parayı sanırım internette alısveris yapar gibide kredi kartıyla ödüyoruz yani bence internetten baktırmak yerine git yüz yüze baktır eğer cevrende varsa :)
ben o sitedeki hemen hemen herkese fal baktırmış biri olarak yorum yapayım;
Tarotta Selma Sultan ve Yaseminden uzak durun yorumlar çokta tutarlı değil ortalama şeyler söylüyorlar.. Elif ve Jülidenin yorumları güzeldi bugünü ve geçmişi bildiler gelecekle ilgili tutarlı şeyler söylediler verdikleri tarihlere daha var bekleyip göreceğim..
Kahveye gelince Evgin Sevgi ve Elmas vasattı pek bişey bildiklerini söyleyemeyecem sorduğunuz soruya göre destekli bişeyler sölemeye çalışıyolar.. Meral iyi 2 defa baktırdım ikisinde de tutarlı ve doğru yorumlar yaptı, Zeynep oldukça iyiydi verdiği bugün ve geçmişi tam analiz etti gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı şeylerdi..
elif jülide zeynep ve meral bu dört insan hemen hemen aynı şeyleri söylediler arkadaşlar verdikleri tarihlerde birbirlerine çok yakın..
bide efsun ve emire çok iyi diyorlar da henüz açık yakalayamadım ikisini de..
ben o sitedeki hemen hemen herkese fal baktırmış biri olarak yorum yapayım;
Tarotta Selma Sultan ve Yaseminden uzak durun yorumlar çokta tutarlı değil ortalama şeyler söylüyorlar.. Elif ve Jülidenin yorumları güzeldi bugünü ve geçmişi bildiler gelecekle ilgili tutarlı şeyler söylediler verdikleri tarihlere daha var bekleyip göreceğim..
Kahveye gelince Evgin Sevgi ve Elmas vasattı pek bişey bildiklerini söyleyemeyecem sorduğunuz soruya göre destekli bişeyler sölemeye çalışıyolar.. Meral iyi 2 defa baktırdım ikisinde de tutarlı ve doğru yorumlar yaptı, Zeynep oldukça iyiydi verdiği bugün ve geçmişi tam analiz etti gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı şeylerdi..
elif jülide zeynep ve meral bu dört insan hemen hemen aynı şeyleri söylediler arkadaşlar verdikleri tarihlerde birbirlerine çok yakın..
bide efsun ve emire çok iyi diyorlar da henüz açık yakalayamadım ikisini de..
İlkay'ın ve Efsun'un dediklerini yaşadım.
Efsun'un dediklerinin bir kısmını yaşadım ama gerçekten önemli şeylerdi.
İlkay'ın dediklerinin ise hepsini yaşadım. İnanılmaz bir kadın.
Her şeyi bilmişti zaten mevcut durum bakımından, hiçbir bilgi vermediğim halde.
Gelecek için zaman verdi, detay verdi hepsi oldu.
Meral için beklemedeyim. O da mevcut durumu bildi ama dedikleri çıkar mı bilemem.
Daha 3 kez baktırdım
genel olarak memnun kaldım diyebiliriz...
İlk önce Sevgi'ye baktırdım kişiliğimi tamamen bildi. Bahsettiğim birisi vardı onu harfiyen tarif etti,baş harfine kadar da bildi.
Çok yakın arkadaşlarım konusunda söyledikleri tamamen doğruydu. Başarılı buldum...
İlkay Hanım'a da baktırdım
üniversitede istediğim bölümleri gördü bunlardan da biri olacak dedi şehirler yine istediklerim arasındaydı. arkadaşlarım hakkında söyledikleri, hoşlandığım kişi hakkında söyledikleri tamamen doğru çıktı. bikaç olay söyledi onları da yaşayıp görcez :)
dün de Simge'ye baktırdım
aslında Meral'e baktırmayı düşünüyordum yorumcu notunda anneannesinden el almışı görünce onu seçmiştim kafamda ama online değildi baya bir saatte bekledim online olmayınca Simge'ye baktırdım üniversite konusunda İlkay Hanım'ın söyledikleriyle tamamen zıttı ve diğer dedikleri de doğru değil şöyle şöyle olmuş böyle demişler dedi ama yok öyle bişey konu doğru sadeceama en son dediği umarım çıkar tek son paragrafını beğendim falda bir daha da baktırmayı düşünmüyorum Simge'ye...
ilkay hanıma bende baktırdım durumu bildi.gelecekle ilgili verdiği tarihler tuttu mu?