Binnaz Abla

Kızlar buradan bir arkadaşın önerisiyle instada beliz_tarot diye bir sayfanın ücretsiz falına (üç soruluk) baktırdım ücretli fal konuaunda kendimi durdurma kararım olmasa ona baktırırdım ben denedim memnun kaldım sizde deneyin bence 🥰
denedim hiç memnun kalmadım beliz_tarot tan. kadın iyi tatlı dilli çok iyi bir insan ama dediği hiç bir şey çıkmadı 🙏🏻

Hira Soydan(katina): bence dürüst davranmış çünkü olumsuz olarak aklındaki kişinin hayatında kadınlar var hatta eski sevgilisi ile görüşüyor bile olabilir demiş yani pembeci değil çünkü bu yorum ciğerimi dağladı :olamaz: senden sonra hayatımda hiçbir kadın olmayacak diyordu

Elvin yüce: yine henüz teyit edemediğim fallardan. Elvin de sorduğum kişinin hayatında şuan başka kadınlar olduğunu söylemiş.

güncelleme yaparım demiştim yapmaya geldim arkadaşlar

Bu iki falımda fallar öyle çok olağanüstü değildi ama onun hayatında kadınlar olduğunu söylemişlerdi hatta birisi eski sevgilisiyle yeniden görüşüyor olabilir dedi yukarıda alıntı yaptım zaten

arnisa ve zişan bana onun hayatında kesinlikle kimse yok dediler, çok emin bir şekilde

fakat ne yazık ki eskiden flört ettiği kadınlardan biriyle yeniden konuşmaya başladığını öğrendim
yani eski sevgilisi değil ama geçmişte aralarında bir flört durumu olmuş bu durumda hira soydan biraz tutturmuş diyebiliriz

Favorimden bahsedeceğim demiştim benim favorim arnisa'ydı çünkü bir önceki durumumuzu %80 bilmişti(önceden) ve sorduğum kişinin kişiliğini çok iyi tahlil etmişti (burç yorumu değildi kesinlikle)
Bu yüzden arnisa'nın anlık durumda bu kadar yanılmasına çok şaşırdım
Gelecek zaman ve vade kimseye sormuyorum zaten benim için önemli olan anlık durumdu genelde. Ve yanıldık diyebiliriz.

Böyle işte. Uzun bir süre fallara ara veriyorum umarım sizler güzel haberler alırsınız :^)

Kızlar Duygu Auraya baktırdım
Anda çok iyiydi .önemli bir detayı tak diye bildi.
Gelecek çıkar mı bilmiyorum ama boş bir falcı değil enerjiside güzel
Çıkan falları oldu mu?

Melis çiçekseven e baktırdım memnun kaldım. biraz tavsiye gibi oldu ama hoşuma gitti. keşke fiyatları daha ucuz olsa bu sitenin.
evet ama sanki diğer yerlerden daha kaliteli bir hizmeti var binnazın. yorumcuları da daha çok hoşuma gitti ve artık başka sitelere 20 de 1 gidiyorum desem yeridir

Kızlar Duygu Auraya baktırdım
Anda çok iyiydi .önemli bir detayı tak diye bildi.
Gelecek çıkar mı bilmiyorum ama boş bir falcı değil enerjiside güzel
Çıkan falları oldu mu?
Bu ara sürekli gelip çıkmadı derken buluyorum kendimi, Duygu Aura da çıkmadı bende 😞
Haziranda evlilik teklifi yüzük vs görmüştü mesela, o ayda adamla tamamen koptum öyle diyeyim...
Yine de güzel şeyler söylediyse çıkmasını diliyorum sizin için 🙏🏻🙏🏻

Bu ara sürekli gelip çıkmadı derken buluyorum kendimi, Duygu Aura da çıkmadı bende 😞
Haziranda evlilik teklifi yüzük vs görmüştü mesela, o ayda adamla tamamen koptum öyle diyeyim...
Bu fal işine güvenmek çok zor gerçekten. Duygu Aura arkadaşıma vadesiyle beraber bilmişti mesela ama bende çıkmadı maalesef :KK43:. Ufak tefek bildiği diğer şeyler oldu ama asıl konuda vadeyi öteledi durdu. Bir de acaba sizin olumsuz durumu önceden görebilen olmuş muydu acaba? Sormak istedim çünkü olumlu diye verilen vadelerde olumsuz yaşadığım şeyler olmuştu benim de.

Bu fal işine güvenmek çok zor gerçekten. Duygu Aura arkadaşıma vadesiyle beraber bilmişti mesela ama bende çıkmadı maalesef :KK43:. Ufak tefek bildiği diğer şeyler oldu ama asıl konuda vadeyi öteledi durdu. Bir de acaba sizin olumsuz durumu önceden görebilen olmuş muydu acaba? Sormak istedim çünkü olumlu diye verilen vadelerde olumsuz yaşadığım şeyler olmuştu benim de.
Evet gören oldu kopukluk olacak aranızda diyen bir iki kişi ama başka detayları bilemedikleri için onların da tesadüfen bildiklerini düşündüm açıkçası. Yani orada frekans nasıl karışıyorsa olumsuz gelişmeyi olumlu gördükleri zamana denk getirmeleri de ayrı bir talihsizlik 🤦🏻‍♀️

Peki önerebileceğin var mı biri
Ay kızlar zaten hep olumsuzlar çıkıyor ya olumlu olanlar çıkmıyor sanki
Belki dönüş olur sana inşş hayırlıysa tabi
Teşekkür ederim canım hepimizin halkında hayırlısı ❤️

Peki önerebileceğin var mı biri
Ay kızlar zaten hep olumsuzlar çıkıyor ya olumlu olanlar çıkmıyor sanki
Belki dönüş olur sana inşş hayırlıysa tabi
Teşekkür ederim canım hepimizin halkında hayırlısı ❤️
Önerebileceğim kimse yok maalesef, ben de yakın zamanda öneri istemiştim ama kimse bir şey söyleyemiyor çünkü birine çıkan diğerine çıkmıyor değişik bu fal işleri 🤷🏻‍♀️
Son baktırdıklarımdan Zeyder in ufak bir dediği oldu o da benim sormadığım ve sadece kendi hisleriyle söylediği bir durum olduğu için dikkatimi çekti. Esas konunun vadesine var daha.
Fal sepetinde Arya çiçek i beğenmiştim zamanında 1-2 dediği tutmuş gibiydi sonra baktım o da aşırı pembeci, sonuç yok vade öteliyor falan.
Genel olarak farkettim ki özellikle yazılı bakanların kalıplaşmış cümleleri var herkese aynısını söylüyorlar, sesli bakanlar da sorudan yürüyerek laf kalabalığı yapıyor.
İnşallah gönlümüze göre olur her şey demekten başka çare yok ❤️❤️

Yani direkt olayları spesifik şekilde anlatmıştı. Çok spesifik hem de. O zamanlarki erkek arkadaşımın asla dönmeyeceğini sebeplerini de adamın ağzından birebir duyduğum şekilde söylemişti. Mesela bu yaz gururlandırıcı olaylar yaşayacaksın demiş mesleki yeterlilik sınavına yazın girmiştim ama sonucu Ekim ayında almıştım. Ve geçmiştim sınavı. Bu olabilir diye düşünüyorum fakat her falcıda olduğu gibi gelecekte hayatına şöyle iyi böyle merhametli biri girecek safsatasını o da yapmış :KK70: O söyledikleri kişi asla çıkmıyor keşke bu tarz moral verme işine hiç girmeseler.
Bunu hangisi için yazdın canım

Kızlar selamlar
Çıkan fal haberleriyle geldim
Duygu Aura:sana bir adım gelecek bekle birşey yapma dedi öyle de oldu .hoşlandığım adam yazdı 15 gündür falan iletişim yoktu aramızda
Zülal :Oda aynısını söylemişti tabi geri kalan dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama adım atacağını bildi.
Hira Yılmaz:çok olumsuz konuştu içimi kararttı asla olmaz dedi ama durum şu an gayet iyi maşallah diyelim umarım dedikleri çıkmaz
Böyle işte yazmak istedim
Daha fazla baktırıp kafamı karıştırmak istemiyorum şu an
Ama varsa iyi bir tavsiye alabilirim
Duygu’nun enerjisini çok sevdim ve nokta atışları oldu hoşlandığım beyfendinin geçmişiyle ilgili
Duyguya baktırırım heralde artık
Herkesin olumlu falları çıksın olumsuzları iade edelim evrene🙏

Ben de gelip cikan fal haberi vermek isterdim ama maalesef :)) Zaten yuzlerce faldan 1-2 tanesi soyle boyle cikti o da denk geldigi icin yani anda iyiler ama gelecek cikmiyor arkadaslar ben de kestim artik fal baktirmayi. Onun yerine kedilere kopeklere, ihtiyac sahiplerine destek oluyorum. Ozellikle yildiz haritasinda Jupiter geri giden ve kotu konumda olanlar kedilere yardimci olmaliymis. Jupiter biliyorsunuz sans gezegeni, eger istediginiz seyler olmuyorsa, hayatta hep bekleme halindeyseniz, enerji akmiyorsa vs muhtemelen Jupiter'de bir sorun vardir, boyle durumda sokaktan kedi sahipkenin, hasta olanlara yardimci olun. Ozellikle kor ve topal kedi sahiplenmek Jupiter'in kotu etkisini cok duzeltiyormus. Login • Instagram Instagram @fipluna su hesaptaki guzel kedi mesela, sokaktan kurtarilmis tam evi oldu derken fip teshisi konmus, cok yuksek ilac fiyatlari eger destek olmak isteyen varsa bu hesaba ulassin iban gonderiyorar, cikmayan fala vereceginize 20-30 lira bu tatlis kediye destek oabilirsiniz. :KK200::KK200:

Son düzenleme:
Merhabalar,
Daha önce, bir süredir Binnaz üzerinden baktırdığım yorumcular hakkında görüşlerimi belirteceğimi yazmıştım. Ben burada yazılanlara göre bazı seçimler yaptım, umuyorum yazacaklarım da okuyanlara yardımcı olur. İlerleyen günlerde tekrar dinleyip kalan yorumcular hakkında da fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Elbette danışan-yorumcu arasında enerji uyumuna da inanıyorum, bu nedenle bana çıkıp/çıkmama durumu sizin için farklı işleyebilir.

Mert Göktürk (tarot) : Anda tutarlı gibi gelmişti ancak burada da okuduğum gibi çok yakın bir vade vermişti ki dediği çıkmadı. Ağzı iyi laf yaptığını düşünüyorum ancak tekrar baktırmam.

Melisa Asya (tarot) : Kendisine 2 yıl içerisinde birkaç kez baktırdım. Kartlara çok hakim biri. İlk dönemlerde baktırdığım fallar çıkmıştı hatta sadece kendisine danışırdım ancak son dönemde internet sitesini açmasıyla birlikte yorumlarına çok fazla astrolojik yorum ekledi ve eskiye nazaran son dönemde ‘ya böyle ya da böyle olabilir’ diyerek iki seçenek sunduğunu farkettim. Bu şekilde aa evet dediği çıktı demen gayet normal, bir süre geçmeden tekrar danışmayı düşünmüyorum.

Rüzgar Gündoğan (tarot) : Enerjisi ve konuşma biçimi oldukça iyi, vadesine de hala var. Olabilitesi olan öngörülerde bulundu. Olumlu ve olumsuz görüşlerini belirtmekten çekinmiyor, yine de favorilerimden diyemeyeceğim maalesef.

Zişan Işık (katina) : Burada da yazıldığı gibi süreyi oldukça verimli dolu dolu kullanıyor, birçok kart açılımı sayesinde yorumlarını doğruluyor. Samimiyet ve saygı çerçevesinde öngörülerini paylaşıyor. Anlık durumlarda iyi tespitleri var. Yakın zamanda gerçekleşecek dediği minik öngörüleri çıktı diyebilirim. Asıl konuda için hala vadesini dolmasını bekliyorum.

Firuze Erkmen (kahve) : Kendisi çok tatlı ve samimi, anlıkta gayet başarılı ancak verdiği vadede dediği şey gerçekleşmedi. Yine de önerebileceğim, vadesi tutmasa da gerçekleşeceğini tahmin ediyorum. Denenebilir bir yorumcu.

Doğa Dan (katina) : Buradaki olumlu yorumlara istinaden baktırdım, ancak telefonda olmamıza ragmen enerjimiz uymadığını düşünüyorum. Nitekim dediği şeyler gerçekleşmedi, olumsuz öngörülerde bulunmuştu.

Maya Demir (kahve) : Gerçek anlamda yorumlara kanarak baktırdım, sıra bile bekledim. Çok farklı bir yorumlama stili var hatta anlamakta ciddi zorluk çektim. Biraz abartıldığını düşündüm, hatta dediklerinin gerçekleşmediğini söyleyebilirim.

Peri Yıldız (katina) : Anda gayet tutarlı, gelecek öngörüleri için vade olarak beklemedeyim. Önerilebilir bir yorumcu.

Hatice Kesira Sirel (katina) : Kartları çok iyi okuyor, anlık tespitleri gayet iyi. Sorularıma net yanıtlar aldım. Gelecek için beklemedeyim. İleride katina baktırmak istersem kendisine tekrar danışırım.

Bilge Özdoğru (tarot) : Geçmişi doğru bildi. Yorumculara her zaman gerçek öngörüleri duyabilmek adına falı gönderirken ‘olumlu olumsuz her yoruma açık olduğumu’ söylerim ama gerçekten gelecek için çok fazla olumsuz konuşmuş. Öngörüden çok tavsiye dolu yorumdu. Kredisi falına göre yüksek geldi.

Meral Saydam (katina) : Yazılı yorumu denemek istemiştim, biraz genel ve kart anlamı okuması gibi geldi. Bir tık pembe diyebiliriz.

Engin Güneş (tarot) : Durumu çok analiz edemedi, kartlardan uzaklaşıp günlük hayat tavsiyelerine, burç yorumlarına girdi, tekrar baktırmam.

Sanem Aslan (tarot) : Mevcut durumları gerçekten iyi yorumladı. Uygun kredili, gelecek için de eğrisiyle doğrusuyla bir yorum yaptı, daha zaman var ama çıkmazsa bile mevcut süreci öğrenmek için bile tekrar danışmak isterim. Önerilebilir bir yorumcu.

Fatma Karaca (tarot) : Oldukça akıcı yorumluyor. Mevcut durumu çok iyi bildi. Gelecek için bekliyorum, duruma göre tekrar baktırabileceğim bir yorumcu.

Demir Abacı (tarot) : Olmadı :KK43: Neden baktırdım bilmiyorum. Sorduğum sorudan bir yorum çıkarmış gibi hissettim. Tarottan kartlarına hakim olduğunu sanmıyorum.

Bugünlük bu kadar, muhtemelen bir bu kadar daha yorumcu hakkında deneyimlerimi sizinle paylaşmak isterim. Vadeleri dolduğunda güncellemeleri de yapıyor olacağım.

X