişman etmenin tek yolu paralarını almaktır onu da yapamıyorsun. Def et gitsinler.

Herkes ne mal olduklarını biliyor ki kılını kıpırdatan yok.
Hayatımla bu kadar kolay oynamaları çöp gibi kenara atmalarına çok üzülüyorum
Saçmalama, sen onların hevesini kursağında bıraktın. Ne güzel yolacaklardı seni yolamadılar. Sen paranı yedirmeden kurtuldun, çöp gibi atılmış falan değilsin. Çıktın gittin onlar da apışıp kaldı.

Süründürmek istemiyorum , yani o anlamda değil. Sadece hemen evlenip hemen kolayca ayrılıp yoluna bakamasın istiyorum maddi beklentim yok. Çekişme değil de sürüncemede bırakmak istiyorm
Kızım 9 aydır onlar da senin gibi bekliyor, kv yeni gelin bulamadı oğluna sen varsın diye sal gitsin, o ana ölünce görecek ebesini embesil dana

Bosanip hayatınıza bakın.Yasiniz genc sanırım.Yeni bir yol çizip önünüze bakin.
Ortak çocuk yok bu büyük şans Geçirilen zaman kisa.
Herseyi geçmişte bırakın.
Ben Allah a havale ettim.Biz unutsak.Allah unutmaz.Siz de.oyle yapın.

Evet olayın iç yüzü buydu . Hem maaşını alırız hem de biz normal hayatımıza devam ederiz o da saksı gibi evde Yaşar gider diye plan yapmışlar resmen. Bir eşya gibi davrandılar bana.

Çocuğum yok 26 yaşındayım, geçirilen zaman kısa ama konsantre bi şekilde psikolojik şiddet gördüm toparlanamadım

Çocuğum yok 26 yaşındayım, geçirilen zaman kısa ama konsantre bi şekilde psikolojik şiddet gördüm toparlanamadım
Zaman kısa derken yaşadıklarinizi küçümsemek istemedim.Yanlis anlamayin.Sadece ortak anılar biriktirmek en kötüsü.Ben 16 yildan sonra bosandim.Anilarimiz da çöp oldu. 16 yıl ne yasandiysa anlamsizlasti.Ne mal olduğunu erken anlayip karar vermeniz iyi olmus.
Yeni seyler yapın.Spora başlayin yada dil kursu yemek.kursu vs farkli bir ortama girip kafanizi dağıtin.Yeni insanlarla tanışıp sosyalleşmek iyi gelir size.
Psikolojik destek alin.iyi geliyor

Süründürmek istemiyorum , yani o anlamda değil. Sadece hemen evlenip hemen kolayca ayrılıp yoluna bakamasın istiyorum maddi beklentim yok. Çekişme değil de sürüncemede bırakmak istiyorm
Siz bılırsınız yınede ama bence buna vakit öldürüceginize kendi hayatınıza bakmanız sızın acınızdan daha iyi olur kaybeden kendı olur gelen gideni aratır ılla pısman olucaktır elbet yınede ugrasmak istiyorum dersenız bosanmayı erteleyecek seyler yapabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…