- Konu Sahibi bibalprensesi
ben o yayinlari okudum.. oyuzden bu yorumlari yaptim.. ayni sonuclari masajla vakumla ve tretionin ve retinol kremlerlede da alabilirsiniz ..cok ozel bise yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam ben basladim 20 seans 3000 tl dediginiz gibi bugun ilk gunumdu yardimci olavilirim size merak ettiginiz seyler varsaBu işlemi yapan bir kac klınıkle gorustum ve fotograflarını gordum gayet basarılı ama pahalı.. hem pahalı hemde ankda olmadıgı ıcın yaptıramıyorum malesef .karın yada bacak aynı anda yapılamıyormuş ya karın ya bacak yada ne bıleyım gogus ya bel seklınde ayrı ayrı yaptırıyorsun ve 20 seans 3 binlıra dedıler Yaptıran var mı ? lutfen bılgı versın
slm semender sana katılıyorum ancak bu konuda bende o kadar çaresisiz ve mağdurum ki acaba bir etkinliği var mı diye düşünmeye başladım. Birşey ya geçmiştir ya geçmemiştir azalmış denilebilir ama geçti deniyorsa orda mutlaka bir abartı bir yalan vardır.Ancak bu yöntemi deneyen kullanıcılar varsa lütfen deneyimlerini daha fazla paylaşabilir mi ?arkadaşım sen 22ağustos 2014 te üye olmuşsun ve buram buram yalan kokuyor mesajların zaten toplam 6 tane mesajın var!!!! kandırma insanları inanmayın arkadaşlar bekleyelim bu yöntem henüz yeni yakında belli olur,hem zaten oceanflora arkadaşımız yazmış işte kesin çözüm değil!
Selam ben basladim 20 seans 3000 tl dediginiz gibi bugun ilk gunumdu yardimci olavilirim size merak ettiginiz seyler varsa
dr mustafa karataş yazıo giden var mı arkadaşlar sonuç alan ???Arkadaşlar bunu uygun fiyata yapan bir yer biliyor musunuz istanbul'da?