Binnaz Abla

Arkadaşlar yorumcuların genelde ilk falları mı çıkıyor? Çıkacağı varsa tabii
Vadeler dolmadan yakın aralıklarla baktırdığım birkaç kişi oldu da, üst üste geldikçe karışıyor sanki bir şeyler

kızlar forumfa uzun zamandir yoktum, cok onemli bir konu icin geri döndüm. etrafinizda bildiğiniz kursun döken birisi var mi? belki gitmissinizdir falan.. böyle bir seye cok ihtiyacım var..

Selamlar! Binnaz abla yorumcularıyla ilgili deneyimlerimi geçenlerde paylaşmıştım.
Ben bu sefer sizin memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz yorumcuları sormak istiyordum.
Anladığım kadarıyla bazı yorumlar reklam olarak görülebileceğinden özelden de paylaşmayı tercih ederseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Rezzan ablanın baktığı iki falda patladı haziran sonu temmuz başı dediği olay gerçekleşmedi ayrıca söylediği hiç bir şey çıkmadı mart ve mayis ayında bakrirmistim

Uzun zamandır fal işine ara vermiştim. Zümra dışında ve katina falı hariç hiç fal baktırımıyordum. Binnaz da yeni falcılar denemek istedim kahve falında kısa ve orta vadeli iş ve aşk konusunda öngörüleri tutan bir kişi buldum. Tek sorun çok nadir aktif olması. Aynı zamanda psikolojik yönden de iyi gelen biri burçlar ve astroloji konusunda da bilgisi var. İsmini vermek pek istemiyorum uğuru kaçmasın şimdilik diye

Canım kim olduğunu tahmin ediyorum ismi P ile mi basliyor

kızlar sembolde fal baktırıp çıkan var mı daha önce? ya da önerdiğiniz biri

Kizlar benim yine fal baktirmamm geldiii.. binnazda veye tellwede onereceginiz kimse var mi? Ya ben aslinda binnazdaki bircok kisiye baktirdim ama ufak tefek bilen seyler disinda asla bilen olmadi. Ama iste kurtulamiyoruz bundan tavsiye varsa iletebilir misinizzz?

Kızlar hepinize merhaba, 3 aydır hiç fal baktırmamıştım ancak burayı da takipteyim. Youtube kollektif açılımlarla devam ediyordum ama bugün biraz krizdeydim uygun fiyat birilerini ararken fal sepeti hera yaldız’ı gördüm ve gönderdim. Deneyen var mı?

Kızlar ismi az duyulan tercih ettim bu kez. İyi yapmışım çünkü diğerleri artık işin uzmanı olmuş kime ne söyleneceğini biliyor. Yeniler daha gerçekçi geliyor bana. Ben doğruları duymak istiyorum zor da gelse üzse de. Yok P ile başlamıyor. Binnaz da yenilerden bu kişi. Dediğim gibi çok az online oluyor ben de ikinciye zor denk getirdim.

Canım özelden yazabilmen mümkün mü? Kimdir bu

Ben de isterim kız

Ben de isterim kız
Bana da atabilir miiisiniz

ya ben dün birine baktırdım. Çok değişik ya kadın baştan diyo eğer hissetmezsem söylemem filan diye.güven verdi. Beni, karşımdaki insanı, korkularımı, yapımı çok güzel anlattı. Harf bilme vs de oldu. İşle ilgili şeyleri de bildi. Geleceğe yönelik de mantıklı yorumlar yaptı. Kısaca ben sevdm kızlarrr. Numarasını isteyen olursa veririrm ama sormam gerekiyor tabi.. yeni adayım o ve her zamanli gibi yesilcingenee

Kimdir kız bu?

kimki ben de merak ettim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…