Çatlaklar BİODERMOGENESİ!! çatlaklar için kesin ve tek çözüm sonunda türkiyeye geldi!!! önemli.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Çok ama çok üzülerek söylüyorum ki hiçbir fark yok.yüzde 5'lik bile azalma olmamış.bizimle fotoğraf paylaştığın için çok teşekkür ederim,bu tedaviyi tamamen unutayım ben.
Benim de her yerimde var ama özellikle göbek kısmımda seninkilerden çok daha kötü 2 kocaman yarık-ameliyat izi,sezaryen izi gibi-,sadece onlar kapansın bari diyorum.beller ve kalçayı ben görmediğim için,en azından gördüğüm kısım kapansın psikolojim alt üst artık çünkü.

canım tedavin bitti mi ne durumda çatlakların son halinin de fotosunu yollar mısın?

Arkadaşlar yoğun bi dönemde olduğum için bakamadim hiç buraya kusura bakmayın. Durum su ki tedavi bitmesine rağmen değişiklik yok. Renk almıyor daralmiyor küçülmuyor. Belki de benim cilt yapım ve catlaklarimin 10 yıllık olmasiyla alakalıdır bu durum bilmiyorum. Yaptırmayı planlayanlarda inşallah ise yarar ama ben de hiç degisklk yok arkadaşlar çok üzgünüm

Ha bi de savunma olarak, tedavi bittikten sonra 6 ay daha iyileşme görüleceği bu dönemde bol bol yanmanin byuk etkisi olcagi syleniyor ama yalan dolan hepsi. Resmen çöpe atılmış durumda verdiğim para. Helal falan değil

Prp,bioteb,kök hücre tedavisi artık bunlara bakıyorum kök hücre ve prp mantıklı geliyo ama sonucu bilmiyorum bioteb için kırmızı çatlaklarda%100 beyazlarda%80 diyo ama me kadar doğru bilemiyorum araştırmaktan okumaktan artık gına geldi sonuca ulaşamıyorum

Her tedaviyi araştırıyorum ve uzun zamandır da uğraşıyorum bence hemen pes edilmemeli biodermogenesiyle ilgili kötü yorum var evet ama iyiler de var ayrıca biodermogenesi olması şart değil kök hücre olur ya da başka bişey geçirsin yada bizi mutlu etsin de ne olursa olsun bence araştırmaktan da denemekten de vazgeçmemek lazım
Bugün bişey okudum biodermogenesiyle ilgili işe yaramaması imkansız diyo eğer işe yaramıyorsa uygulama yapan kişi de hata vardır bize bildirin mutlaka diyen bir şey daha doğrusu biri kadınlar kulubünde paylaşmış yalandır yanlıştır veya doğrudur sadece bilgi vermek istedim çünkü ben ciddi anlamda bu işe zaman para ve kafa harcadım sabrım kalmadı ama vazgeçmekte istemiyorum

canım kime güvenip yaptıracağız o zaman? gerçekten ben de yıldım ama umudum biterse de yaşayamam bu çatlaklarla

Bir bilsem kimse foto koymuyor ki kimi işe yarıyor diyo kimi yaramıyor okuduklarımından işe yaramaması imkansız yanlış uygulanmıştır diyo insanlar birbirini reklam yapmakla suçluyor falan filan sonra onlara yazıyorum cevap yok belki benimki boşa mücadele ama umudumu kaybedersem ben çok çok çok büyük sorunlar yaşarım biodermogenesinin işe yarayıp yaramaması umrumda değil benim tek istediğim ciddi tedavi sağlayan şu çatlaklardan kurtulmamızı sağlayacak bir tedavi

çok tesekkur ederim canim! Gorsel rahatsizlik için merak etme bizde de aynisi var ne fazlasi ne azi

Arkadaslar ben bu sayfaya yeni geldim ve hepinizi oyle iyi anliyorumki. Kucuklugumden beri bende catlak var hep diyordum sabredeyim elbet bi kac seneye bi cozumu cikar ama yok. 5 sene once ile simdi arasinda hala bi fark yok. Ben bayagi kafayi bozdum bu catlaklarla. Eskiden sadece kalcalarimda vardi ama artik gogsumde ve diz arkasindada cikti. En cokta diz arkasina uzuldum, eskiden ne guzel etekler giyerdim. Ben Belcikada yasiyorum ve ozellikle Ingilterede ve Amerikada hangi tedaviler var diye arastirdim. Size su kadarini soyliim Biodermogenesis tedavisi anladigim kadariyla bir Italya ve Turkiyede yaygin. Bilim adamlari hala tam catlagin sebebeinin ne oldugunu anlamamis degiller ama bunlar dan biri "stressmis". Mesala sinav zamani veya baska zaman fazla stress yapmayin. Ve besininizi de degistirmeye baslayin. Cilt için 3 vitamin çok onemli: vitamin A, C ve E ve bol bol su tuketin. Eczaneden kesinlikle vitamine E capsulleri sorun, ben sahsen balik yagi (omega 3) kullaniyorum cuku bunun içinde vitamine A ve E var. Arkadaslar sunu kabul edelim sebebi her ne olursa olsun (vucut yapisi, hizli kilo alip vermek, hamilelik, stress, hormonal degisim, ...) biz cilt catlaklarina yatkiniz. Ben su an ogrenci oldugum için henuz pahali bir tedaviye baslamadim, ve iyikide baslamamisim cunku su an dogru durust bir tedavi yok. Gecenlerde bir yazi okudum Amerikada Michigan universitesinde arastirmalar yapilior ve adam diyordu catlaklara cozum SUAN yok. Yani ilerde olabilir ama bu çok yakin zaman olmayabilir. Cunku cilt için onemli olan collagen ve elastin dir. Ama elastin yeniletmek su an bilimadamlari tarafindan hala basarilamadi. Belki su kok hucre yontemleri ile basarilabilir, ama ayni yazida aynen bu yaziyordu: Cilt catlaklari medical olarak bi tehlike sunmadigindan uzerinde fazla arastirma yokmus. https://www.sciencedaily.com/releases/2015/11/151117181509.htm Yaziyi burdan ingilizce okuyabilirsiniz. En azindan bu adam 8 yildir arastirma yapiyor ve collagen ve elastin uzerine arastirma yapiyor. Bence bu Biodermogenesis gibi seylere bosuna para vermiyelim. Ben su an dermaroller ve vitamine C serum ile catlaklari azda olsa silmeye calisiyorum. Pek bir faydasi yok cunku kahrolasilar ne kadar igne batsada hala sonunda yildiz gibi parliyorlar. En çokta o parlamalari beni rahatsiz ediyor. Demin biri yazmisti kacinci yuzyildayiz hala bir cozum yok catlaklar için gerçektende bende oyle dusunuyorum. Ya 100% gitmesin ama en azindan rengini silebilirler bence. Adamlar koyun klonladilar hala cillteki boslugu dolduramiyorlar.. ne diim yani. Kusura bakmayin uzattim ama içim dolmustu ilk defa içimi doktum. Etrafimda kimsede catlak yok, hele Avrupada yasiyorum herkesin bacagi burda manken gibi daha çok daralior içim. Bu catlaklar yuzunden yazlardan nefret eder oldum.

Arkadaşlar selam! Şimdi renew diye bi seruma denk geldim bi yağ karışımıymis çatlak ve selülit tedavisinde kesin çözüm diyorlar ama yorumlar vs biraz reklam kokuyor sanki. Normalde kimse foto atmaz orda boy boy foto var herkesin ve bu beni düşündürüyor. Acaba duyan bilen var mi ise yarayacaksa onu da deneyelim. Ama hayal krikligi olmasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…