ahhh çıksa o olumlular .) tek olumsuz ELİFSU o da çıkar şimdi :) az önce eski erkek arkadaşımla iş için konuştum.. şirketlerimiz birbiriyle bağlantılı kimse mesela bu gibi iletişimi bilmedi görmedi hep genel geçer şeyler ... hep iki üç aya vade verdi anlamıyorum napcaz böyleOlumsuz yorumlar patlasa
Olumlular çıksa
Bazen çok alakasız şeyleri bilip çok bariz ortada olan durumları, iletişimleri vs bilemiyorlar. Benim eski erkek arkadaşımın da hayatında mücadele etmek zorunda olduğu önemli bir problemi var mesela henüz kıyısından bile geçen olmadı konunun.ahhh çıksa o olumlular .) tek olumsuz ELİFSU o da çıkar şimdi :) az önce eski erkek arkadaşımla iş için konuştum.. şirketlerimiz birbiriyle bağlantılı kimse mesela bu gibi iletişimi bilmedi görmedi hep genel geçer şeyler ... hep iki üç aya vade verdi anlamıyorum napcaz böyle
Elifsucan anlık ve geçmiş çok iyi ben ilk kez baktırdım ama gayet iyiydi...ama sonuç olarak gelecek bizler için önemli olduğu için sonuç sonuç çıkmıyorsa ne yapayım geçmişiBu arada Akın kurt ve elifsucan bende de patlamıştı. Elifsucan süreci filan doğru bildi ama beni tanıştırdığı kişiyle tanışmadım tabii ki vadesi de geçti.
PatladıKızlar, fal sepeti Duygu Deniz’e baktıran ve memnun kalan var mı? Varsa hangi fal türünde göndermeliyim, yorumlardaki kadar iyi mi cidden?
Bende patladı. Tarotta çok iyi demişlerdi namaste için, cidden süper de yorumlamıştı ama sonuç fos.Kızlar medyum namaste çıkan var mi ya
Kahve baktırdım ya kahvesi çıkan var mi kiBende patladı. Tarotta çok iyi demişlerdi namaste için, cidden süper de yorumlamıştı ama sonuç fos.
Patladı
Aman ya o da tırt yani, hayal kırıklığına uğraya uğraya bir hal olduk yeminlePatladı
Onu ben de merak ediyordum aslında ama o da patlayanlardanmış baksanaKızlar medyum namaste çıkan var mi ya
İlk kez duyuyorum bu siteyi, astroloji ve yıldıznameyle mi alakalı daha çok yoksa direkt fal sitesi mi bu?Kizlar birsey anlaticam ben eskiden beri sorumgeldi.com kullaniyorum. 14 kez baktirmisim ve hepsi oldu. Fakat hic boyle olmamisti. Kesinlikle dönüş alamiyorum.soru sordum 7 gundur yanitlanmadi sorum. Normalde 96 saat icinde soruyu yanitlarlar. Cimere sikayette bulunacagim paramin iadesi icin. Heryerde siteyle alakali sikayet yaziyor. Bilginiz olsun iyi aksamlar
Bana ilk falı çıktı namastenin. Tarot baktırmıştım. Çıkınca tekrar baktırdım ama ikinci falı fazla ütopik geldi. Hatta kendisi de dedi inanmayacaksın ama böyle diye. Çıkacağını düşünmüyorumKızlar medyum namaste çıkan var mi ya
Bende patladı vadesi hazirandıKızlar medyum namaste çıkan var mi ya
İlk kez duyuyorum bu siteyi, astroloji ve yıldıznameyle mi alakalı daha çok yoksa direkt fal sitesi mi bu?
Galiba genelde deneyimlere mi dayanarakta, çıkacağı varsa sadece ilk bakımlar çıkıyor. Bu arada çok teşekkürler bilgilendirmelerin için, para harcayacak bir yer daha çıktı bize tüh beAstroloji sitesi, tek soru soruyorsunuz ona göre bir fiyatı var en son geçen yıl 50tlydi sanırım. Site Dinçer Günere ait, başka astrologlar da var kime sıra gelirse sorunuzu o cevaplıyor. Ben 2 kez soru göndermiştim birincisi tamamen çıktı çok çok iyiydi, 2. denk gelen başka biriydi ve hiç beğenmemiştim atmasyon tutmasyondu.