• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

selam herkese,

allah razı olsun hepinizden gün boyu telefondan girip takip ettim cevap yazamasam da.

hani kız bi kez itiraf etmiş bir öğretmene demiştim ya o bayanla konuştuk bugün tekrar. ben dersine girmediğimden aramız pek samimi değil. o hocasıyla iyiler. neyse işte bayan konuştu kızla, senle konuşmaya ablalar gelse ister misin falan dedi. bizimki korktu yine.

kızın başka akrabası yok mu denmiş, var ama görüşülmüyor sanırım. hatta hala ve babanne velayet için dava açmışlar ama sonuç alınamamış diye söyledi hoca.

eşi polis olan arkadaşla çocuk polisi işini konuştuk. ilk olarak oraya başvurduk. çocuk sabahçı ben öğlenci olduğumdan ben okula gittiğimde okuldan ayrılmak üzere oluyor kız. pazartesi ilgili bir ekip gelecek dediler bakalım inşallah gelir. ben de erken gidicem okula diğer hocalar da okulda olacak.

inşallah bu sefer bi şey yapılabilir.

müge anlı işini de ciddi ciddi konuştuk bu arada. müge anlı muhtemel ki programa çıkarmaz -ki zaten çıkmasını istemiyoruz- ama gerekli yerleri harekete geçirir sonucuna vardık. çocuk şubeden bi şey çıkmazsa önümüzdeki hafta müge anlıya bi şekilde ulaşmayı düşünüyoruz.

en yardımcı olan mesaj sizinki oldu gerçekten, analitik yaklaşımınız için sağolun. bu kadar insan içinde biz siz anladınız(!) bravo
Bana sahitleri ve çocuğu gösterin.
Konunun ayrıntılarını göreyim.
O çocuğu tek bir günde babasının elinden alma sözünü veriyorum.
Davayla bizzat ben ilgilenecegim.
Msg bekliyorum.
Istediginiz gerçekten yardimsa ben buradayım.

Msg bekliyorum.

Ben de tam burda avukat yok mu , yazmak uzereydim. Helal olsun size :)

Bence de hala, babaanne velayeti en kestirme cozum.

Msg bekliyorum.
ben sizin kimliğinize nasıl inanayım? aksi bir durumda hem çocuk hem ben hatta diğer öğretmenler için büyük sıkıntılar yaşanacaktır. ben sizden mesaj bekliyorum

Msg bekliyorum.

vuhuu !! cıddı olamazsınız gercekten yardımcı olcakmısınız? konus sahıbı arkadas lutfen donus yaap...ben ınanıyorum konunun gercek olduguna...

kusura bakmayın arkadaşlar ben tanımadığım birine kendimle ve çocukla ilgili bu bilgileri veremem.

bayana mesajla hangi ilde yaşadığımı belirteceğim. kendisi ya da uygun gördüğü başka biri ile haftasonu yüzyüze görüşebilirim. isterse. avukat kimliğini teyit etme şartı ile. isterse okula götürüp çocukla tanıştırıp diğer arkadaşları da dinletebilirim. sadece netten tanıdığım birine güvenmeyecek kadar uzun süredir internet kullanıcısıyım zira

yaşadığım şehri mesaj attım, üzgünüm kendisiyle ya da yönlendireceği biri ile yüzyüze görüşüp avukat kimliğini teyit etmeden daha fazla bilgi veremem.

Ben ankara'da yaşıyorum. Nerede olduğunuzun hiç önemi yok.
Telefonum ...
Arayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Polise de gitseniz sonuç alamazsınız. Üstünü kapatırlar. Bizim de başımıza geldi. Bir arkadaşın öğrencisi taciz ediliyordu. İlçede olduğumuz için jandarmaya gittik. Sonuç mu o okulun müdürü istifa etti. Arkadaş başka ilçeye tayin istedi. Aile tehdit etmiş. Üstünü kapattılar. AFF o kadar zor durumlar ki. Rabbim yardımcımız olsun.
Sosyal hizmetlere raporla gidin. Hem psikolog hem de darp varsa ikisini de alın.

Babası hakkında konuşuyor.
Yaşantıları hakkında konuşuyor.
Gorunmeyecek darp izlerini öyle ya da böyle gösteriyor.
11. Sınıf öğrencisi.
Babasıyla yıkanip yattığını anlatıyor.
Sosyal hizmetler bu çocuğu konusturamiyor, öğretmen ihbarini hiçe sayıyor ve maddi durumu iyi deyip olayı kapatıyor.
Bunlara kim İnanır?
Herhalde Kadir inanır.

Biliyor musunuz? Bir benzer olayı yaşadık. Tabi kızımız daha küçüktü. 7. sınıfta idi. 7 yaşından beri en yakını tarafından taciz ediliyordu. Babanın da haberi vardı.

Polise de gitseniz sonuç alamazsınız. Üstünü kapatırlar. Bizim de başımıza geldi. Bir arkadaşın öğrencisi taciz ediliyordu. İlçede olduğumuz için jandarmaya gittik. Sonuç mu o okulun müdürü istifa etti. Arkadaş başka ilçeye tayin istedi. Aile tehdit etmiş. Üstünü kapattılar. AFF o kadar zor durumlar ki. Rabbim yardımcımız olsun.
Sosyal hizmetlere raporla gidin. Hem psikolog hem de darp varsa ikisini de alın.
açıkçası bu adamdan herkes korkuyor. tipi bile ürkütücü ben çok rahatsız olyorum görünce. başına bela almak istemiyor kimse o yüzden de o sorumluluğu alıp doktora bi yere götüremiyoruz. adam kızımı rızam olmadan götürmüş bu öğretmenler okul saatinde okul dışına çıkarmışlar dese ki der al sana bela. uğraş dur soruşturması osu busu

cocuk istismarı ve ihmalini onleme dernekleri var,
onlarla iletisme gectiniz mi?
resmi kurumlar uzerinden direkt mudahale edemiyorsanız dahi belki onlar ve avukatları aracılıgı ile birseyler yapabilirsiniz...

ayrıca resit olmayan bir cocuk soz konusu,
eger annesi ile de iletisim kurulursa ikisinin de kurtulusu mumkun olabilir.

cocuk istismarı ve ihmalini onleme dernekleri var,
onlarla iletisme gectiniz mi?
resmi kurumlar uzerinden direkt mudahale edemiyorsanız dahi belki onlar ve avukatları aracılıgı ile birseyler yapabilirsiniz...

ayrıca resit olmayan bir cocuk soz konusu,
eger annesi ile de iletisim kurulursa ikisinin de kurtulusu mumkun olabilir.

anne ıntıhar etmiş..tam okumadan yorum yapıyosunuz konu sahıbını zor durumda bırakıyosunuz..tam okuyun lutfen

anne ıntıhar etmiş..tam okumadan yorum yapıyosunuz konu sahıbını zor durumda bırakıyosunuz..tam okuyun lutfen

zor durumda bırakmak derken?

bildirimleri gordum, kk ya girdim ve cıkarken kendisi izledigim uyeler arasında oldugu icin konuyu hemen farkedip dusuncemi paylasmak istedim.

bilgilendirmenizi daha duzgun bir bicimde yapabilirdiniz.
tesekkur ederim.

Back