- 26 Kasım 2013
- 491
- 573
- 63
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
bana cınsel ıstısmar var gıbı geldı...neden dersenız?
şimdi onunla beraber yatması bı kere akla mantıga uymaz.kız kocaman olmuş..kıyamıyor olsa gece hani korkuyo dıye onunla yatıyo olsa okula mosmor gelmez..sankı kız tacıze ızın vermeyınce dayak yıyor gıbı geldı.korkunc bısey ama ben kesınlıkle tacız var dıyorum...adam zaten normal degılmıs.hersey beklenır o hayvandan
bu ne şimdi. tel vermek yasak sitedeBen ankara'da yaşıyorum. Nerede olduğunuzun hiç önemi yok.
Telefonum ...
Arayın.
Ne güzel bu konularda aktif çalışan bir insana rastlamak. Siz alabildiniz mi bilgileri. Durum nedir acaba ?athenenoctua 'nin hassasiyeti ve iyi niyeti sayesinde konudan şimdi haberdar oldum
Şehrinizi bana da yazın lütfen, kendinizle ilgili bilgi vermenize gerek yok
Okulunuza gelen sosyal hizmetler uzmanlarından birinin ismini verebilirseniz ben konuya anında ulaşabilirim
Çalıştığım sivil toplum kuruluşunun hemen ekip görevlendirmesini sağlayabilirim
Hatta gezici ekibimizin uğrayacağı bir şehirdeyseniz kendim de geleceğim
Mesajınızı bekliyorum
Ne güzel bu konularda aktif çalışan bir insana rastlamak. Siz alabildiniz mi bilgileri. Durum nedir acaba ?
Allah razı olsun sizden de konu sahibinden de. Bu kızcağız büyük ihtimal reddedecek ama varsa böyle Taciz vs ilgili kişiler anlar yinede sanıyorum . Lütfen konu sahibi arkadaşım bu konu ile ilgili sonucunu bize yaz. Aklım tüm gün bu konudaydı.Konu sahibi okula gelenlerin sosyal hizmetlerden olmadığını, özel bir rehabilitasyon merkezinden olduğunu söyledi.
Sosyal hizmetlerden bir müdür yardımcısıyla görüşülmüş ama bir yardımı olmamış diye bilgi almış.
Sivil toplum kuruluşlarının olaya dahil olabilmesi için gereken asli şey, bu konuda inceleme başlatılması.
Normal prosedürde idarenin başvurusu yani dilekçesi hemen sosyal hizmetleri harekete geçirmeliydi.
Daha detaylı açıklamayı konu sahibi yapacaktır, ona göre çözüm önerisi sunacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?