Çatlaklar BİODERMOGENESİ!! çatlaklar için kesin ve tek çözüm sonunda türkiyeye geldi!!! önemli.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben o yayinlari okudum.. oyuzden bu yorumlari yaptim.. ayni sonuclari masajla vakumla ve tretionin ve retinol kremlerlede da alabilirsiniz ..cok ozel bise yok

Bu işlemi yapan bir kac klınıkle gorustum ve fotograflarını gordum gayet basarılı ama pahalı.. hem pahalı hemde ankda olmadıgı ıcın yaptıramıyorum malesef .karın yada bacak aynı anda yapılamıyormuş ya karın ya bacak yada ne bıleyım gogus ya bel seklınde ayrı ayrı yaptırıyorsun ve 20 seans 3 binlıra dedıler Yaptıran var mı ? lutfen bılgı versın

Selam ben basladim 20 seans 3000 tl dediginiz gibi bugun ilk gunumdu yardimci olavilirim size merak ettiginiz seyler varsa

slm semender sana katılıyorum ancak bu konuda bende o kadar çaresisiz ve mağdurum ki acaba bir etkinliği var mı diye düşünmeye başladım. Birşey ya geçmiştir ya geçmemiştir azalmış denilebilir ama geçti deniyorsa orda mutlaka bir abartı bir yalan vardır.Ancak bu yöntemi deneyen kullanıcılar varsa lütfen deneyimlerini daha fazla paylaşabilir mi ?

arkadaşlar bu konuda çok fazla şey okudum ve ilk defa bir DOKTORUN KESİN ÇÖZÜM dediğini duydum.Bu yöntemin de işe yaramadığını öğrenmek beni çok çok üzer.Çünkü gerçekten bu çatlaktan hepiniz gibi kurtulmak istiyorum.Lütfen tedavi olanlar herşeyden bahsetsin ben olursam cidden foto da koycam ama yaşadım yerde yok bulamadım şimdilik.Şimdidem teşekkürler.Lütfen haber verin

Arkadaşlar bu konuyu lütfen güncel tutalım. Yaptırmış olan arkadaşlar bu uygulamayı tavsiye edermisiniz? Yoksa boşa zaman ve para kayıbımıdır? Sedef görüntüsü geçiyormu ve deri rengini alıyormu?

:) bu ve benzeri konulardan hangisinde sonuç olduki bunda olsun hep bizimle oynuyorlar umut edıyoruz para harcıyoruz sonra başka bır uygulama ve ürün çıkıyor ve kısır döngü malesef

Ben biodermogenesi yaptırdım 10 seans dayım dürüst açık ve net bilgi vermek istiyorum çünkü çok okudum burda bir sürü tedavi araştırdım en iyi sonuç biodermogenesi mantıklı geldi bronzlaşan bir çatlak tedavisi zor ve yok gibi ben sırf brozlaşma ihtimali için uyguladım evet çatlaklar daralıyor ve bronzlaşıyor ama tamamen yok olmuyor %80 fişe yarıyor bilgilerinde herkesde % 80 beklemek yanlış ama bronzlaşıyor ve gözle görünümü daha iyi ama her bölgeye göre faydası değişiyor biraz pahalı parayı zor denkleştirecek seneniz belki hayal kırıklığı olabilir ama bronzlaşıyor ve daralıyor

Ben biodermogenesi yaptırdım 10 seans dayım dürüst açık ve net bilgi vermek istiyorum çünkü çok okudum burda bir sürü tedavi araştırdım en iyi sonuç biodermogenesi mantıklı geldi bronzlaşan bir çatlak tedavisi zor ve yok gibi ben sırf brozlaşma ihtimali için uyguladım evet çatlaklar daralıyor ve bronzlaşıyor ama tamamen yok olmuyor %80 fişe yarıyor bilgilerinde herkesde % 80 beklemek yanlış ama bronzlaşıyor ve gözle görünümü daha iyi ama her bölgeye göre faydası değişiyor biraz pahalı parayı zor denkleştirecek seneniz belki hayal kırıklığı olabilir ama bronzlaşıyor ve daralıyor

Merhaba alicein
bende yaptırmak istiyorum ama endişelerim var.senin de yaptırdığını görünce çok sevindim.Öncelikle italya daki ve türkiye deki bazı hastaların önceki ve sonraki fotolarında baya güzel sonuçlar alanlar var.senin ki bitmiştir sanırım sende nasıl oldu?foto koyabilir misin?çatlakların kaç yıllıktı boyutları ve derinliği nasıldı?leke bırakma gibi bi durum yok sanırım beni bilgilendirirsen çok sevinirim:)))))

Dün 5. Seansı yaptırdım. Açık konuşmak gerekirse bi değişiklik hssedemiyorum maalesef... benim catlaklarim 10 yillik ve tüm bacak/kalça da var. Bir seferde tek bölge yaptıkları icn ben kalçadan başladım. 5. Seans tan sonra güneşlenmek gerekiyor. Ben de guneslenicem bakalım renk kazanmaya başlayacak mi.. yoksa maddi manevi tüm emek boşa gidecek diye çok korkuyorum.

alicein
bence umutsuzluğa kapılma franksiyonel lazer dermaroller farklı lazer çeşitleri kimyasal peeling kremler vs... pek çok şey araştırdım ama her dermatolog umutsuz konuştu sadece görüntüsü hafifler dediler. Bir kaç doktordan güzel şeyler duydum doktorum programında da çıkmıştı görmüşsündür belki. Bu yöntemden baya yüksek başarıyla bahsediliyor.20 seans deniyordu bence 20 yi bekle ve umutsuzluğa kapılma. Bilmiyorum sonuç nasıl olur ama belki de ben bir şeyin işe yaramasını istediğim için umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.İnş. hepimiz mümkün olduğunca fazla şekilde kurtuluruz bu çatlaklardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…