Binnaz Abla

Olumsuz yorumlar patlasa
Olumlular çıksa
ahhh çıksa o olumlular .) tek olumsuz ELİFSU o da çıkar şimdi :) az önce eski erkek arkadaşımla iş için konuştum.. şirketlerimiz birbiriyle bağlantılı kimse mesela bu gibi iletişimi bilmedi görmedi hep genel geçer şeyler ... hep iki üç aya vade verdi anlamıyorum napcaz böyle

Bazen çok alakasız şeyleri bilip çok bariz ortada olan durumları, iletişimleri vs bilemiyorlar. Benim eski erkek arkadaşımın da hayatında mücadele etmek zorunda olduğu önemli bir problemi var mesela henüz kıyısından bile geçen olmadı konunun.

Bu arada Akın kurt ve elifsucan bende de patlamıştı. Elifsucan süreci filan doğru bildi ama beni tanıştırdığı kişiyle tanışmadım tabii ki vadesi de geçti.
Elifsucan anlık ve geçmiş çok iyi ben ilk kez baktırdım ama gayet iyiydi...ama sonuç olarak gelecek bizler için önemli olduğu için sonuç sonuç çıkmıyorsa ne yapayım geçmişi

Son olarak tellwe de abbeydawn baktırdım. Başkada kimseye baktırmayı düşünmüyorum. baktırdıkça devamı gelecek eski günlere dönmek istemiyorum. geçmiş bundada iyi harf zaman vs verdi. tutarlı bir yorumdu gelecekte hiç çıkan oldu mu?

bir şey daha kafama takıldı, Akın KURT'un sesi çok tanıdık geliyor. ben yıllar önce bir çok sitede fal baktırmış biri olarak sanki onun bu hızlı konuşma tarzı sesi çok tanıdık. benim gibi düşünen var mı ?böyle düşünen varsa fikirlerinizi merak ediyorum. yanılabilirim tabiki ama sanki böyle çok bilindik biri gibi.

Kizlar birsey anlaticam ben eskiden beri sorumgeldi.com kullaniyorum. 14 kez baktirmisim ve hepsi oldu. Fakat hic boyle olmamisti. Kesinlikle dönüş alamiyorum.soru sordum 7 gundur yanitlanmadi sorum. Normalde 96 saat icinde soruyu yanitlarlar. Cimere sikayette bulunacagim paramin iadesi icin. Heryerde siteyle alakali sikayet yaziyor. Bilginiz olsun iyi aksamlar

İlk kez duyuyorum bu siteyi, astroloji ve yıldıznameyle mi alakalı daha çok yoksa direkt fal sitesi mi bu?

İlk kez duyuyorum bu siteyi, astroloji ve yıldıznameyle mi alakalı daha çok yoksa direkt fal sitesi mi bu?

Astroloji sitesi, tek soru soruyorsunuz ona göre bir fiyatı var en son geçen yıl 50tlydi sanırım. Site Dinçer Günere ait, başka astrologlar da var kime sıra gelirse sorunuzu o cevaplıyor. Ben 2 kez soru göndermiştim birincisi tamamen çıktı çok çok iyiydi, 2. denk gelen başka biriydi ve hiç beğenmemiştim atmasyon tutmasyondu.

Galiba genelde deneyimlere mi dayanarakta, çıkacağı varsa sadece ilk bakımlar çıkıyor. Bu arada çok teşekkürler bilgilendirmelerin için, para harcayacak bir yer daha çıktı bize tüh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…