- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Bir de kızın babasından başka kimsesi yol belki şikayet etmek anlatmak arada aklımdan geçse de yalnız kalma korkusu da yaşıyor olabilir.onu burdaki insanlarda biliyor ama şikayetçi olmuyormuş babasından nasıl da korkuyor kimbilir
Yok canım artık hepimiz çok kararlıyız bu adamın elinden kurtulacak bu çocuk.çok tuhaf vallahi ne desem bilemiyorum ki şuan. ama bu böyle gitmez bence kız büyücek aynı mı gidecek her şey, baba öyle düşünüyor heralde :/
Yorum yapmamıstım su ana kadar ama sürekli okuyorum konuyu.Yok canım artık hepimiz çok kararlıyız bu adamın elinden kurtulacak bu çocuk.
Bugüne kadar baba şikayetleri başarılı bi şekilde savuşturmuş, insanları korkutup sindirmiş ama artık bitti. Cuma günü ciddi bir toplantı yaptık allahın izniyle herkes elini taşın altına koyacak gerekeni yapacağız
canım konuyu yeni gördüm, çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz. sen de dikkat et kendine...Arkadaşlar ilginize sağolun dün ilk adım atıldı bu kez tamamen resmi yollarla. Telefonla falan değil. Gelişmeler oldukça yazarım. İnşallah bir an önce sonuçlanor her şey
Arkadaşlar ilginize sağolun dün ilk adım atıldı bu kez tamamen resmi yollarla. Telefonla falan değil. Gelişmeler oldukça yazarım. İnşallah bir an önce sonuçlanor her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?