- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
-
- Konu Sahibi bibalprensesi
Çok ama çok üzülerek söylüyorum ki hiçbir fark yok.yüzde 5'lik bile azalma olmamış.bizimle fotoğraf paylaştığın için çok teşekkür ederim,bu tedaviyi tamamen unutayım ben.Arkadaşlar şimdi foto atıyorum hatta. 10. Seans sonu,20. Seans sonu şeklinde olursa daha iyi anlaşılır fark eğer varsa. Tek sorun odanın ışığı ile klinigin farklı olduğu için ten rengim evreninde daha açık görünüyor. Bu yüzden catlaklarim daha silik çıkiyo bence. Siz tenimin azcik daha koyu halini düşünün iste :) ayrıca vereceğim görsel rahatsızlık için şimdiden özür gerekten ama kimse foto atmıyor göz görmeden olmuyor kiüstteki ilk seans öncesi.alttaki suanki hali. Eki Görüntüle 1835925
canım tedavin bitti mi ne durumda çatlakların son halinin de fotosunu yollar mısın?Arkadaşlar şimdi foto atıyorum hatta. 10. Seans sonu,20. Seans sonu şeklinde olursa daha iyi anlaşılır fark eğer varsa. Tek sorun odanın ışığı ile klinigin farklı olduğu için ten rengim evreninde daha açık görünüyor. Bu yüzden catlaklarim daha silik çıkiyo bence. Siz tenimin azcik daha koyu halini düşünün iste :) ayrıca vereceğim görsel rahatsızlık için şimdiden özür gerekten ama kimse foto atmıyor göz görmeden olmuyor kiüstteki ilk seans öncesi.alttaki suanki hali. Eki Görüntüle 1835925
o kadar üzgünüm ki.inanın sizin kadar burada ümitlenen herkes üzgün.çok çaresizim artıkYok cekmedim bi daha.gormek istemitorum artik kendimi.
canım kime güvenip yaptıracağız o zaman? gerçekten ben de yıldım ama umudum biterse de yaşayamam bu çatlaklarlaHer tedaviyi araştırıyorum ve uzun zamandır da uğraşıyorum bence hemen pes edilmemeli biodermogenesiyle ilgili kötü yorum var evet ama iyiler de var ayrıca biodermogenesi olması şart değil kök hücre olur ya da başka bişey geçirsin yada bizi mutlu etsin de ne olursa olsun bence araştırmaktan da denemekten de vazgeçmemek lazım
Bugün bişey okudum biodermogenesiyle ilgili işe yaramaması imkansız diyo eğer işe yaramıyorsa uygulama yapan kişi de hata vardır bize bildirin mutlaka diyen bir şey daha doğrusu biri kadınlar kulubünde paylaşmış yalandır yanlıştır veya doğrudur sadece bilgi vermek istedim çünkü ben ciddi anlamda bu işe zaman para ve kafa harcadım sabrım kalmadı ama vazgeçmekte istemiyorum
Aynen! Bi yerde okumustum, cilt catlaklaini gerçek bi hastalik gormedikleri için fazla arastirilma yok.ya valla her şeyin çözümü bulundu şu çatlakların tam çözümü bulunamadı,kaçıncı yüzyıldayız,pes.
çok tesekkur ederim canim! Gorsel rahatsizlik için merak etme bizde de aynisi var ne fazlasi ne aziArkadaşlar şimdi foto atıyorum hatta. 10. Seans sonu,20. Seans sonu şeklinde olursa daha iyi anlaşılır fark eğer varsa. Tek sorun odanın ışığı ile klinigin farklı olduğu için ten rengim evreninde daha açık görünüyor. Bu yüzden catlaklarim daha silik çıkiyo bence. Siz tenimin azcik daha koyu halini düşünün iste :) ayrıca vereceğim görsel rahatsızlık için şimdiden özür gerekten ama kimse foto atmıyor göz görmeden olmuyor kiüstteki ilk seans öncesi.alttaki suanki hali. Eki Görüntüle 1835925