Çatlaklar BİODERMOGENESİ!! çatlaklar için kesin ve tek çözüm sonunda türkiyeye geldi!!! önemli.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

bibalprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
2.149
2.734

LÜTFEN SABIRLA OKUYUN. SANIRIM SONUNDA KURTULUYORUZ.

arkadaşlar merhaba. sitede çok fazla aktif olmamakla birlikte çogu zaman yenilikler var mı diye girip bakıyorum. çatlaklarım ergenlikten ve son birkaç yıldır daha da artmış durumda. öncelikle şunu belirteyim benim çatlaklarım önce sadece çukur olarak ortaya çıkıyor yani derimle aynı renk fakat orda bir çukurluk var ve diyorum iki seneye beyazlar nitekim öyle oluyor kırmızı devre hiç olmuyor bende.. bugüne kadar bir çok yağ karışımları kremler denedim sonuç sıfır günden güne arttılar. ve ben bikaç hafta önce lierac phytolastil solute (ampul yerine artık bu üretiliyor) ve dermaroller aldım 2.5mm . ilk uygulamamı yaptım ve düzenli olarak lierac kullanıyorum. sonuç ne olur bilmiyorum..

gelelim asıl önemli konuya!! bugün sıkıntıdan nette dolaşırken ve yazın evleneceğimden dolayı çatlaklarıma umutsuzca çözüm ararken bir italyan sitesinde BİODERMOGENESİ adında tedavi yöntemiyle karşılaştım. duyan var mı bilmiyorum ben ilk kez duydum. daha da araştırmaya başladım ve Şerafettin SARAÇOĞLU isminde bir doktorun cnn turkte bir programda bu tedaviyle ilgili videosunu izledim çok mantıklı geldi ve italyada 2000 kişi üzerinde denenmiş uzun yıllardır çalışmaları yapılan bir tedavi yöntemi.
biraz daha bahsedeyim... alıntı yapıyorum uzun ama lütfen okuyun...

Biodermogenesi® çatlakların yaş veya özellikten bağımsız olarak hassas bir şekilde iyileştirilmesini sağlamaya yönelik tek yöntemdir. Bilimsel deneyler bizlere, ince çizgilerin kenarlarının şimdiye dek bu estetik problem için önerilen diğer hiçbir metodun sonuç elde edemediği bir şekilde, doldurularak yenilenebildiğini göstermiştir.

Biodermogenesi, etkinliği ince çizgilerin, çatlakların gerçek anlamda düzeltilebileceğini uzun süreli istikrarlı sonuçlarla ortaya koyan akademik çalışmalar aracılığıyla da kanıtlanmış olan tek metottur. İyileşme kesinliği ayrıca, Biodermogenesi®'yle yapılan çatlak tedavisinin, cildin dengesini bu estetik sorunun ortaya çıkışından önceki şekli gibi yenilediğini de gösteren ve çok sayıda araştırmacı tarafından sürdürülen düzinelerce biyopsi ve ultrason aracılığıyla da kanıtlanmıştır. Biodermogenesi® günümüzde bu tür tedavilere cevap veren de tek metottur ve gerçekte diğer hiçbir çatlak tedavisinin kolajen, elastin ve çatlak kenarındaki hücrelerle neo melanosit üretiminde artış sağladığına dair kanıt yoktur.

Çatlaklarda azalma, genellikle ilk seanstan itibaren göze çarparak, uygulama sonrasında, kendisini çevreleyen deriyle aynı düzeye yaklaşıncaya kadar da artarak devam eder.

Ayrıca dünyada ilk defa Biodermogenesi®, cilt pigmentasyonunun protagonisti olan melanini etkinleştiren ültraviyole tarafından harekete geçirilen elementleri oluşturan neo-melanjenezi fenomenini kullanma özelliği sayesinde çatlakları bronzlaştıran da tek yöntemdir.

Aşağıdaki çalışmalar, Biodermogenesi®'nin vücudu ve göğüsleri şekillendirici ve yüz için yaşlanma karşıtı özelliklerinin etkisini de kanıtlamıştır. Bilimsel deney, 2000'den fazla hasta üzerinde hiçbir yan etkiye neden olunmaksızın sürdürülmüştür. Ayrıca bu yenilikçi metot, hiçbir kısıtlama içermemesi nedeniyle hastalar tarafından da kabul görmüştür, örneğin, tedaviden hemen sonra güneşlenilebilir, streç giysiler giyilebilir ve duş alınabilir, spor ve yaşamdaki diğer tüm etkinlikler gerçekleştirilebilir.

Biodermogenesi® metodu, Bi-One® adı verilen bir cihaz yardımıyla uygulanmaktadır. Halihazırda bu cihazın esansiyel ve sade olan klasik versiyon ile daha zengin tasarımlı yeni versiyon olmak üzere iki modeli bulunmaktadır. Her iki model de aynı sonucu garantilemektedir.

Biodermogenesi®, eksiksiz olarak uygulanması gereken hassas bir operasyon prosedürüne sahiptir. Bu prosedür, 2000'in üzerinde hastada sürdürülen ve üniversitelerle bağımsız araştırmacılar tarafından belgelenen bir vaka çalışmasına istinaden beş üniversite profesörünün desteğiyle yerine getirilmektedir. Söz konusu protokoller, çatlakların giderilmesini garanti etmektedir.

Yine de daha önemli olan husus protokollerin, en iyi sonucu elde edebilmeniz için Biodermogenesi® tedavisine başlanmadan önce dahi elde edebileceğiniz sonuçların hangileri olduğunu öğrenmenize izin vermeleridir. Daha fazla koşul altında tedavi seans sayısı, haftada 2 veya 3 defa olmak üzere 15 ila 20 arasındadır. Çatlaklar daha da karmaşık ise altı ay ara verildikten sonra bir diğer Biodermogenesi® tedavi döngüsü başlatmak mümkün olup, bu süre zarfında çatlaklarınız düzelmeye devam edecektir. Bu bilgilere, tedavi döngüsüne başlamadan önce çatlaklara ait değerlendirme raporunun yardımıyla erişebilir ve çatlak tedavinizi hiçbir sürprize meydan vermeksizin sakin kafayla, seçebilirsiniz.

Bu protokolün tek seferde vücudun yalnızca tek bir bölgesini (örneğin kalçalar, karın, göğüs, uyluk) tedavi etmeye izin verdiğini unutmayın, ancak tedavileri vücudun sadece tek bir bölgesine uygulamak mümkündür. Bu protokol ayrıca tedavinin önce ve sonrasında hasta ayaktayken veya kanepeye uzanmışken çatlakların bir dizi fotoğrafının çekilmesini de gerektirmektedir. Fotoğrafların değerlendirilmesi profesyonel ekibin tedavinin, beklenen sonuçlarla aynı doğrultuda ilerlediğinden emin olmasına da olanak verecektir.

Seans, ince çizgilerin stratum korneus'unu azaltmak ve bloke olan transpirasyonu normalleştirmek amacıyla peeling işlemiyle başlatılır. Bu faz, ölü derileri hassas bir şekilde temizleyen tek kullanımlık, aşındırıcı bir süngerin kullanılmasını öngörür. Birkaç saniye sonra süngerin renginin, cildin transpirasyonunu yavaşlatan engellerin ortadan kalkması sonucunda koyu griden açık griye dönüştüğünü fark edersiniz. Tedavinin bu bölümü iki ila beş dakika sonra tamamlanır. Son olarak aşındırıcı sünger atılmalıdır.

Ardından,"STIM" adı verilen ikinci faza geçilir. Çatlaklar 1 santimetreden genişse ilk önce, bu spesifik ince çizgilerin daha hızlı reaksiyonunu sağlayan konsantre serum ENERGY COMPLEX'in uygulanması gerekir. İnce çizgiler daha kompakt ise çatlaklara doğrudan "BI-ONE® STEP1" jeli üzerinde bilyeleri bulunan spesifik el cihazı yardımıyla uygulanır. Bu aşama, Biodermogenesi®'nin cildi yenilemesine izin verecek olan elementlerle beslemesi için yaklaşık 4 ila 6 dakika süreyle uygulanmalıdır.

Seansta göğüs tedavisi hedefleniyorsa, daha uyumlu bir şekil vermek üzere spesifik bileşenlerle zenginleştirilmiş "BI-ONE® BREAST" kullanılmalıdır.

STIM fazı tamamlandıktan sonra Biodermogenesi®'nin en önemli kısmı olan ACTIVE faz başlatılır. El cihazıyla çalışmaya başlamadan önce, jojoba ve mısır yağlarının bir kombinasyonu olup, ACTIVE el cihazının kayganlığını sağlayan ve deri yüzeyini mükemmel bir şekilde nemlendiren "BI-ONE STEP 2" kozmetik ürünü tatbik edilir.

Tedavinin bu bölümü çatlakların ve cildin vakum ve biyo uyumlu bir elektromanyetik alanın kombinasyonuyla gerçek anlamda yenilenmesini sağlar. Birleştirilen bu iki sistem, çatlakların içini yeni oluşan hücrelerin yardımıyla dolduracak olan, kutanöz mikro dolaşımını ve kolajen ile elastinin yeniden etkinleştirilmesini sağlar. Aynı zamanda, ince çizgilerin bronzlaşmasını sağlayan melanosit üretimi gerçekleşir. Operasyon protokollerine tam bu aşamada uygun hareket edilmeli ve belirli hareketler de tüm tedavi boyunca tekrarlanmalıdır. İlk seanslarda bu çatlaklardan bazılarının birkaç gün içerisinde yok olan bazı küçük kırmızı noktalar oluşturması olasıdır. Söz konusu kırmızı noktalar, örneğin kollar gibi bazı bölgelerde daha yoğun olabilir. Bazı durumlarda seanstan sonra çatlaklarda hafif gevşeme olabilir. Gerek çatlaklarda, gerekse çevresinde olarak ödem meydana gelmelidir. Bu aşamanın tamamlanması için 10 ila 20 dakika gerekmektedir; söz konusu süre, gevşeyen ve daha koyu renkli ve çevre deriyle daha fazla benzerlik taşıyan çatlakların reaksiyonuna bağlıdır.

Dolayısıyla tedavi, cildin tüm koruyucu bariyerlerini sıfırlamak için STIM adımının yaklaşık 2 – 3 dakika süreyle ve "BI-ONE ® STEP 3" jeli kullanılarak tekrarlanmasıyla sonlandırılacaktır.

Biodermogenesi® etkisinin azalmaması için tedavinin bitiminde hiç bir kozmetik ürün kullanılmamalı veya manüel masaj yapılmamalıdır.

Tedaviden hemen sonra dilediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Güneşlenmek, streç giysiler giymek, sıcak suyla duş almak (soğuk su için iki saat bekleyiniz), parfüm kullanmak ve hayattaki diğer her şeyi yapmakta özgürsünüz.

Dolayısıyla Biodermogenesi® ile yapılan çatlak tedavisi, hazırlık süresi de dahil olmak üzere 40 dakika veya daha az sürer.

ve son olarak istanbulda 2 merkezde 16 eylülden itibaren bu tedavi yapılmaya başlanacakmış. ben bir merkezle görüştüm boyutuna baglı olarak değişebilir fakat seansı 150 tl civarı olabilir dedi.. merkezlerin ismini verebilir miyim bilmiyorum birisinde şerafettin saraçoğlu uygulamayı yapacakmış. sizde lütfen araştırın ben istanbulda yaşamıyorum. yabancı sitelerden okuduğum kadarıyla gerçekten işe yarayan bir tedavi..

https://www.facebook.com/pages/Biodermogenesi-Çatlak-Tedavi-Yöntemi/354654728001690

burdan resimlere bakabilirsiniz ya da google'a yazarsanız çıkacaktır.

çok uzun oldu farkındayım ama herkes bildiklerini yazarsa çok sevinirim

bende bu tedavi yöntemini gördüm dün hatta yazdım burda bana seans 145 tl dedi ben belki o kadar ödeyemem dedim size özel bi fiyat yaparız dediler sence napmalıyım gideyim mi görüşmeye çok kararsız kaldım :S

peki sen hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsun? benim bildiğim kadarıyla iki tane var. ikisinde de eylül ayında başlıyor tedavi. ve bana bir sunum gönderdiler izledim gerçekten işe yarayacak gibi duruyor.. ama merkezlerden hangisi güvenilir bilemiyorum. ben kasımdan itibaren gitmeyi planlıyorum. tabi başka şehirden geldiğim için daha masraflı olucak...:44:

banada sunum gönderdiler resimlerde sanki bana oynanmış gibi geldi karar veremedim ben mi yanlış algıladım bilmiyorum istanbul ataşehirde görüştüğüm yer

bend baktım fakat bana da pek inandırıcı gelmedi bence bekleyin biraz gerçekten çözümse bunu bu sene içerisinde duyarız henüz türkiye de kimse yaptırmamış eylülün 16sında 23ünde başlıyormuş italyan sitelerine de baktım beni pek tatmin etmedi paranız boşa gitmesin

en azından tedaviye başlamasan bile gidip görüşebilirsin. bizlere de haber verirsin:) ben istanbulda olsam hiç beklemez gidip kesin bir şekilde öğrenirdim..

hayatım tamamen geçme diye birşey söz konusu bile değil,kaldı ki fotoları incelersen aman aman bir düzelme olmadığını göreceksin,buram buram reklam kokuyor o site,tamamen para tuzağı!

bilmiyorum ya bu akşam haberlerde de izledim. biodermogenesi tedavisinden bahsediyorlardı.. tamamen geçmez o kesin ama renk pigmentlerini canlandırarak kendi derimizin rengini alacağı konusunda kesin konuşuyorlar. bu bile çok iyi. sporla da sıkılaştık mı tamamdır! beyaz beyaz gözükmesinlerde o bile yeter....

benimde üst bacağımda ve kalçamda çatlaklarım var malesef bu yöntem ne kadar etkili kimse bir şey bilmiyor mu bunu yapan dr mesaj attım ben sadece bi bölgeye uygulanıyo diye okudum sonra diğer bölgeye geçiliyormuş önce sonuç alana kadar kalça sonra da bacak olarak bunu sormuştum bana attığı cevap şu "Biodermogenesi yöntemi hücrelerdeki sodyum potasyum pompa sistemini kullanarak etkili olan bir sistemdir. Geniş bölge uygulamalarında deri elektrolit sistemi uygulama alanında yoğunlaştığından birden fazla bölge uygulamasında kullanılabilir elektrolit miktarı deride azaldığında etkinlik de düşebilir. Bu nedenle uygulamada bir bölgeye odaklanıp sonuç aldıktan sonra ikinci bölgenin tedavisini yapmayı hedefliyoruz. Tedavi seans aralığı 48 saat olamak kaydı ile haftada 3 seans uygulanabilen bir yöntemdir. Bir bölgeye en fazla 20 seans uygulama yapılmaktadır. Sonrasında iyileşme ve doku oturması beklenirken ikinci bölgenin tedavisi planlanmaktadır.
Saygılarımla"

yaptırmayı düşünen ya da yaptıran ya da bilgisi olan hadi kızlar bir şeyler yazınnn kurtulmak istiyorum artık...

Ben istanbulda olsam coktan gitmistim. Gercekten merak ettigim bir tedavi.. ve bu zamana kadar olan tedavilerden farki cilde hasar vermeden yapilmasi. yabanci forumlardan da okuduklarima gore yaptirip memnun kalan kisiler var. Para durumunu ayarladigimda gitmeyi dusunuyorum tabi haftada 3 kez istanbula gidip gelmem gerekicek:/ haftada 3 kez yapiliyorsa 1.5 ay kadar bir surede bir bolge bitmis oluyor o zaman. Yaptiran olursa lutfen bilgi versin..

Aslinda boyle olmasi bi yandan da iyi. Bir bolgeye yaptirip sonuc alamazsak diger bolgelere yaptirmayiz. Ne biliyim offf :/

ya bende istanbulda değilim ama ankaraya gelirse bu yöntem bir süre sonra orda yaptırma şansım var ama bana da resimlerde oynanmış gibi geldi o yüzden kararsızım henüz çok uygulanan bir yöntem değil biri çıkıp da ben yaptırdım dese en azından bir fikrimiz olurdu

ben inandım kesinlikle gidicem sonuçlarını sizlerlerde paylaşırım inş fiyatlar uçuk değildir ama.hiç fiyat alan oldumu?

ben inandım kesinlikle gidicem sonuçlarını sizlerlerde paylaşırım inş fiyatlar uçuk değildir ama.hiç fiyat alan oldumu?

ben sormuştum 140 tl demişlerdi. tabi gelince de fiyat konusunda anlaşabiliriz demişlerdi. çünkü benim göğüs kalça ve bacak bölgemde var baya fazla yani.. hatta farkettim ki dizlerimde de oluşmaya başlamış. anlamıyorum kilo da almıyorum doğum bile yapmadım bi de yapsam yüzüm bile çatlicak heralde..:18: bu çatlakların eminim farklı bir nedeni var!!

benım doğumda çatladı canım senın çatlaklarının dediğin gibi başka bir nedeni olabilir?1 seans 140 lira ama tüm bölgeler için mi?

Onu sormamistim canim yani seans basi olarak ucret verdiler. Benim boy uzamasindan ve sporu biraktiktan sonra olustular cok ince dogum catlagi gibi degil ama fazla iste.. sen de bilgi alirsan burda paylas lutfen tatlim..

Onu sormamistim canim yani seans basi olarak ucret verdiler. Benim boy uzamasindan ve sporu biraktiktan sonra olustular cok ince dogum catlagi gibi degil ama fazla iste.. sen de bilgi alirsan burda paylas lutfen tatlim..

eşim yaza doğru yaptırışın dedi maddi olarak tam rahatlayamadık .yaptıran ve bilgi alanlar lütfen burada paylaşsınlar

ben istanbuldayım ve bununla ilgili bilgi almak istiyorum hatta işe arayan bi yöntemse yaptırmak istiyorum. bi bölgeye doğrudan mı fiyat veriyolar yoksa çatlakların kapladığı alana göre değişiyo mu acaba

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiye kadar çok fazla aktif olmasam da kadınlar klübü devamli vakit geçirdiğim bir site. Birşeye karar vermeden önce mutlaka buradaki yorumlara bakıyorum.
Facebookta bir sayfada gördüğüm tanıtım yazısı üzerine çatlaklarından şikayetçi olan ve kurtulmak için şimdiye kadar her yolu denemiş olan biri olarak bir de bunu deneyeyim diye yazılı olan numarayı aradım. Telefonda sistemin başarısı anlatılınca üzerine birde görüşme ücretsiz denince evime yakın olan Levent'teki merkezden randevu aldım. Çok tatlı bir doktorla görüştüm, deri biyopsileriyle kanıtlanmış sonuçlardan bahsetti. Daha sonra uygulamayı yapacak bayan çatlaklarıma baktı. Ay sonuna kadar kampanya olduğu söylenip çok uygun fiyat verilince denemeye karar verdim. Şimdilik sadece karın bölgesinde deneyeceğim. Pazartesi ilk seansıma başlayacağım. Umarım bu sefer işe yarar.Pazartesi günü seans sonrası izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. Seanslara başlamış olan arkadaşlar varsa izlenimlerini yazarlarsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…