• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

Bana ,baba kızına cinsel istismar uyguluyor gibi geldi:KK43:
Yoksa sadece dayaktan bu kadar korkmaz,lise 3'e giden bir kızı nasıl babası yıkar ya ,gözlerim faltaşı gibi açıldı.Ne yapacağınızı bilmiyorum ama lütfen kurtarın o kızı ,konuyu takip edeceğim,inş. kurtulur:KK43:

şimdi aklıma geldi 13 yaşındaydım annem basşka bi sehre dr gitmıstı elimi kırmıstım ozaman babamla evde tek kalıyorduk saçlarım yaglanmıstı tek elimede yıkıyamıyordum kaşınıyordum babam beni banyoya götürmüştü kızım üstünü çıkar elini havada tut ışıgı kapatırım saçlarını yıkar durularım sen vucudunu yıkarsın tek elinle. kafamı yıkadı karanlıkta sonra banyodan çıktı ışıgı açmıştı vücüdümüda kendim yıkamıştım.acaba adam da kız hasta dıye suyu cok harcamasın kendısı daha kanaatlı kullanır dusuncesıyle boyle bısey yaparmı off bilemedım basım agrıdı bu konuda Allahım yardım etsın

inanmıyorum ya içim nasıl sızladı
allahım sen yardım et
bu nasıl bir mantık?bu çocuğun halası,teyzesi,dayısı yok mu?neden bu adam yıkıyor bu çocuğu
o yaşta genç bir kızı babasınınyıkaması çocukta nasıl bir iz bırakmıştır?
dayak ne demek ya?hele de o yaşta bir çocuğun babasıyla yatması, adam cinsel istismarda bulunmasa bile çok kötü.
lütfen haberdar edin bizi
bir de bulunduğunuz şehrin barosundan bi avukatla görüşseniz,onlar belki bi çözüm yolu sunarlar

bence bi psikolokla anlaşıp ders saatlerinden bazılarında önce onla görüştürün o size yardımcı olur polisi arasanızda durum değişmez gibime geliyor.

bence medya duymalı...normal şeyler degıl bu anlattıklarınız.....
bıkerede boyle bırşey paylaşılmıştı olay Muge Anlıda çözuldu....bence mutlaka ulaşın ya Muge anlıya ya baska bır tv programına...

su faturası çok gelmesin diye banyo yaptırmıyor, saçma da olsa bi sebebi var adamın bu saçma davranışının, ama ne mantıkla yanında yatırıyor ? bunun açıklaması yok. yanında insan olmadan yatamıyor mu ki adam? tek göz odada dahi kalınsa ayrı yatak yapılır yani nası bi yerde yaşıyorlar bilmiyorum ama yer ya da yatak olmayışından ibaret olmamalı bu davranışın nedeni. gerçekten çok tuhaf , hem çok üzüldüm hem de acayip tuhaf hissettim.Öğretmenm, inşallah çabalarınız işe yarar da kurtulur bu yavrucak

çocuk korkuyor... konuşsun da sonra devlet babasına al çocuğunu evine git dediğinde ölesiye dayak mı yesin... aynı durumda olsam ben de konuşmazdım...yetkili bir yer bulmak bu şekilde aynen durumu açıklamak lazım. çocuğun korkup birşey yapmıyor diyebilceğini düşünmüyorlar mı anlayamıyorm...

Kurban olurum ya nasıl bir durum bu :(

Devlet alsa ne olacak belli yaştan sonra atıyor dışarı psikolojiside berbattır :(

Of, nasil acidi icim. Sanirim ben bu is icin ankara'ya bile giderdim. Meclisin kapisinda yatar, meramimi anlatmak icin her seyi yapardim. Bilmiyorum mudurunuzun siyasilere ulasma sansi olamaz mi acaba? Bu isle yakindan ilgilenilmeli. Takip edilmeli. Cok uzuldum cok. Sizi ve arkadaslarinizi da tebrik ederim, duyarli ogretmenlersiniz.

iyi geceler bayanlar,

az sonra anlatacağım konu kafama o kadar takılıyor ki iki gündür doğru düzgün uyuyamıyorum. artık yazıp hiç değilse paylaşmak istedim. eminim bize yardımcı olabilecek arkadaşlar da vardır içinizde.

ben bir lisede öğretmenim. konu da bir kız öğrenciyle ilgili. çocuk zihinsel ve psikolojik olarak çok zor durumda. tam teşhis nedir bilmiyoruz çünkü babası kızın bu durumunu reddettiği için doktora götürmüyor.

kızın annesi kız henüz 2 yaşındayken karnında bebeği ile evlerinde intihar etmiş. kız baba ile yaşıyor. baba inanılmaz despot ve ruh sağlığı yerinde olmayan bir adam. şöyle ki 11. sınıfa giden kızını hala kendisi yıkıyor ve beraber yatıyorlar. cinsel istismar var mı bilmiyoruz çünkü kız babasından inanılmaz korkuyor, onunla ilgili kötü hiç bir şey söylemiyor. ayrıca dayak yediğini biliyoruz, bunu güvendiği bir öğretmenine sadece bir kez açmış. fakat kız her gün bir yeri mor geliyor -morluklar sırt kol gibi görünmeyen yerlerde- sorulduğunda düştüm diyor.

bu baba karnesinde zayıf olduğu için zamanında saçlarını da kazıtmıştı çocuğun. babanın maddi durumu çok çok iyi. yalnız sanmayın ki bu parayı harcıyor.

kız her daim leş gibi, çünkü evlerinde çamaşır yıkama günü varmış artık ayda kaç gün bilemiyoruz çünkü kıyafetleri ise sürülmüş gibi, kendi de sanırım 15 gün ya da ayda bir yıkanıyor. su parası çok gelirmiş.

detayları veriyorum ki adamın nasıl bir manyak olduğunu anlayın diye. ha bir de kızı sömestrda okula getiriyor sabahtan akşam gelip alıyor. kızın cebine 1 lira harçlık vermiyor. bu okula bırakma mevzusunu da şöyle açıklayayım: bir gün müdür yardımcısı çocuk için "yazık bırakmayın buraya tatilde."demiş, adam ertesi gün getirmemiş diğer gün ise okula getirip "sizin yüzünüzden dün 5 liramdan oldum bu çocuk burda kalacak" demiş. yazları da kütüphaneye götürüp bırakıyor sabahtan akşama.

işte aklıma gelenler bunlar. sınav haftasıydı iki haftadır kızın gene krizleri tuttu her gün ağlıyor. biz anlıyoruz ki evde psikolojik ya da fiziksel şiddet gördüğünden okulda bu halde. zayıf almaktan korkuyor. kekemeliği arttı. biz bu durumu defalarca sosyal hizmetlere bildirdik. iki de uzman geldi sonuç yok. sonra arkadaş aramış tekrar "babanın maddi durumu iyi alamayız" diyip kapatmışlar telefonu.

inanın hepimize dert oldu nolacak bu kızın hali? napabiliriz? polise mi gidelim? ama kız babam bi şey yaptı demez çok korkuyor. daha önce böyle bir şey yaşayan öğretmen arkadaşlardan ya da varsa sosyal hizmetlerde emniyette çalışanlardan akıl ve yardım istiyoruz. bu çocuğun sonu da annesi gibi olmasın.

bana cınsel ıstısmar var gıbı geldı...neden dersenız?

şimdi onunla beraber yatması bı kere akla mantıga uymaz.kız kocaman olmuş..kıyamıyor olsa gece hani korkuyo dıye onunla yatıyo olsa okula mosmor gelmez..sankı kız tacıze ızın vermeyınce dayak yıyor gıbı geldı.korkunc bısey ama ben kesınlıkle tacız var dıyorum...adam zaten normal degılmıs.hersey beklenır o hayvandan

Beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Bu ne acı bir durum. İnşallah aklımıza gelen berbat ihtimaller, başına gelmemiştir o masumun. İnşallah baba tüm korkunç özelliklerinin yanında bir de sapık değildir. Of!
Televizyon programları iyi fikir mi kötü fikir mi bilmiyorum ama bu ülkede bir çok kurumun ancak toplum önünde rencide edilince harekete geçtiği düşünülürse, daha çabuk netice alınması açısından çok işe yarayabilir diye düşünüyorum.
Ya aklıma bir de şey geliyor; kadın derneklerine ve STK'larına başvursanız. Eminim bu çocukla gönüllü olarak ilgilenecek, zaman ayırabilecek bir psikolog bulma konusunda yardımcı olurlar ya da yapılması gereken ne varsa sizi daha iyi yönlendirirler.
İyi gelişmeleri dört gözle bekliyorum.

Ne haytlar var şükretmeyi bilmiyoruz... valla çocuğun sornu travmatik bence.annesinin ölümüyle ilgili gördüğü bildiği bi sey vardır.
Etkilenmistir kimsesiz büyümek itilmişlik bu hale getirmştir. İstismar olmüsıda muhtemel. Medyaya yansıması bakanlıgı harekete gecirebilir.bakanlığa bildirmkte fayda var.

Babası hakkında konuşuyor.
Yaşantıları hakkında konuşuyor.
Gorunmeyecek darp izlerini öyle ya da böyle gösteriyor.
11. Sınıf öğrencisi.
Babasıyla yıkanip yattığını anlatıyor.
Sosyal hizmetler bu çocuğu konusturamiyor, öğretmen ihbarini hiçe sayıyor ve maddi durumu iyi deyip olayı kapatıyor.
Bunlara kim İnanır?
Herhalde Kadir inanır.

11. Sınıf öğrencisi.
Sosyal hizmetler bu çocuğu konusturamiyor, öğretmen ihbarini hiçe sayıyor ve maddi durumu iyi deyip olayı kapatıyor.
Bunlara kim İnanır?
Herhalde Kadir inanır.
Şu konunun sahte olmasını o kadar çok isterdim ki. Ama kimse böyle bir yalan atacak kadar merhametsiz olamaz diye düşünüyorum. :KK43:

11. Sınıf öğrencisi.
Bunlara kim İnanır?
Herhalde Kadir inanır.
en yardımcı olan mesaj sizinki oldu gerçekten, analitik yaklaşımınız için sağolun. bu kadar insan içinde biz siz anladınız(!) bravo

Back