Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

Sonuç ne derseniz yukarda bahsettiğim arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sonuç alamazsak çocuk polisi ve sosyal hizmetlere resmi dilekçeli şikayette bulunmaya karar verdik arkadaşlarla

onu burdaki insanlarda biliyor ama şikayetçi olmuyormuş babasından nasıl da korkuyor kimbilir
Bir de kızın babasından başka kimsesi yol belki şikayet etmek anlatmak arada aklımdan geçse de yalnız kalma korkusu da yaşıyor olabilir.

Aslında kimsesi yok dedim ama halaları kızın velayeti için dava açmış ama alamamışlar diye dıydum. Kesin mi bilmiyorum. Baba kimseyle görüşmüyor kızı da görüştürmüyor. Bir de evlerine gitmişler artık kim gittiyse tam o da muallak geçen sene gidilmiş galiba polis mi kim gittiyse evleri gayet güzelmiş. Kızın odası, eşyalar, çamaşır bulaşıl makinaları...

çok tuhaf vallahi ne desem bilemiyorum ki şuan. ama bu böyle gitmez bence kız büyücek aynı mı gidecek her şey, baba öyle düşünüyor heralde :/

çok tuhaf vallahi ne desem bilemiyorum ki şuan. ama bu böyle gitmez bence kız büyücek aynı mı gidecek her şey, baba öyle düşünüyor heralde :/
Yok canım artık hepimiz çok kararlıyız bu adamın elinden kurtulacak bu çocuk.

Bugüne kadar baba şikayetleri başarılı bi şekilde savuşturmuş, insanları korkutup sindirmiş ama artık bitti. Cuma günü ciddi bir toplantı yaptık allahın izniyle herkes elini taşın altına koyacak gerekeni yapacağız

cok uzuldum bimere sikayet ettinizmi? bence bu durumu avukat yakininiz varsa gorusmek gerekir durum hic duzelecek gibi degil cunki avukat polis ve sosyal hizmet uclusu girerse elinden alabikirler birde kiz sorguda iskence yaptigini aciklayabilirse tabi cunki korkmus baya

Yorum yapmamıstım su ana kadar ama sürekli okuyorum konuyu.

Kararlılıgınızı cok takdir ettim. Meslegini hakkını vererek yapan biriyle karsılasmak cok güzel gercekten. Bizim ilgilenmemiz gereken bi ton cocuk var hepsine biz mi yetiscez diyen ögretmeni de okudu bu gözler. Siz yetismek icin elinizden geleni yapıyosunuz. Ay su anda sarılasım var size yani ne diyeyim. Size yardımcı olan arkadaşların da ayrıca ellerine saglık, destek cok önemli bi sey böyle durumlarda.

Gelismeleri sizden ve yardımcı olan diger arkadaslardan bekliyoruz. Bu isi cocuk icin en hayırlı sekilde cözersiniz umarım.

Günaydın. Konuyu takip ediyorum. İnşallah bir çözüme kavuşur da o kızcağız da kurtulur biz de mutlu oluruz.
Günün anlam ve önemine istinaden bu kıymetli öğretmenin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Ülkemizin sizin gibi duyarlı ve sevgi dolu öğretmenlere ihtiyacı var.

cinsel istismar varmi acaba bence cocugu rencide etmeden saglik taramasi yapicaz diyip cocuklaridoktr ve polis gozetmnde kontro ettirin ccugun cinsel istismara ugrayip ugramadgni ogrenin eer bole birsey varsa zaten hemen coxuk elinden alinir hakkinda isl baslatirlar madii durumu ve diger durumlar.ortadan kalkar

Konuyu görür görmez 19 sayfayı bir çırpıda okudum çocuğun akıbetini merak ettiğimden... Okurken de bugünün anlam ve önemine istinaden "ne mutlu ki böyle özverili öğretmenlerimiz var" dedim öğretmenler gününüz kutlu olsun meslek hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim, bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sevgiler...

Yazilanlari okudukça kalbim parça parça oldu. Yasadiklarimin o gencecik kizcagizinkilerinin yaninda devede kulak kalmis. Rabbim ona ins bu cikmazdan kurtaracak kapilar açar. Konuyu okurken kafamdaki soru isareti babaanne ve anneanne bu duruma nasil seyirci kaliyor. Babaanne bence cocugu almak icin degil oglunu hastaneye kapatmak icin savasmali. Bu sekilde cocugun korkulari kalmaz ve kendini iyilestirebilmek icin sansi dogar..

Ya anlattiklariniz cok korkunc seyler aslinda.
Cocuga bakarsan da birseylerin yolunda gitmedigi de muhakkak.
Ama eminmisiniz babanin problem olduguna ?

Ne bileyim, bir baba nasil yapar ki bunlari ?

Arkadaşlar ilginize sağolun dün ilk adım atıldı bu kez tamamen resmi yollarla. Telefonla falan değil. Gelişmeler oldukça yazarım. İnşallah bir an önce sonuçlanor her şey
canım konuyu yeni gördüm, çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz. sen de dikkat et kendine...

sonuç ne oldu? resmi adım atıldıktan sonra neler yaşandı lütfen bilgi verir misiniz?

Ben de kendi adima cok tesekkur ediyorum, duygulandirdiniz beni, bu konuda hassas yarasi olan biri olarak.
Rabbim boyle cocuklari boyle insanlara birakmasin, onlara bakabilecek insanlarla buyumek nasip etsin ins.
Vazgecmeyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…