• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

bana cınsel ıstısmar var gıbı geldı...neden dersenız?

şimdi onunla beraber yatması bı kere akla mantıga uymaz.kız kocaman olmuş..kıyamıyor olsa gece hani korkuyo dıye onunla yatıyo olsa okula mosmor gelmez..sankı kız tacıze ızın vermeyınce dayak yıyor gıbı geldı.korkunc bısey ama ben kesınlıkle tacız var dıyorum...adam zaten normal degılmıs.hersey beklenır o hayvandan

Bencede kesinlikle taciz var:KK43:
Ilk defa bir konuda bu kadar üzüldüm:KK43:

Valla bende :KK57: bu sekilde okudum. Bdv da ilk kez boyle bir konuya denk geliyorum. Tv programi falan demis de bir cok kisi, muge anliolabilir evet. Ama onun disinda hicbir tv ye gitmeyin. Zira reyting icin kurban ediyorlar insani. Size kimligini, yuzunu gizyeyecegiz derler, yayinda herseyi verirler. Tv lere kesinlikle guvenmiyorum. Muge haric tabi. Taciz, tecavuz yuzde yuz vardir bu anlattiklarinizdan yola cikilinca. Ya direk aile ve sosyal politikalar bakanligina basvurun, ya da muge anliya. Diger yerlerden cozum gelmez. Malesef burasi Turkiye. Sistem bozuk iste.

athenenoctua athenenoctua 'nin hassasiyeti ve iyi niyeti sayesinde konudan şimdi haberdar oldum

Şehrinizi bana da yazın lütfen, kendinizle ilgili bilgi vermenize gerek yok

Okulunuza gelen sosyal hizmetler uzmanlarından birinin ismini verebilirseniz ben konuya anında ulaşabilirim

Çalıştığım sivil toplum kuruluşunun hemen ekip görevlendirmesini sağlayabilirim

Hatta gezici ekibimizin uğrayacağı bir şehirdeyseniz kendim de geleceğim

Mesajınızı bekliyorum

athenenoctua athenenoctua 'nin hassasiyeti ve iyi niyeti sayesinde konudan şimdi haberdar oldum

Şehrinizi bana da yazın lütfen, kendinizle ilgili bilgi vermenize gerek yok

Okulunuza gelen sosyal hizmetler uzmanlarından birinin ismini verebilirseniz ben konuya anında ulaşabilirim

Çalıştığım sivil toplum kuruluşunun hemen ekip görevlendirmesini sağlayabilirim

Hatta gezici ekibimizin uğrayacağı bir şehirdeyseniz kendim de geleceğim

Mesajınızı bekliyorum
Ne güzel bu konularda aktif çalışan bir insana rastlamak. Siz alabildiniz mi bilgileri. Durum nedir acaba ?

Ne güzel bu konularda aktif çalışan bir insana rastlamak. Siz alabildiniz mi bilgileri. Durum nedir acaba ?

Konu sahibi okula gelenlerin sosyal hizmetlerden olmadığını, özel bir rehabilitasyon merkezinden olduğunu söyledi.

Sosyal hizmetlerden bir müdür yardımcısıyla görüşülmüş ama bir yardımı olmamış diye bilgi almış.

Sivil toplum kuruluşlarının olaya dahil olabilmesi için gereken asli şey, bu konuda inceleme başlatılması.

Normal prosedürde idarenin başvurusu yani dilekçesi hemen sosyal hizmetleri harekete geçirmeliydi.

Daha detaylı açıklamayı konu sahibi yapacaktır, ona göre çözüm önerisi sunacağım

allah bu kızcağızı kurtuluşa erdirsin kısa zamanda. taciz yoksa bile kızın hayali arkadaşlarıyla bebeklerle oynaması vs. korkunç.hangi şehirdesiniz?

Ne güzel bu gibi durumlat için camla başla çalışan arkadaşlar var.aklıma babam öldüğünde ağlamadım diye bi kitap okumuştum ogeldi. Gerçek bi hikayeydi. Kadın kırk yaşından sonra anlatabilmiş kitaba dökmüş. Çok zor. İnşallah çarr bulunur

Ayyy. Koskoca kızı yıkamak nedir ya? Umarım çözülür bu durum. :( 5 lirası gidecek diye kızı okula postalayan adam komple alınmasından memnun kalır herhalde? Direk babayla konuşulsa? Ayyy diken diken oldum. :/

Konu sahibi okula gelenlerin sosyal hizmetlerden olmadığını, özel bir rehabilitasyon merkezinden olduğunu söyledi.

Sosyal hizmetlerden bir müdür yardımcısıyla görüşülmüş ama bir yardımı olmamış diye bilgi almış.

Sivil toplum kuruluşlarının olaya dahil olabilmesi için gereken asli şey, bu konuda inceleme başlatılması.

Normal prosedürde idarenin başvurusu yani dilekçesi hemen sosyal hizmetleri harekete geçirmeliydi.

Daha detaylı açıklamayı konu sahibi yapacaktır, ona göre çözüm önerisi sunacağım
Allah razı olsun sizden de konu sahibinden de. Bu kızcağız büyük ihtimal reddedecek ama varsa böyle Taciz vs ilgili kişiler anlar yinede sanıyorum . Lütfen konu sahibi arkadaşım bu konu ile ilgili sonucunu bize yaz. Aklım tüm gün bu konudaydı.

'11. sınıfa giden kızını hala kendisi yıkıyor ve beraber yatıyorlar :KK57: + saçı kazıtmalar,okula bırakmalar,vücudun da morluklar..' yok artıııık ya !
Bence öğrencinizin bir öğretmeniyle bile doğru düzgün iletişimi yok. Eğer bir öğretmen ona candan yaklaşsa ve bir öğrenci gibi değil de abla, abi gibi olsa kız kendiliğinden bir gün yaşadıklarının boyutunu anlatma cesareti bulabilirdi. Ben olsam bu öğrencimin peşinde koşardım bu hayattan kurtarmak için. Rabbim yardımcısı olsun.

Arkadaşlar selam,

Aptalaşık ve solanas arkadaşlar ilgilendiler sağolsunlar.

Şöyle bi durum var ben öğlenciyim, çocuk sabahçı ben dersine girmiyorum çocuğun. O yüzden benle pek samimiyeti yok ayrıca olayları tam detaylı öğrendim sınıf öğretmeninden ve çok yakın olduğu başka bir öğretmenden.

Polis aranmış, sosyal hizmetler aranmış. Yalnız ikisine de fiili mi denir resmi mi denir yani dilekçe ile bir başvuru olmamış. Ayrıca çocuğun durumunun belirlenmesi için özel bir rehabilitasyon merkezinden uzman çağırılmış. Çocuk rama sevk edilmiş fakat baba imzalamayı reddetmiş o da öyle kalmış.

Bu yıkama ve babayla yatma durumunu çocuk kendi ağzıyla söylüyor. Ama bunun kötü bi şey olduğunun farkında değil sanırım. Normal bahsediyor. Morlukları da okuldaki bayan hizmetli görüyor ilk. Kızın harçlığı olmadığından bayanın idare için yaptığı yemeklerden yiyor o arada samimi oluyorlar nasıl oluyorsa kadın kolunu farkediyor gömleğin içine bakınca sırtındakileri de görüyor.

Back