Çatlaklar BİODERMOGENESİ!! çatlaklar için kesin ve tek çözüm sonunda türkiyeye geldi!!! önemli.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bıktık sizin reklamlarınızdan yeter artık!

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam oldun öyle belli ki bangır bangır bağırıyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Yillardir catlaklarini umuraamayan ama kilo vermeye baslayinca gozune felaket gorunen bi genc kadinim. Omuzlarimda kollarimda karnimda hatta gogsumde ve iste neredeyse her yerimde var. Genetik ve kilodab dolayi oluşturular. Bu iş beni depresyona sokunca tedavi araştırdım. Yakin sehir izmirde biodermogenesi tedavisi yapan bi dermatoloji klinigine gittim. Kadin yani doktor o kadar emin konustu ki. En dusun duzelme oranimiz yuzde kirk diyor. Bana 20 seans onerdi kollarim için. Fakat haftada en az iki kere izmire gitmem gerektigi için okullar tatile girerken yani mayis haziran gibi başlayacağım. Ben tabi her seyden şüphe eden bi deli oldugum için tam olarak geçmezse ikinci kez yaptırabiliyor muyuz bu tedaviyi koluma dedim. Evet o zaman yuzde yuz sonuca ulasiriz dedi. Cilt tipine göre farklılık gösteriyormus. Bazi kadinlarin yirmi seansta yok oluyor dedi. Hatta ben gorusurken bir kadın geldi. Bacakları tamamen geçmiş. Birde bana yaptiracagim zamana kadar kilo verip mutlaka sikilasmam gerektigini soyledi. Daha az gorunur fakat agirlik kaldirma yirtar dedi. fraksiyonel lazer i de sordum çok etkili değil o yontem dedi. Ben krem ismi sordum. O zamana kadar biraz azalsin diye çünkü felaket haldeler alt koluma inecek neredeyse bana bitkisel yaglar ve nemlendiricilerle nemlendirmemin yetmeneğini söyledi. Hiçbir krem yeterli sonuc vermeyecegini söyledi. Ben cok arastirdim. Kaliteli bir yer m izmirde de cok tutulmuş. Lieracin serumunu alacagimi soyledim. Buna gerek yok oma verecegin parayı tedaviye biriktir dedi. Biraz moralim düzeldi. Ama iste kendimi gordukce komplekse giriyorum. Bacaklarinda catlak olanlar mini sort giyiyor ben hala uzun kendi yaptiklarima gelince niveanin yeno cikan azaltıcı yağını ve bio oili kullanıyorum. Nemlendirici kullaniyorum. Yeni olarak badem yagi ve lieracin serumunu ekledim. Lieraco ufak bi bölgeye uygulayip iki ay gozLemleyecegim. Iste böyle arkadaşlar. Umarım kurtuluruz çoğundan. Sevgiler

off yine bir umut,hüsrana uğramam inşallah tekrardan
canım yaptırınca bize de haber verir misin? lütfen bizi de haberdar et.

Merhaba kızlar ben Eylül gibi başlayacağım biodermogenesi’ye bakalım neler olacak? Arada solaryuma yolluyormuş gitmezsek hep renk farkı mı olacak orasını anlamadım. Yırtık iyileşiyor ama renk konusu sıkıntılı şimdi bronzum bana rengin açılsın öyle gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…