-
- Konu Sahibi bibalprensesi
düşünebildiğiniz her yerimde çatlak var ve inanın artık çok psikolojimi bozmaya başladılar. tek çare bu diye düşünüyorum güzel sonuçlarınızı bekliyorum ayrıca buraya aktif olarak yazdığınız için çok çok teşekkür ederim :) çatlakların eski olması durumunda fark ediyor mu acaba
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar çok fazla aktif olmasam da kadınlar klübü devamli vakit geçirdiğim bir site. Birşeye karar vermeden önce mutlaka buradaki yorumlara bakıyorum.
Facebookta bir sayfada gördüğüm tanıtım yazısı üzerine çatlaklarından şikayetçi olan ve kurtulmak için şimdiye kadar her yolu denemiş olan biri olarak bir de bunu deneyeyim diye yazılı olan numarayı aradım. Telefonda sistemin başarısı anlatılınca üzerine birde görüşme ücretsiz denince evime yakın olan Levent'teki merkezden randevu aldım. Çok tatlı bir doktorla görüştüm, deri biyopsileriyle kanıtlanmış sonuçlardan bahsetti. Daha sonra uygulamayı yapacak bayan çatlaklarıma baktı. Ay sonuna kadar kampanya olduğu söylenip çok uygun fiyat verilince denemeye karar verdim. Şimdilik sadece karın bölgesinde deneyeceğim. Pazartesi ilk seansıma başlayacağım. Umarım bu sefer işe yarar.Pazartesi günü seans sonrası izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. Seanslara başlamış olan arkadaşlar varsa izlenimlerini yazarlarsa çok sevinirim.
Yanlis dusunuyorsun yirtilmis doku tedavi edilebilir . :) yeni yontemler ve kremler sabir gerektiriyor ama ise yariyorArkadaşlar dost acı söylermiş söylüyorum: Bu çatlakları hiçbir şey geçirmiyor,geçmiyor maalesef.
Önemli degil ne demek 😊Farkediyor canım hangi tedavi olrsa olsn en basitinden çok öatlaklıysan mutlaka burda görmüşsündür medacassol acnelyse ikilisinde bile kırmızı çatlaklar cook cabul geçiyor, ama beyazlar ve heleki benmkiler gbi 7-8 yıllk olanlar icn iş biraz zor açkçası :/ smdiki durumumu bildireyim, göğüsler içn birşey söyleyemiyorum ama psikolojik değilse eğer kollarım hafif incelmeye başladı gibi. Arkadaşlar ama kesin söyleyebileceğim birşey var artık, söylemştm zaten yeni birşey değil ama şuan daha da emin olarak söylüyorum, eğer parayı zor denkleştirecekseniz gitmeyiiinnn gitmeyiiinn! Böyle saçma sapan sonuçlar in kesinlikle vazgeçin gerek yok, bu nedir yani yok %40 geçti yok iki ay sonra %50 geçecek, hayır arkadaşım bakınca aaaa çatlaklarım daralmş dediğimiz birşey yok, deri rengine gelme olayı da hepsinde olmuyor benm aralarda beyaz beyaz parlayan bi sürü var valla bi bakıyorum aaa sanki ten rengime gelmişler diyorum bi bakıuorm hala sedef gibi parlıyo, dediğim gibi böyle göreceli sonuçlar için değmez, ben gitmeden başkası bunları yazmş olsaydı okusaydm gitmezdm. Etkilemek istemiyorm kmseyi dediğim gbi cilt yenilenme sürecim kötüdür benm hala 8 senelik dikiş izlerim çıkıntılı duruyır, annem doktor bana sendeki cilt iyileşmesi cok kötü dedi dikişler 4 sene sonra deri seviyesine iner sende 8 sene oldu inmedi dedi, herneyse ama çatlakta bende böyle olmş olsa bile tamamen geçeceğini veya %90 azalabilecwğini hiiiiiççç zannetmiyorum hiiç. Hadi en fazla taş çatlasın en iyi iyileşen deride %50 belki 60 ancak giderler belki, derisinden emin olan yara izleri çabuk iyileşen ve ona razıyım diyenler bir denesin şansını :) ama diğerleri kesnlkle çöpe atacak paraları yoksa gitmesin
valla kesinleşirse ben de çok sevinirimççYanlis dusunuyorsun yirtilmis doku tedavi edilebilir . :) yeni yontemler ve kremler sabir gerektiriyor ama ise yariyor
Arkadaslar ben biodermogenesi yaptirdim 40 seans olacak henuz 20.seanstayim ve %70'e yakin iyilesme var ve 40. Seansta %90'a kadar iyilesme olacagi soyleniyor ilkbaslaeda cok belli olan beyaz catlaklar cildimin rengini aldi neredeyse belli olmuyor bile bide 3. Seanstan sonra solaryum yapildi neredeyse kayboldular biodermogenesi kesinlikle ise yariyor ve yok ediyor ben canli kanitiyim yaptirdim
seans basini bilmiyorum ama 20 seans 5 bin ben 40 yaptiriyorum solaryum ve kremlerle 11 bine yaklasik bir fiyat biliyorum cok pahalo ama beni cok rahatsiz ediyorCiddi misiniz? Peki ne kadar ücret ödüyorsunuz seans başı?
Sean
seans basini bilmiyorum ama 20 seans 5 bin ben 40 yaptiriyorum solaryum ve kremlerle 11 bine yaklasik bir fiyat biliyorum cok pahalo ama beni cok rahatsiz ediyor
Benim de var ve çok rahatsız oluyorum ben de. Peki faydasını görüyor musunuz? Bu topikte okudum. Birisi 'çatlakların yavaş yavaş kaybolduğunu ama içinin hala boş olduğunu' söylemiş. İnşAllah etkili bir tedavi yöntemidir. Ne kadar zaman sürecek?
Ya benim 20. Seans dedigim gibi bitti %70 kayboldular hani artik karsimdaki biri goremez anca yaklasip gorebiliyorlar baya yook oldular yani bir servet odemis olsamda hala tedavi devam ediyor ve hala iyilesiyoRlae catlaklarin ici bos evet ama sodyum ve potasyumla cilt besleniyor bu tedavide yani icleri yavas yavas ducak tabiki yine dokundugunuzda tirtikli kalacak ama belli olmuyor ben yoga ve pilates yapiyorum fazlasiyla siki bir cildim var catlaklarin hepsi boy catlagi 52 kiloyum ve 1.76 ya yakin bir boyum var o yuzden catlaklarimin olmasinin normal oldugunu soyluyorlar ve evet kesinlikle ise yariyor
Dediklerine katiliyorum fakat sonuxta insan icinde oldugu vucudunu ve cildini sevmek ister sonuxta olene kadar bu derinin altinda yasiyicaksin ve gostermeye bile utandigin bi derinin altinda yasamak utanc verici ben 16 yasindayim en eski catlagim 3 yillik. Ve hepsi boy catlagi cunku 1.76 ya yakin boyum ve hepsi bacaklarjmda cunky uzunlarben 40 seans yaptiriyorum 20. Seansta %70 e ulastik ve benim cildim cok genc oldugu icin cabuk iyilesiyor ve tadaviye cok iyi tepki veriyor o yuzden 40. Seansta %100 e bile ulasilabilir ayrica en az 3 yildirda pilates ve yoga yaptigim icin sıkı bi cildim var ve cukurlarda geciyor sana sikilastirici krem xtra geli onerebilitim
arkadaşım sen 22ağustos 2014 te üye olmuşsun ve buram buram yalan kokuyor mesajların zaten toplam 6 tane mesajın var!!!! kandırma insanları inanmayın arkadaşlar bekleyelim bu yöntem henüz yeni yakında belli olur,hem zaten oceanflora arkadaşımız yazmış işte kesin çözüm değil!Arkadaslar ben biodermogenesi yaptirdim 40 seans olacak henuz 20.seanstayim ve %70'e yakin iyilesme var ve 40. Seansta %90'a kadar iyilesme olacagi soyleniyor ilkbaslaeda cok belli olan beyaz catlaklar cildimin rengini aldi neredeyse belli olmuyor bile bide 3. Seanstan sonra solaryum yapildi neredeyse kayboldular biodermogenesi kesinlikle ise yariyor ve yok ediyor ben canli kanitiyim yaptirdim
hayir bu cihazin deneylerinin yapildigi universitede boyle sonuclar elde edimemis hakkaten kandirmayin insanlari