- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Uğraşacak gücüm kalmadı ki. Ölmediğime tutuyorumYasal haklarini sonuna kadar kullan. Adam olaydi da evliligini bu hale sokmasaydi o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğraşacak gücüm kalmadı ki. Ölmediğime tutuyorumYasal haklarini sonuna kadar kullan. Adam olaydi da evliligini bu hale sokmasaydi o zaman.
Tahmini kaç seneZamanla olur o. Dedim sana daha önce. Zaman lazım daha.
9 ay bos beklemissiniz. Cekismeli acıp anlasmaliya çevirip boşanabikirdiniz. 9 aya bile yazık yani tabiki uzatmayın. Soz bela misiniz ki sizden kurtulamasın. Birey olarak kendinize değer verinAnlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi
Uzatmak bir işine yaramaz. Sürünmez onlar. Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar. Tazminat aldıracak delilin olsa çekişmeli aç derim ama bildiğim kadarıyla o da yok. Onları pişman etmenin tek yolu paralarını almaktır onu da yapamıyorsun. Def et gitsinler.Anlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi
Uğraşacak gücüm kalmadı ki. Ölmediğime tutuyorum
Sen tamamen iyileşip , unutup , çok mutlu olduğunda ve hiç beklemediğinde duyacaksın.Tahmini kaç sene
Herkes ne mal olduklarını biliyor ki kılını kıpırdatan yok.Benim bir suçum günahım yok . Bunu herkes biliyor şahit olan insanlar da hak veriyor. Ama şaşırıyorum onun aile büyükleri hiç düzeltmeye çalışmadı kimse uyarmadı onları. Hani bi anlaşmazlık olur da ara bulunur ya bizde öyle bişey bile olmadı. Bir kusurum da olmadı anlam veremiyorum insanların sessiz kalmasına
Saçmalama, sen onların hevesini kursağında bıraktın. Ne güzel yolacaklardı seni yolamadılar. Sen paranı yedirmeden kurtuldun, çöp gibi atılmış falan değilsin. Çıktın gittin onlar da apışıp kaldı.Hayatımla bu kadar kolay oynamaları çöp gibi kenara atmalarına çok üzülüyorum
Kızım 9 aydır onlar da senin gibi bekliyor, kv yeni gelin bulamadı oğluna sen varsın diye sal gitsin, o ana ölünce görecek ebesini embesil danaSüründürmek istemiyorum , yani o anlamda değil. Sadece hemen evlenip hemen kolayca ayrılıp yoluna bakamasın istiyorum maddi beklentim yok. Çekişme değil de sürüncemede bırakmak istiyorm
Allah razı olsun şu yorum çok iyi geldi sen çok yaşaKızım 9 aydır onlar da senin gibi bekliyor, kv yeni gelin bulamadı oğluna sen varsın diye sal gitsin, o ana ölünce görecek ebesini embesil dana
Evet olayın iç yüzü buydu . Hem maaşını alırız hem de biz normal hayatımıza devam ederiz o da saksı gibi evde Yaşar gider diye plan yapmışlar resmen. Bir eşya gibi davrandılar bana.Herkes ne mal olduklarını biliyor ki kılını kıpırdatan yok.
Saçmalama, sen onların hevesini kursağında bıraktın. Ne güzel yolacaklardı seni yolamadılar. Sen paranı yedirmeden kurtuldun, çöp gibi atılmış falan değilsin. Çıktın gittin onlar da apışıp kaldı.
Çocuğum yok 26 yaşındayım, geçirilen zaman kısa ama konsantre bi şekilde psikolojik şiddet gördüm toparlanamadımBosanip hayatınıza bakın.Yasiniz genc sanırım.Yeni bir yol çizip önünüze bakin.
Ortak çocuk yok bu büyük şans Geçirilen zaman kisa.
Herseyi geçmişte bırakın.
Ben Allah a havale ettim.Biz unutsak.Allah unutmaz.Siz de.oyle yapın.
Uyuşmuş gibi olduğım için sosyal hayata karışmakta zorlanıyorumSizde sefa sürün mesela unutmakla baslayin sonrasi gelir
İnşallah hemen evlenir de görür ebesinin kukusunuKızım 9 aydır onlar da senin gibi bekliyor, kv yeni gelin bulamadı oğluna sen varsın diye sal gitsin, o ana ölünce görecek ebesini embesil dana
Öfff çok daraldım yaaa , sabretmek de zorSen tamamen iyileşip , unutup , çok mutlu olduğunda ve hiç beklemediğinde duyacaksın.
Ben de geçtim benzer evrelerden. Şimdi geriye bakıp oha çok hızlı geçmiş diyorum.Öfff çok daraldım yaaa , sabretmek de zor
Benim ilk konumu okumuş muydun canım , sanırım yorumun vardı. Yani benim gibi insana yapılır mı bu ;(Ben de geçtim benzer evrelerden. Şimdi geriye bakıp oha çok hızlı geçmiş diyorum.
Zaman kısa derken yaşadıklarinizi küçümsemek istemedim.Yanlis anlamayin.Sadece ortak anılar biriktirmek en kötüsü.Ben 16 yildan sonra bosandim.Anilarimiz da çöp oldu. 16 yıl ne yasandiysa anlamsizlasti.Ne mal olduğunu erken anlayip karar vermeniz iyi olmus.Çocuğum yok 26 yaşındayım, geçirilen zaman kısa ama konsantre bi şekilde psikolojik şiddet gördüm toparlanamadım
Siz bılırsınız yınede ama bence buna vakit öldürüceginize kendi hayatınıza bakmanız sızın acınızdan daha iyi olur kaybeden kendı olur gelen gideni aratır ılla pısman olucaktır elbet yınede ugrasmak istiyorum dersenız bosanmayı erteleyecek seyler yapabılırsınızSüründürmek istemiyorum , yani o anlamda değil. Sadece hemen evlenip hemen kolayca ayrılıp yoluna bakamasın istiyorum maddi beklentim yok. Çekişme değil de sürüncemede bırakmak istiyorm