- Konu Sahibi bibalprensesi
düşünebildiğiniz her yerimde çatlak var ve inanın artık çok psikolojimi bozmaya başladılar. tek çare bu diye düşünüyorum güzel sonuçlarınızı bekliyorum ayrıca buraya aktif olarak yazdığınız için çok çok teşekkür ederim :) çatlakların eski olması durumunda fark ediyor mu acaba
Önemli degil ne demek 😊Farkediyor canım hangi tedavi olrsa olsn en basitinden çok öatlaklıysan mutlaka burda görmüşsündür medacassol acnelyse ikilisinde bile kırmızı çatlaklar cook cabul geçiyor, ama beyazlar ve heleki benmkiler gbi 7-8 yıllk olanlar icn iş biraz zor açkçası :/ smdiki durumumu bildireyim, göğüsler içn birşey söyleyemiyorum ama psikolojik değilse eğer kollarım hafif incelmeye başladı gibi. Arkadaşlar ama kesin söyleyebileceğim birşey var artık, söylemştm zaten yeni birşey değil ama şuan daha da emin olarak söylüyorum, eğer parayı zor denkleştirecekseniz gitmeyiiinnn gitmeyiiinn! Böyle saçma sapan sonuçlar in kesinlikle vazgeçin gerek yok, bu nedir yani yok %40 geçti yok iki ay sonra %50 geçecek, hayır arkadaşım bakınca aaaa çatlaklarım daralmş dediğimiz birşey yok, deri rengine gelme olayı da hepsinde olmuyor benm aralarda beyaz beyaz parlayan bi sürü var valla bi bakıyorum aaa sanki ten rengime gelmişler diyorum bi bakıuorm hala sedef gibi parlıyo, dediğim gibi böyle göreceli sonuçlar için değmez, ben gitmeden başkası bunları yazmş olsaydı okusaydm gitmezdm. Etkilemek istemiyorm kmseyi dediğim gbi cilt yenilenme sürecim kötüdür benm hala 8 senelik dikiş izlerim çıkıntılı duruyır, annem doktor bana sendeki cilt iyileşmesi cok kötü dedi dikişler 4 sene sonra deri seviyesine iner sende 8 sene oldu inmedi dedi, herneyse ama çatlakta bende böyle olmş olsa bile tamamen geçeceğini veya %90 azalabilecwğini hiiiiiççç zannetmiyorum hiiç. Hadi en fazla taş çatlasın en iyi iyileşen deride %50 belki 60 ancak giderler belki, derisinden emin olan yara izleri çabuk iyileşen ve ona razıyım diyenler bir denesin şansını :) ama diğerleri kesnlkle çöpe atacak paraları yoksa gitmesin