Çatlaklar BİODERMOGENESİ!! çatlaklar için kesin ve tek çözüm sonunda türkiyeye geldi!!! önemli.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
selam,hiç duymadım gerçekten işe yarıyorsa dermaroller yapacağım sonrasında sürecek bir şey arıyordum araştırayım.çok pahalı değilse kesin alırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/catlaklari-50-azaltalim-mi.947693/
şöyle topik açtım her şeyi deneyeceğim artık ne olursa

Ergenlikten beri var olan çatlaklarım nerdeyse beni hayata küstürecek. Tüm bacağım çatlak içinde umarım işe yarar ben de alıp denemek istiyoruuum

hepimiz kurtuluruz umarım kızlar,cidden depresyon sebebi başlı başına

Hem de ne depresyon sebebiiii ilk çatladığı zamanlarda özel bi hastaye gitmiştim o zaman çatlaklarım daha kırmızıydı ama bacak içi arkası yanları baldır üstü diz kenarları daha sayamayacağım onlarca yerimde vardı ve ben daha o zamanlar 20 yaşındaydımm bana 4 bin lira bir ücret çıkarmışlardı ve yaptıramamıştım kiii onun da kesin çözüm olmayacağını söylediler kırmızı olduğu için daha etkili olur demişlerdi. Şimdi o kadar pişmanım ki. Hiç kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum

ben de kırmızıyken bir şeyler yapmadığıma çook pişmanım bilincinde değildim selülit gibi bir şey zannediyordum geçer sanıyordum
canım ben haftaya dermaroller'lara başlayacağım evde kendim yapacağım istersen haberleşelim,sen de dene istersen benim çatlaklarım da beyaz şu an amacım %50 azaltmak zaten geçmeyeceğini ben de biliyorum

üstüne gitmeden üzülmekle olmuyor elimizden geleni yapalım en azından değil mi yoksa ileride daha pişman olacağız,zararın neresinden dönülse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…