Çatlaklar BİODERMOGENESİ!! çatlaklar için kesin ve tek çözüm sonunda türkiyeye geldi!!! önemli.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Önemli degil ne demek 😊Farkediyor canım hangi tedavi olrsa olsn en basitinden çok öatlaklıysan mutlaka burda görmüşsündür medacassol acnelyse ikilisinde bile kırmızı çatlaklar cook cabul geçiyor, ama beyazlar ve heleki benmkiler gbi 7-8 yıllk olanlar icn iş biraz zor açkçası :/ smdiki durumumu bildireyim, göğüsler içn birşey söyleyemiyorum ama psikolojik değilse eğer kollarım hafif incelmeye başladı gibi. Arkadaşlar ama kesin söyleyebileceğim birşey var artık, söylemştm zaten yeni birşey değil ama şuan daha da emin olarak söylüyorum, eğer parayı zor denkleştirecekseniz gitmeyiiinnn gitmeyiiinn! Böyle saçma sapan sonuçlar in kesinlikle vazgeçin gerek yok, bu nedir yani yok %40 geçti yok iki ay sonra %50 geçecek, hayır arkadaşım bakınca aaaa çatlaklarım daralmş dediğimiz birşey yok, deri rengine gelme olayı da hepsinde olmuyor benm aralarda beyaz beyaz parlayan bi sürü var valla bi bakıyorum aaa sanki ten rengime gelmişler diyorum bi bakıuorm hala sedef gibi parlıyo, dediğim gibi böyle göreceli sonuçlar için değmez, ben gitmeden başkası bunları yazmş olsaydı okusaydm gitmezdm. Etkilemek istemiyorm kmseyi dediğim gbi cilt yenilenme sürecim kötüdür benm hala 8 senelik dikiş izlerim çıkıntılı duruyır, annem doktor bana sendeki cilt iyileşmesi cok kötü dedi dikişler 4 sene sonra deri seviyesine iner sende 8 sene oldu inmedi dedi, herneyse ama çatlakta bende böyle olmş olsa bile tamamen geçeceğini veya %90 azalabilecwğini hiiiiiççç zannetmiyorum hiiç. Hadi en fazla taş çatlasın en iyi iyileşen deride %50 belki 60 ancak giderler belki, derisinden emin olan yara izleri çabuk iyileşen ve ona razıyım diyenler bir denesin şansını :) ama diğerleri kesnlkle çöpe atacak paraları yoksa gitmesin

Canım gittinmi tedavine, nedir çatlaklarının durumu? Yaz bize, burda deneyen birilerine ihtiyacı olan çok fazla arkadaş vardır mutlaka yazmayıp sadece okuyan da, tedaviyi deneyen de cok az kşi vardır eminim, o yüzden mesajımı görürsen vereceğin bilgiler parayı güç bela denkleştirecek arkadaşlarımı icin önemi

Kızlar yeni okuyorum ama çok ümitlendim kaç seansta biterki acaba şöyle 5 10 seans yeter mi? ancak o kadar para harcayabilirim bacaklarım pürüzsüz bembeyaz ama bu çatlaklar yok mu üst kısımda az da olsa çok belli oluyo, ve güzelim bacaklarımı çok kötü gösteriyo bu tedaviyi uyugulayan varsa acil yazsın

Arkadaslar ben biodermogenesi yaptirdim 40 seans olacak henuz 20.seanstayim ve %70'e yakin iyilesme var ve 40. Seansta %90'a kadar iyilesme olacagi soyleniyor ilkbaslaeda cok belli olan beyaz catlaklar cildimin rengini aldi neredeyse belli olmuyor bile bide 3. Seanstan sonra solaryum yapildi neredeyse kayboldular biodermogenesi kesinlikle ise yariyor ve yok ediyor ben canli kanitiyim yaptirdim

Dediklerine katiliyorum fakat sonuxta insan icinde oldugu vucudunu ve cildini sevmek ister sonuxta olene kadar bu derinin altinda yasiyicaksin ve gostermeye bile utandigin bi derinin altinda yasamak utanc verici ben 16 yasindayim en eski catlagim 3 yillik. Ve hepsi boy catlagi cunku 1.76 ya yakin boyum ve hepsi bacaklarjmda cunky uzunlar ben 40 seans yaptiriyorum 20. Seansta %70 e ulastik ve benim cildim cok genc oldugu icin cabuk iyilesiyor ve tadaviye cok iyi tepki veriyor o yuzden 40. Seansta %100 e bile ulasilabilir ayrica en az 3 yildirda pilates ve yoga yaptigim icin sıkı bi cildim var ve cukurlarda geciyor sana sikilastirici krem xtra geli onerebilitim

Ciddi misiniz? Peki ne kadar ücret ödüyorsunuz seans başı?

Sean

seans basini bilmiyorum ama 20 seans 5 bin ben 40 yaptiriyorum solaryum ve kremlerle 11 bine yaklasik bir fiyat biliyorum cok pahalo ama beni cok rahatsiz ediyor

Benim de var ve çok rahatsız oluyorum ben de. Peki faydasını görüyor musunuz? Bu topikte okudum. Birisi 'çatlakların yavaş yavaş kaybolduğunu ama içinin hala boş olduğunu' söylemiş. İnşAllah etkili bir tedavi yöntemidir. Ne kadar zaman sürecek?

Ya benim 20. Seans dedigim gibi bitti %70 kayboldular hani artik karsimdaki biri goremez anca yaklasip gorebiliyorlar baya yook oldular yani bir servet odemis olsamda hala tedavi devam ediyor ve hala iyilesiyoRlae catlaklarin ici bos evet ama sodyum ve potasyumla cilt besleniyor bu tedavide yani icleri yavas yavas ducak tabiki yine dokundugunuzda tirtikli kalacak ama belli olmuyor ben yoga ve pilates yapiyorum fazlasiyla siki bir cildim var catlaklarin hepsi boy catlagi 52 kiloyum ve 1.76 ya yakin bir boyum var o yuzden catlaklarimin olmasinin normal oldugunu soyluyorlar ve evet kesinlikle ise yariyor

ya bende çok mutsuzum artık ve çatlaklarım artıyo sizden bir şey isteyebilir miyim ?sizin için sorun olmazsa uygulamayı yaptığınız bir bölgenizin resmini atar mısınız ?

merhaba nerede ve kıme yaptırdıgınızı soylermısınız :)

Dr.Mustafa Karatas Bilgilendirme Maili

MERHABALAR,

ÇATLAK TEDAVİSİNDE BIODERMOGENESİ BI-ONE UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.BİYOLOJİK OLARAK HÜCRELERİN KENDİNİ YENİLENMESİNİ SAĞLAR.CİLT ÇATLAKLARINA RENK ALMA ÖZELLİĞİ KAZANDIRIR.ÇATLAK DERECENİZE VE ZAMANINA GÖRE 15-20 SEANS ARASI HAFTADA 2 YADA 3 KERE UYGULANMAKTADIR.EMZİRME DÖNEMİNDE TAVSİYE ETMEMEKTEYİZ.HER MEVSİM YAPILABİLEN BİR İŞLEMDİR.UYGUNLUNUZ İLE İLGİLİ MUAYENE SONUCU BELİRLENMEKTEDİR .TEDAVİ ÜCRETİ 4000 TL-6000 TL DİR.GÖRÜŞME VE MUAYENE UCRETSIZDIR.

Canm işt

Canm işte dediğim gibi bak ne kadar şanslısın ki sonuçların güzel olmuş, kişiden kişiye değiştiği sonucuna vardık yine, en eski çatlagm 3 yıllık diyorsn yaşm 16 diyorsun bunlad cok olmlu faktörler, ben 24 yaşındayım ve çatlaklarm 7-8 yıllık, artı geç düzelen bir cilt tipinw sahibim, burda bu şeklde paylaşarak benm gbi olanların düşünmesi gerektiğini paralarını çöpe atma ihtimallerinin yğksek oldgunu söylyorm, ama senin yazını okuyup senin gibi olanlar icin bir umut var tabi :) göreceli işte bu tedavi de...

arkadaşım sen 22ağustos 2014 te üye olmuşsun ve buram buram yalan kokuyor mesajların zaten toplam 6 tane mesajın var!!!! kandırma insanları inanmayın arkadaşlar bekleyelim bu yöntem henüz yeni yakında belli olur,hem zaten oceanflora arkadaşımız yazmış işte kesin çözüm değil!

hayir bu cihazin deneylerinin yapildigi universitede boyle sonuclar elde edimemis hakkaten kandirmayin insanlari

Pisa universitesinde deneyleri yapildi cildin igtiyaci olan potadyum ve sodyum pompalaniyor ve gozenekler iyice acilinca capilan peelingler daha ise yariyor inanmamakta hakli olabilirsiniz fakat ben bu siteye bu konu basligini gordukten sonr uye oldum benim catlaklarimin en eskisi dedigim gibi 2 yada 3 yillik ve gectiler inanip inanmamak size kalmis arkadaslar :) gectiker derken tamamen degil taabiki ama beyazliklari gidiyor cok ykindan azicik belli oliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…