-
- Konu Sahibi bibalprensesi
selam,hiç duymadım gerçekten işe yarıyorsa dermaroller yapacağım sonrasında sürecek bir şey arıyordum araştırayım.çok pahalı değilse kesin alırımArkadaşlar selam! Şimdi renew diye bi seruma denk geldim bi yağ karışımıymis çatlak ve selülit tedavisinde kesin çözüm diyorlar ama yorumlar vs biraz reklam kokuyor sanki. Normalde kimse foto atmaz orda boy boy foto var herkesin ve bu beni düşündürüyor. Acaba duyan bilen var mi ise yarayacaksa onu da deneyelim. Ama hayal krikligi olmasın artık
Arkadaslar ben aldım henüz 3. Günüm 3 kutu aldım göğüs ve bacaklarımda mevcut eger gercekten ıse yararsa burdan yazıcam olumlu yada olumsuz çünkü 15 gün içerisinde etki gösteriyormus bakalım
Umarım burdan fotograf ve bilgi paylaşacağım olumlu yada olumsuz çünkü para iadesi olan bi firma ve birebir müşteri temsilciniz mevcut bakalım nasıl olucakumarım işe yarar
tamam canım senden haber bekliyoruz öyleyse,merak ettim ciddenUmarım burdan fotograf ve bilgi paylaşacağım olumlu yada olumsuz çünkü para iadesi olan bi firma ve birebir müşteri temsilciniz mevcut bakalım nasıl olucak
teşekkür ederizBuarada burun estetiği ve zayıflama hakkındada hersey sorebılırsınız yada kalıcı makyaj kaş çünkü bunları birebir yaşayan biriyim :) umarım faydam olur
Ergenlikten beri var olan çatlaklarım nerdeyse beni hayata küstürecek. Tüm bacağım çatlak içindeumarım işe yarar ben de alıp denemek istiyoruuum
hepimiz kurtuluruz umarım kızlar,cidden depresyon sebebi başlı başına
ben de kırmızıyken bir şeyler yapmadığıma çook pişmanımHem de ne depresyon sebebiiiiilk çatladığı zamanlarda özel bi hastaye gitmiştim o zaman çatlaklarım daha kırmızıydı ama bacak içi arkası yanları baldır üstü diz kenarları daha sayamayacağım onlarca yerimde vardı ve ben daha o zamanlar 20 yaşındaydımm bana 4 bin lira bir ücret çıkarmışlardı ve yaptıramamıştım kiii onun da kesin çözüm olmayacağını söylediler kırmızı olduğu için daha etkili olur demişlerdi. Şimdi o kadar pişmanım ki. Hiç kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/catlaklari-50-azaltalim-mi.947693/
bak burada konu açtım azaltana kadar uğraşacağım,çok pis inadım vardır zaten
üstüne gitmeden üzülmekle olmuyor elimizden geleni yapalım en azından değil miValla canım hep destek tam desteekhaberleşeelim ve bu illetten hepimiz kurtulalıımm. Konuyu da takip edeceğim. Ben de inatçıyımdır . Hey çatlaklaar siz mi büyüksünüz biz mii göreceğiiiz ben de bu konunun üstüne gidip deneyimlerimi paylaşıcam:)
Umarım herşey yolunda giderTabikide 1 hafta gerıde kaldı