- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
-
- Konu Sahibi bibalprensesi
sonuçlar gayet iyi durumda değil mi ? maddi durumları el verenlerin yaptırması gerekiyor bence. % 80 de çok iyi bir rakam çünkü. bir arkadaş kendi fotosunu atmıştı bana gayet hoş bir şekilde gelişme göstermiş ve zamanla da artıyor galiba. çünkü 5. yıl sonraki sonuçlara baktığımızda da ilerleme görebiliyoruzbiodermogenesi yaptıran arkadaşlar nasıl gidiyor biri 10.seanstaydı ne alemde gelişme var mı lütfen bilgi verin
aslında 10 seans çok iyi bir rakam yani diyorlardı ki en az yüzde 80'e kadar iyileşme var bıdı bıdı bıdı. madem öyle 10 seansta en az yüzde 40'lık bir değişim olmalıydı,en en en az. ki o da bayağı gözle görülür bir değişim.zaten inanmıyordum bu tedaviye pek,sadece bir umut işte.bizi bilgilendirdiğin için çok sağ ol.Ben sanırım dövme yaptırıcağım üstlerine ya bıktım! ten rengi boyatsak nasıl olur ki?Arkadaşlar bugün 10. Seansına gidiyorum. Değişim konusunda ekleyebilecegim çok şey yok çünkü değişen bişey yok. Hafif bi skilasma söz konusu ciltte. Ama çatlaklar aynı. Rengi soldu vs diyorlar ama gözlerime inanıyorum ben su an sadece. Bi umut belki son seanslarda değişir diye gidiyorum hala. Keşke diyorum zamanında bilinçli olsaydım da kirmiziyken, yol yakinken biseyler yapabilseydim. Ben de sucladim çok annemi ama içten içe sadece. Yüzüne vurmam bişey değiştirmez diyeinşallah zaman stres ve para boşa gitmez de diğer bölgelere geçmek kısmet olur diye dua ediyorum su an. Çünkü bu da ise yaramiyorsa başka ne yarar bilmiyorum herşeyi denedik nerdeyse