Çatlaklar BİODERMOGENESİ!! çatlaklar için kesin ve tek çözüm sonunda türkiyeye geldi!!! önemli.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
arkadaşlar ben dr. mustafa karataş'ın kliniğini aradım bana 1 seansı 250 tl dediler,daha da bir şey soramadan telefonu kapadım...benim çatlaklarım derin yarık gibi,çok kötü.artık bıktım şu çatlaklardan eskiden karnımı çok beğenirdim şimdi nefret ediyorum.deseler ki pürüzsüz olacak tamamen geçireceğiz o zaman 1 seans için veririm bu parayı,20 seansı da yaptırırım.ama yok hafifliyormuş yok rengi biraz değişiyormuş.e dokununca yine buruş buruş olacak değer mi yani,250tl bir seansa nasıll verelim? resmen para tuzağı bence...

fitblack bir plexr yöntemi var bunu araştırsana kırısklıkları resmen yok ediyor catlaklar içinde kullanılıyor.ben instagramda doktora sordum( catlakların yuzde yuzde gecmesı dıye bir şey yok öncelıkle bunu aklından cıkarmalısın.)görünmez olması için kaç seans olması lazım dedim 3-4 seans dedi ayda 1 yapılıyor.bence araştırmalısın cunku kesik izlerini falan geciyiro yani gorunmuycek dıkkat cekmıycek sevıyeye getırıyor.

.instagram.com/p/BEHHPyPGfhgX87DlOs8YREPiuXFKzwXHc8oPAQ0/?tagged=plexr bu da plexr la iz tedavisiymiş tek seans sonucu

Divnakvitka fitblack
plexre baktım ama çatlakla ilgili tek resim bulamadım. Yazdığınız adres de açılmadı lütfen resim koyar mısınız veya özelden atabilir misiniz . biodermogenesi evet pahalıymış seans başı 250 tek bölge olarak ama sonuçları çatlak için nerdeyse gördüğüm en iyi sonuçlar internette görsellere bakmanız yeterli yada italyadaki bi tv proğramında daha da mükemmel sonuçlar ve 5 yıl sonra tedavi bittikten sonra da etki ediyormuş bir kızın kalçasındaki çatlaklarda iyileşme vardı tedaviden sonra bile. Gerçekten bu tedavi benim son umudum ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Yeterli param olsa anında başlıcam ama yaşadığım şehirde yok. Başka bir yerde yapan kadınla konuştum o doktor değildi estetisyendi fotolarımı attım %70 düzelir dedi kendi hastalarnınkileride gönderdi fena değiller tabi devam edenlerde vardı. fikrimce yeni bişey çıkana kadar ki en iyisi bu ama eğer etkili bir yöntemse plexr lütfen foto atın

Ya sizi çok iyi anlıyorum,benim psikolojim sizden bile kötüdür eminim.22 yaşındayım annemin vücudundan daha kötü,daha deforme olmuş bir vücudum var.annem doğum yapmış kadın 1 tane çatlağı yok,ailede de böyle bir şey yok.bir tek bende çıktı.onlarda bilmediği için tabii ne ergenlikte ne de kilo alıp verdiğimde çatlaklar kırmızıyken falan krem mirem önermediler,önlem alınmadı.benimkisi de cahillik,selülit gibi bir şey zannediyordum,zayıflayınca geçer falan.
Fotoğraflardan 1 tanesi açıldı,ben ışık farklılığı gibi gördüm yani adam akıllı 20 seansta şu kadar geçirdik şeklinde bir fotoğraf görmezsem inanmayacağım da yaptırmayacağım da.zaten öğrenciyim bu para benim için çok.
%70 düzelme mükemmel bir rakam ben zaten tamamen geçsin demiyorum,en azından bikini giyebileyim uzaktan bakıldığında çok belli olmasın istiyorum.
bir de benim karnımda,kollarımda,belimde çok var.sizin de öyle mi?

ya valla her şeyin çözümü bulundu şu çatlakların tam çözümü bulunamadı,kaçıncı yüzyıldayız,pes.

fitblack
şuan çok şaşırdım çünkü cümlelerin benimkilerin aynısı olabilecek şeyler.Bende 24 yaşındayım ve yıllardır bikini etek elbise hiçbir şey giyemiyorum aynalara bile bakmak istemiyorum.ailemdeki kadınlarda nerdeyse çatlak yok ama benim kalçamda üst bacağımda ve alt bacağımda var doğum yapmadığım halde böyle bide yapsam Allah korusun diyorum artık düşünmek bile istemiyorum.Haklısın maddi olarak çok fazla ve bende öğrenciyim ama gördüğüm resimler en iyileri daha iyisini farklı bir yöntemde görmedim.Bu yaşta istediğim gibi giyinmek istiyorum.aliceinin tedavisi bitsin sonuçlara bakalım muhtemelen ben para biriktiriyorum inş.bi şekilde yaptıracağım.Bir de unutmadan söyleyeyim haftada bir istenen etkiyi vermiyorumuş tedavi yapıldıktan 2 gün sonra yeniden yapılacak şekilde daha etkili oluyormuş ve böylelikle 20 seans yada ne kadar ihtiyacın varsa o kadar seans yapılması gerekiyorumuş.Benimkilere 20 gereklidir muhtemelen.bir de şey okudum 1cm genişliğindeki çatlaklard bile etki yaratıyormuş.Burdan link verebiliyor muyuz bilmiyorum ama eğer yasak değilse ben okudum yerleri fotoları atabilirim zaten internette olan fotolar ve yazılar.Herhangi bir gelişme olursa bir şey öğrenirsen lütfen yaz buraya...
veeeee hala buna çözüm bulunamadığına bende inanamıyorum

Bir gün sinir krizi geçirip evde annemi suçlamıştım insan ergenlikte çocuğuna hiç mi dikkat etmez şimdi ceremesini ben çekiyorum diye.garibim vücudumdaki çatlakları görünce hala çok şaşırır,bunlar nasıl oldu falan gibisinden.bu konuda sıfır bilgiye sahip.
İki tedavi arasında kaldım ben de şu an,zaten önümüzdeki 1-2 yılım para biriktirmek ve araştırma yapmak ile geçecek.hiç sonuç alamazsam yine bir sinir krizi geçirip karnıma kocaman dövme yaptıracağım artık o kadar sıkıldım!(karnım,belim,kollarım vs dolu ama karnımda çok büyük yarık şeklinde 2 tane var özellikle)
G greyfurt1992 bana özelden mesaj olarak atabilirsin linkleri ve yazıları.ben de bir şey bulursam mutlaka atarım,sürekli irtibatta kalıp bu konunun altında konuşalım.beraberce çözüm buluruz umarım kızlar.

özelden mesaj hiç atmadım ama deniyorum hemen
bu arada şu annemi suçlama işini bende yaptım sinir anında oda çok üzüldü sonra bende üzüldüm ama iş işten geçti

kızlar merhaba ben de aynı durumdan sıkıntılıyım . biodermogenezi ve plexr hakkında birşey bulan varmı şöyle dişe dokonur bizi ikna edici

biodermogenesi yaptıran arkadaşlar nasıl gidiyor biri 10.seanstaydı ne alemde gelişme var mı lütfen bilgi verin
sonuçlar gayet iyi durumda değil mi ? maddi durumları el verenlerin yaptırması gerekiyor bence. % 80 de çok iyi bir rakam çünkü. bir arkadaş kendi fotosunu atmıştı bana gayet hoş bir şekilde gelişme göstermiş ve zamanla da artıyor galiba. çünkü 5. yıl sonraki sonuçlara baktığımızda da ilerleme görebiliyoruz

Arkadaşlar bugün 10. Seansına gidiyorum. Değişim konusunda ekleyebilecegim çok şey yok çünkü değişen bişey yok. Hafif bi skilasma söz konusu ciltte. Ama çatlaklar aynı. Rengi soldu vs diyorlar ama gözlerime inanıyorum ben su an sadece. Bi umut belki son seanslarda değişir diye gidiyorum hala. Keşke diyorum zamanında bilinçli olsaydım da kirmiziyken, yol yakinken biseyler yapabilseydim. Ben de sucladim çok annemi ama içten içe sadece. Yüzüne vurmam bişey değiştirmez diye inşallah zaman stres ve para boşa gitmez de diğer bölgelere geçmek kısmet olur diye dua ediyorum su an. Çünkü bu da ise yaramiyorsa başka ne yarar bilmiyorum herşeyi denedik nerdeyse

Arkadaşlar bugün 10. Seansına gidiyorum. Değişim konusunda ekleyebilecegim çok şey yok çünkü değişen bişey yok. Hafif bi skilasma söz konusu ciltte. Ama çatlaklar aynı. Rengi soldu vs diyorlar ama gözlerime inanıyorum ben su an sadece. Bi umut belki son seanslarda değişir diye gidiyorum hala. Keşke diyorum zamanında bilinçli olsaydım da kirmiziyken, yol yakinken biseyler yapabilseydim. Ben de sucladim çok annemi ama içten içe sadece. Yüzüne vurmam bişey değiştirmez diye inşallah zaman stres ve para boşa gitmez de diğer bölgelere geçmek kısmet olur diye dua ediyorum su an. Çünkü bu da ise yaramiyorsa başka ne yarar bilmiyorum herşeyi denedik nerdeyse

teşekkürler cevap için...
kızlar ben bi doktoru aradım 20 30 hatta 35 seansa kadar çıkıyomuş ama etkisi %60-90 arasındaymış ama ilk 10 seans haftada 3 kere sonra 2 kere yapılmalıymış okudum yerlerdede haftada bir falan yaptırmak etkinliği azaltıyormuş belki görmemişinizdir aklınızda bulunsun.hiç bitiren yok mu herkes mi 10.seansta hiç kimsenin bitmedi mi???

aslında 10 seans çok iyi bir rakam yani diyorlardı ki en az yüzde 80'e kadar iyileşme var bıdı bıdı bıdı. madem öyle 10 seansta en az yüzde 40'lık bir değişim olmalıydı,en en en az. ki o da bayağı gözle görülür bir değişim.zaten inanmıyordum bu tedaviye pek,sadece bir umut işte.bizi bilgilendirdiğin için çok sağ ol.Ben sanırım dövme yaptırıcağım üstlerine ya bıktım! ten rengi boyatsak nasıl olur ki?

Artık bitsin de sonuca bakayım diye bekliyorum. Sabret vs diyolar da bakalım. Bittikten sonra paylasirim öncesi sonrası foto. Eğer ise yaramiyorsa çöpe atmaya gerek yok o kadar parayı Valla dövme falan hiç düşünmemiştim açıkçası. Hoş, o kadar çok ki çatlağım, heryerime yaptirmam gerekir herhalde :)

Arkadaşlar şimdi foto atıyorum hatta. 10. Seans sonu,20. Seans sonu şeklinde olursa daha iyi anlaşılır fark eğer varsa. Tek sorun odanın ışığı ile klinigin farklı olduğu için ten rengim evreninde daha açık görünüyor. Bu yüzden catlaklarim daha silik çıkiyo bence. Siz tenimin azcik daha koyu halini düşünün iste :) ayrıca vereceğim görsel rahatsızlık için şimdiden özür gerekten ama kimse foto atmıyor göz görmeden olmuyor ki üstteki ilk seans öncesi.alttaki suanki hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…