Binnaz Abla

Kızlar pek girmiyor siteye. Online.cok az gördüm. Tesadüfen baktırdım sizi bilmiyorum ben olumlu olumsuz açık biri olduğum için enerjimiz tuttu heralde. Zaten gerçekçi yorumları var. Denk gelirseniz kahve falı baktırın. Umarım size de tutar enerjisi. Binnaz da Eflatun May

Merhaba benimde başımdan baş etmekte zorlandığım bir ayrılık geçti. Erkek arkadaşımla aslında evliliğe giderken kariyer planlarımız farklı olduğu ve hiç birimiz fedakarlık yapmadığı için bu birliktelik bitti .
Bunun için herhalde son 4-5 aydır binlerce lira harcayarak fal baktırdım. Aslında olayı anlatacak başka biri olmadığı için çevremde biraz da dertleşmek amacıyla buna mecbur kaldığımı düşünüyorum böyle kendimi avutuyorum ( yoksa toplam parayı hesap bile etmek istemiyorum.
Öncelikle sonuç olumsuz olarak bitti.
Tahmin edeceğiniz gibi çok kişiye baktırdım ve bir kaç kişiye bir kaç kez gittim. Bunları ben de belki size fikir olsun diye özetlemek istedim;
-Birincisi; şu bir kalıptır, özellikle çok fal bakanlar kullanıyor, herkese uyar , buna kanmayın :) Bunu söyleyince sizin yaşadıklarınızı bilmiş olmuyor.
'' Aslında sizi çok seviyormuş ama ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu kaldıracak durumda değilmiş, biraz kendini dinlemesi gerekiyormuş, sonraki fallarda 1 aya gelecek, aslında gelmesi gerekirdi ama vade ertelenmiş, 2 aya gelecek vs, bir sonraki falda biraz kafa karışıklığı yaratıp daha çok devamı için etrafında bir kadın var , aslında şu an ciddi değil ama bakalım, sonra sonra en sonunda ama ancak 4-5. falda geri dönmesi zor.'' Falınız bu yönde gidiyorsa bu size özgü değil kanmayın, boşuna da baktırmayın.
- İkincisi; olumsuz konuşanlar var ama bazıları içeriğine derine inmeden sadece olumsuz yorum yapmak için yapıyor , sonuç çoğunlukla olumsuz olduğu için çıkıyor ama şöyle düşünün bir şeyin olmama olasılığı %90 ise bunu sadece tutturuyorlar, bir şey hissettikleri için değil.
-Üçüncüsü; benim size tavsiyem bir falcı size vade veriyor o dönemde olmuyorsa , hadi bir şans daha verebilirsiniz ama onda da ne kadar tatlı dilli olursa olsun, hoşuna gidecek şekilde seni seviyor ama vs vs desin o da tutmuyorsa boşuna gitmeyin daha da tutmuyor :) :) :)
-Dördüncüsü; geçmişi ve anda birşeyleri tutturmak ileriyi öngörmek değildir. Tek falda bende geçmiş ve anda bir şeyleri bilenlerin içinde sonucu bilen çıkmadı. Tekrarlayan fallarda yanaşanlar oldu sadece

Son düzenleme:
Şimdi isim isim gidersek;
Binnaz Abla'da;
- Melisa Asya: Anda bildikleri oldu ve bence kartlara gerçekten hakim. Ama hep böyle yarı olumlu olarak baktı, vadeler verdi ama en son falda ( kaçıncı olduğunu bilmiyorum bile), üzerinden çok zaman geçtikten sonra, en olumsuz şekilde yorumladı. Ama inanın en gerçekçi, neden olmayacağını, geçmişi ,anı tam tutturarak. Sonuç için de hiç bir olumlu yan bırakmadan. Bu bence en iyi falı idi. Peki neden bunu ilk dönemlerde değil de artık hiç bir şey olmayacağı belli olduktan sonra yorumladı , bu yönden hayal kırıklığına uğradım. Arada anlık olaylarda sonucunu doğru tahmin ederek beni rahatlattığı oldu, gerçekten buna da ihtiyacım vardı ama tekrar bir dönüş adına verdiği vadelerin hiç biri de gerçekleşmedi maalesef. Kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Zişan Işık: Yine kartlara çok hakim, sana saygılı, işini özenle yapan biri. Çok gidince bana kendi kişisel hayatından da örnekler verdi. Yine anda ve çok yakın gelecekte bildiği şeyler oldu ama uzun vadede maalesef çok pembe kaldı sonuca göre . Vadeler de iletişim de olmadı. Yine onun da kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama yine söylüyorum kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Mert Göktürk: Verdiğim paraya ki bir kaç kez gittim en pişman olduğum. Tamamen bir kadının en hoşlanacağı şekilde yorumluyor olayları ve sen bunu ,karşındakinin sevgisini , özlemini duymak istediğin için tekrar tekrar gidiyorsun. Ama gerçekte öyle mi? Ne vadeler ne de ilerisi için dedikleri olmadı
-Bilge Özüdoğru: Olumsuz bir faldı ,sonuç olumsuz bitti . Ama benim yazdıklarımdan yola çıkarak , işin özüne hiç değinmeden, yorumlayarak bu noktaya geldi. Hatta bana kendi erkek arkadaşını falan övdü, bir ego hissettim orada. Sonucu tuttursa da olaylar onun dediği şekilde gerçekleşmedi , bana da bir şey katmadı. Tek sefer gittim ve pişman oldum verdiğim paraya
-Elfin Demet :O da sonucu olumsuz görenlerden , kesinlikle pembeci değil. Ama o da tekrar bir birliktelik sonra ayrılma gördü , olaylar öyle gelişmedi, sonuç doğru evet ama olayların gidişi onun dediği gibi olmadı. Ama iyi bir yorumcu. Kesinlikle o Bilge gibi değil, galiba sonuçları çıkıyor onun. Anda da mükemmel değildi ama gerçeğe yaklaşmıştı.
-Serkan Deniz Batu; İlk 2 falı çok mantıklıydı ,hatta böyle geçmişimi ve iş konusundaki halimi bilerek söyledi tamam dedim bununki çıkacak. Ama ilk 2 falı çok umut vadederken, çeştli vadeler verilirken son falında tamamen zıt ,geçişte söylediklerinden bağımsız bir şey dedi. Ama onda bile vade verdi. Kesinlikle boşuna gittiğimi düşünüyorum, o vadeler ve mantıklı açıklamalae aslında boştu, hiç biri de gerçekleşmedi. Mantıklı bir yorum gelse bile bu doğru olmak zorunda değil kanmayın. Sonuç olarak o da 3 ya da 4. falında gerçekle tanıştı :) Öncesi boş umutlar

Son düzenleme:
-Aydan Kutlu: Benim inandığım falcılardan. Kahve falında kişilik analizleri çok iyi ve çok tutarlı gitti. Ama maalesef dediği olmadı, artık son falında olmayacağını o da anladı artık. Onun dediklerinin olmamasına üzüldüm
-Arnisa Bahadır: Bence çok tutarlı bir fal baktı, kartlara çok hakim . Verdiği vade çok geç olduğu için hala gelmedi ama olmayacağını artık biliyorum. Yine yine söylüyorum kişi mükemmel bile baksa kartlara güvenmeyin geleceği göstermiyor :)
-Deniz Sonay: Beni en çok şaşırtan oldu. Bir kere işim, ruh halimle ilgili herşeyi bildi. Ama artık bana olumsuz yorum yazsın diye çok negatif açıklamalarla fallar gönderdim ve daha önce olumsuzu da söylediğii burada okumuştum ama inatla olumlu konuştu ve vade verdi hep. Ağustos ayı dediği için , sadece onun hatırına bir 10 gün daha bekleyeceğim ama sonucun olumsuz olduğunu biliyorum, neden olumlu konuştu anlamadım. Biraz hayal kırıklığına uğradım
-Tümay Cennet ya da Melisa Çiçekseven; onu bir türlü anlayamadım. Biliyor gibi ,gerçeğin çok yakınında dolanıyor ama tamamen gerçekler de değil. Sonucu olumsuz mu diyor olumlu mu onu da anlamadım. Çok olumsuz başlayıp , bir sürü açılımdan sonra olumluya kayıyor. Ben de öngörüleri olmadı
Arada tabi ki baktırdıklarım oldu ama çokyorum olan tecrübeliler sizi oyalamayı ,hoşunuza gidecek şeyleri söylemeyi çok iyi biliyor kanmayın .Açıklama kısmında açık vermeyin :)
Bu arada Zümra Lal, Doğa Dan ve Ares Levi sonuç olarak olmadı,pembe kaldı bunu da ekleyeyim.
Gelelim en beğendiklerime;
Birincisi Elvin Yüce; ona bir kez ben canlı fal baktırmıştım, sürem bitmesine ve kredim bitmesine rağmen bir 5-10 dk daha yazıştık ve aslında neden olumsuz olduğunu çok net şekilde söyleyerek olumsuz bir yorum yaptı. Bence artık bekleyişi bitir dedi. Resmen gözlerim dolmuştu ama gerçekle yüzleştiğimi de biliyordum. Tek olumsuz yanı ; çok böyle direk söylüyor,sert söylüyor, biraz yumuşatarak söylese daha iyi . Bi r hafta tekrar tekrar okudum yazılanları ve kendime gelemedim
İkincisi Süreyya Bal; baktım profiline kendisi psikologmuş aynı zamanda bana umut vermeden ,çok gerçekçi şekilde ama gerçekten nedenlerini de söyleyerek olumsuz herşeyi ile tutan bir yorum verdi. Benim ruh halimi de çok iyi analiz ederek. Ama bunu çok yumuşatarak, beni kırmayacak şekilde söylemeye çalıştı. Onda da gözlerim doldu ama gerçeği söylediğini hissetim.
Bu ikisi tarotta iyi , kesinlikle ikisini de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Diğerlerine geçmeden bir şey daha eklemek istiyorum. Eğer bir falda falcı bahsettiğiniz kişi hakkında olumsuz konuşup, sonra tüm falı karşına çıkacak hayali yeni birini anlatarak geçiriyorsa kanmayın arkadaşlar. O sadece olumsuzu söyleyip puanı düşsün istemiyor, umut eklemek ve bu yüzden tekrar gelmeni istiyor. O ikinci kişi asla olmuyor,zaten sen birini bitirmeden ikinciye başlayamıyorsun. Öyle biri yok. Bunlara da kanmayın.
Gelelim diğerlerine;
-İlkay Gür: Bakın 2 hafta bekledim falı baksın diye ama ne geçmiş ,ne an ne de gelecek bir kelimesi bile tutmadı .Boşuna beklemeyin.
- Rezzan abla: Olumsuz yorum yaptı ama karşındakinin beni yeteri kadar sevmediği öngörüsüyle yaptı, ben öyle düşünmüyorum, sonucu evet olumsuz ki muhtemelen tecrübesi ile yazdıklarmdan sonucu görüyordur ama yeterince derin bir analiz değil.
-Falevi: Allahım nasıl bir site o. İlk defa fal baktırırken utandım ya , benim burada ne işim var , bu insanlara ne parası verip dinliyorum dedim. Kodlamalar yapmalar , 50 kez aynı şeyi söyleyecekmişim, hatta biri 3 rakam verdi, köpek çağırır gibi tekrar edersen eski sevgilin dönüyormuş. Hatta boşandığı eşi bu falda tekrar ettikçe bunu arıyormuş :) Rezalet
Sadece orada Jeliza Su çok uzun ve tutarlı bir tarot falı baktı, naif bir insan. Ağustos bitmediği için dediği çıkmadı tam diyemiyorum ama çıkmayacağını biliyorum artık :)
-Tellwe'de Elifsucan geçmişle ilgili bilemeyeceği şeyleri bildi, şok oldum ,dedim gelecek onun dediği gibi olur ama geleceği çıkmadı. Vade olmadı. Hatta sürekli beni biriyle tanıştırdı, evli erkekler gördü çevremde tabi ki yok öyle bir şey
-Tellwe'de Medyum Çetin aşırı olumsuz bir faldı ama temeli olmayan olumsuz olsun diye yazılşan bir fal. Kesinlikle hiç bir şey hissettiğini düşünmüyorum , bu onun taktiği, çoğunluk olumsuz olduğu için sadistçe olumsuz yorum yapıyor. Kesinlikle tavsiye etmem.
-Tellwe'de yeşilçingene; bence saçma sapan bir fal baktı. İslami olarak hesaplanan astrolojik verilere göre evlenmemiz hayırlı değilmiş. Ve ne geçmiş, ne an ne de gelecek tutturduğu hiç bir şey yok. Nasıl beğeniyorsunuz çok merak ediyorum .Yeni başlayacak olanlara tavsiye; tamamen olumsuzluk üzerine bir fal, içi boş
-Falsepeti; Melisa Donukuk ilk iki falı geçmiş ve an için çok güzeldi. Ama geleceği tutmadı. Sonraki fallarında tamamen saçmaladı, en son falı için olumsuz hissediyorum olmayacak dedi, tamam dedim ama 9 dakikalık falın 2 dakikasında olumsuz olduğunu söylemiş geri kalan 7 dakikada beni hayali biriyle tanıştırıp mutlu ,mesut bir gelecek masalı anlatmış. Buna kanmadım :) olumsuzsa neden olumsuz onu söyle ,yeni kişiyi sormuyorum ki
-Falsepeti; Didar Evren; ya belki de en çok ona baktırdım. Beni anladığını düşündüm ve başından beri geçmişi çok iyi analiz ederek, anı az çok tahmin ederek çok tutarlı konuştu ama verdiği vadeler ve iletişim hiç olmadı. En son falında da o da artık pes etme enerjiisndeydi. Bu sefer Eylül dedi ama ben olmayacağını biliyorum. Olmadığına üzüldüğüm fallardan
Son olarak telefonda sembol kafeden bir kaç isime baktırdım ; tek bana farklı gleen ve arada garip şeyler tutturan Güneş Hanım'dı. Aşk falında benim başıma gelecek hastalığı bildi. . Ama onun da esas konudaki iletişim ve birliktelik öngörüsü tahmin edeceğiniz gibi tutmadı.
Yazmaktan yoruldum , yazdıkça da o falları hatılradım, kendimi bu kadar fal baktırsığım ve o dönem çoğuna inandığım için aptal gibi hissettim , ki hala daha hissediyorum :) ama umarım size bir fikir vermişimdir.

Son düzenleme:
Binnaz Abla'da;
- Melisa Asya: Anda bildikleri oldu ve bence kartlara gerçekten hakim. Ama hep böyle yarı olumlu olarak baktı, vadeler verdi ama en son falda ( kaçıncı olduğunu bilmiyorum bile), üzerinden çok zaman geçtikten sonra, en olumsuz şekilde yorumladı. Ama inanın en gerçekçi, neden olmayacağını, geçmişi ,anı tam tutturarak. Sonuç için de hiç bir olumlu yan bırakmadan. Bu bence en iyi falı idi. Peki neden bunu ilk dönemlerde değil de artık hiç bir şey olmayacağı belli olduktan sonra yorumladı , bu yönden hayal kırıklığına uğradım. Arada anlık olaylarda sonucunu doğru tahmin ederek beni rahatlattığı oldu, gerçekten buna da ihtiyacım vardı ama tekrar bir dönüş adına verdiği vadelerin hiç biri de gerçekleşmedi maalesef. Kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Zişan Işık: Yine kartlara çok hakim, sana saygılı, işini özenle yapan biri. Çok gidince bana kendi kişisel hayatından da örnekler verdi. Yine anda ve çok yakın gelecekte bildiği şeyler oldu ama uzun vadede maalesef çok pembe kaldı sonuca göre . Vadeler de iletişim de olmadı. Yine onun da kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama yine söylüyorum kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Mert Göktürk: Verdiğim paraya ki bir kaç kez gittim en pişman olduğum. Tamamen bir kadının en hoşlanacağı şekilde yorumluyor olayları ve sen bunu ,karşındakinin sevgisini , özlemini duymak istediğin için tekrar tekrar gidiyorsun. Ama gerçekte öyle mi? Ne vadeler ne de ilerisi için dedikleri olmadı
-Bilge Özüdoğru: Olumsuz bir faldı ,sonuç olumsuz bitti . Ama benim yazdıklarımdan yola çıkarak , işin özüne hiç değinmeden, yorumlayarak bu noktaya geldi. Hatta bana kendi erkek arkadaşını falan övdü, bir ego hissettim orada. Sonucu tuttursa da olaylar onun dediği şekilde gerçekleşmedi , bana da bir şey katmadı. Tek sefer gittim ve pişman oldum verdiğim paraya
-Elfin Demet :O da sonucu olumsuz görenlerden , kesinlikle pembeci değil. Ama o da tekrar bir birliktelik sonra ayrılma gördü , olaylar öyle gelişmedi, sonuç doğru evet ama olayların gidişi onun dediği gibi olmadı. Ama iyi bir yorumcu. Kesinlikle o Bilge gibi değil, galiba sonuçları çıkıyor onun. Anda da mükemmel değildi ama gerçeğe yaklaşmıştı.
-Serkan Deniz Batu; İlk 2 falı çok mantıklıydı ,hatta böyle geçmişimi ve iş konusundaki halimi bilerek söyledi tamam dedim bununki çıkacak. Ama ilk 2 falı çok umut vadederken, çeştli vadeler verilirken son falında tamamen zıt ,geçişte söylediklerinden bağımsız bir şey dedi. Ama onda bile vade verdi. Kesinlikle boşuna gittiğimi düşünüyorum, o vadeler ve mantıklı açıklamalae aslında boştu, hiç biri de gerçekleşmedi. Mantıklı bir yorum gelse bile bu doğru olmak zorunda değil kanmayın. Sonuç olarak o da 3 ya da 4. falında gerçekle tanıştı :) Öncesi boş umutlar
Bilge Özüdoğru bir kere zeki bir falci, daha cok cakal anlaminda .Sadece mantikla yorum yapiyor yani sorundan ve sorus enerjinden, geneli de olumsuz oldugu icin olumsuza yonelik yorum yapiyor, kisacasi falciligin kurdu olmus ama his yok. Tamamen benim fikrim bu tabii. Ayrica bana da ukalalik yapmisti, ben kariyerle ilgili danismistim is gorusmesinden sonra, olumsuz gorup daha dusuk pozisyona basvurmalisin gibi cok zeki bir tavsiyede bulunmustu, is gorusmesi hakkinda herhangi bir yorumu olmadi cunku neden, iliski acilimlarinda olmayacak demek kolay gelgitli oldugu icin ama is gorusmesinin sonucu yakindir ve kesindir, atip tutturamama ihtimali daha yuksek bu yuzden yuvarlak bir yorum yapti.. Ha bir de iyi ki onu dinleyip daha dusuk pozisyonlara basvurmamisim cunku baska bir is yere, daha kurumsal, daha yuksek maasli ve daha yuksek bir yer oldu.

Elfin iyidir, yalnizca biraz pahali buluyorum, maximum ederi yari ucretidir, ozellikle de olumsuz diyorsa olumsuz oluyor ama olumlu dedikleri bazen olmuyor, detayda iyi degil ama sonucta iyi. Serkan Batu bana da iki falda birbiriyle celismisti ve iki falindan bir sey bile cikmadi.

Dediği ufak birşey çıktığı için Zeyder e güvenmiştim açıkçası ama üst üste danıştığımdan mıdır nedir önceki yorumunun tam tersimi söylemiş son falında 😕 ilk falında profilini çizdiği adamdan eser yok. Aklımdaki insanla geleceğimi olumlu görürken şimdi başka birini görüyorum ileride diyor 🤦🏻‍♀️ ya bu olayı tek falla sınırlı tutmak gerekiyor ya da genel olarak bu fal işine kapılıp gitmemek… sanırım ikincisi daha mantıklı olacak.

Hemen hemen aynı fikirdeyiz kızlar..Elfin, Zümra olumsuzu net söylediler şimdi de Eflatun May da öyle. Ayda Neşe de öyle...

Duymak istediklerimi değil öngörülerini söylediler. Kısa vadede mutsuz etse de uzun vade de ne kadar doğru olduğunu test ediyoruz. O yüzden fal değil önemli olan bakan insanın öngörü yeteneği ve sizinle kurduğu kontak. Doğru Türkçe kullanan zeki kadınlar bunlar. Eminim yaşam enerjileri de yüksek kadınlar.

Merhaba benimde başımdan baş etmekte zorlandığım bir ayrılık geçti. Erkek arkadaşımla aslında evliliğe giderken kariyer planlarımız farklı olduğu ve hiç birimiz fedakarlık yapmadığı için bu birliktelik bitti .
Bunun için herhalde son 4-5 aydır binlerce lira harcayarak fal baktırdım. Aslında olayı anlatacak başka biri olmadığı için çevremde biraz da dertleşmek amacıyla buna mecbur kaldığımı düşünüyorum böyle kendimi avutuyorum ( yoksa toplam parayı hesap bile etmek istemiyorum.
Öncelikle sonuç olumsuz olarak bitti.
Tahmin edeceğiniz gibi çok kişiye baktırdım ve bir kaç kişiye bir kaç kez gittim. Bunları ben de belki size fikir olsun diye özetlemek istedim;
-Birincisi; şu bir kalıptır, özellikle çok fal bakanlar kullanıyor, herkese uyar , buna kanmayın :) Bunu söyleyince sizin yaşadıklarınızı bilmiş olmuyor.
'' Aslında sizi çok seviyormuş ama ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu kaldıracak durumda değilmiş, biraz kendini dinlemesi gerekiyormuş, sonraki fallarda 1 aya gelecek, aslında gelmesi gerekirdi ama vade ertelenmiş, 2 aya gelecek vs, bir sonraki falda biraz kafa karışıklığı yaratıp daha çok devamı için etrafında bir kadın var , aslında şu an ciddi değil ama bakalım, sonra sonra en sonunda ama ancak 4-5. falda geri dönmesi zor.'' Falınız bu yönde gidiyorsa bu size özgü değil kanmayın, boşuna da baktırmayın.
- İkincisi; olumsuz konuşanlar var ama bazıları içeriğine derine inmeden sadece olumsuz yorum yapmak için yapıyor , sonuç çoğunlukla olumsuz olduğu için çıkıyor ama şöyle düşünün bir şeyin olmama olasılığı %90 ise bunu sadece tutturuyorlar, bir şey hissettikleri için değil.
-Üçüncüsü; benim size tavsiyem bir falcı size vade veriyor o dönemde olmuyorsa , hadi bir şans daha verebilirsiniz ama onda da ne kadar tatlı dilli olursa olsun, hoşuna gidecek şekilde seni seviyor ama vs vs desin o da tutmuyorsa boşuna gitmeyin daha da tutmuyor :) :) :)
-Dördüncüsü; geçmişi ve anda birşeyleri tutturmak ileriyi öngörmek değildir. Tek falda bende geçmiş ve anda bir şeyleri bilenlerin içinde sonucu bilen çıkmadı. Tekrarlayan fallarda yanaşanlar oldu sadece
İlk cümlelerinde kendimi gördümben de öyle ayrıldığımda ne kadar harcadığımı bile düşünmek istemiyordum. Ama o dönem bana fallar terapi oldu, iyi geldi. Hem de pandeminin ilk günleriydi.. kısaca sonuç ne olursa olsun o zamanlar benim zamanım iyi geçiyordu en azından o yüzden hiç düşünmüyorum(tabi ki barışmadık.. :))

Hemen hemen aynı fikirdeyiz kızlar..Elfin, Zümra olumsuzu net söylediler şimdi de Eflatun May da öyle. Ayda Neşe de öyle...

Duymak istediklerimi değil öngörülerini söylediler. Kısa vadede mutsuz etse de uzun vade de ne kadar doğru olduğunu test ediyoruz. O yüzden fal değil önemli olan bakan insanın öngörü yeteneği ve sizinle kurduğu kontak. Doğru Türkçe kullanan zeki kadınlar bunlar. Eminim yaşam enerjileri de yüksek kadınlar.
Elfin bana da olumsuz bakmıştı ve sonuç öyle devam etti. Ama verdiği tarihlerde yaşayacağım aşk olmadı. Genel olarak olumsuz yorumlar tutuyor sadece bence.

Fallara ara verdiğimi söylemiştim en son, gerçekten de ara verdim ve bugün nedense dur bi eski Falları dinleyeyim dedim. İlginç bir şey fark ettim ve sizinle paylaşmak istedim

melisa asya'nın Falını neden bilmiyorum pek iç açıcı bulmamıştım, ha tabii ki olumsuz konuştu diye düşük puan vermedim, ben olumsuz da konuşsalar eğer emek harcadılarsa mutlaka yüksek puan veriyorum. neyse melisa asya bana demiş ki, iletişim olmasa bile pazartesi ya da salı günü bu kişiden bir haber alacaksın demiş

Ve ben bugün dinledikten sonra takvime baktım, pazartesiyi salıya bağlayan gece haber almışım :KK53: kötü bir haber almıştım ama yine de bu detayı paylaşmak istedim.

Şimdi Tellwe deneyimlerimi paylaşacağım:

Yeşil çingene'ye de baktırdım olumsuz yorumları kabul edeceğimi söyledim, o da tamam o zaman deyip çok negatif bir fal gönderdi ve gerçekçi olduğunu söyledi

yeşil çingene: yıllar önce kendisine defalarca fal göndermiştim ama sizinle enerjim uyuşmuyor olmaz diye her defasında iade etmişti. En sonunda Falımı kabul etmesi şerefine nail olmuştum ama çok olumsuz bir fal göndermişti. Ben yeşil çingene'nin "pembeci" olmamak adına herkese olumsuz konuştuğunu düşünüyorum. Hatta şimdi bulabilirsem bana gönderdiği falı okuyacağım ve ne kadarı tutmuş değerlendireceğim, bir saniye lütfen

aaaa şuan cidden şok oldum. Yıllar önceki falı buldum ve okudum. Yeşil çingene o zamanlar sorduğum kişinin bana kesinlikle dönmeyeceğini, dönmek ve beni aramak gibi bir düşüncesi olmadığını, hatta başka Bir kızla görüştüğünü söylemiş. Kızın tipini vs tarif etmiş tamamen tutuyor diyemem ama adında S,E,A harfleri var bu kızın demiş. Ve bu kişinin Seda adında bir sevgilisi olmuştu benden ayrıldıktan sonraki dönemlerde. Hatta biz aynı yaştaydık ama kızın yaşı bizden küçüktü. Bunu bile söylemiş :confused:bu arada reklam yapmıyorum eski üyeyim. hatta yeşil çingene'yi eleştirmek için yazmaya başlamıştım bu mesajı asdsfsg. Ve sorduğum kişi gerçekten geri dönmedi bu arada, zaten yıllar önce sormuşum.

Yulee: yıllar önceki Falını okudum, sorduğum kişinin karakterini iyi analiz etmiş ama 2019'da nişanlanıp 2020'de evleneceğimi söylemiş. yıl 2021 ve ben hala burdayım :confused: yorumu size bırakıyorum.

Falınustası: stres kaynaklı hastalıklar yaşama ihtimaliniz var demiş hakikaten yaşadım hem de birkaç tane birden. sorduğunuz kişinin geri döneceğini düşünmüyorum, üzgünüm demiş, en azından dürüst. Ve gerçekten dönmemiş zaten.

Peralina: sana karşı adım olacak vs demiş,,sonucu biliyorsunuz zaten :işsiz:

Perseis: geri dönme ve uzun süren beraberlik görmüş. Öyle bir şey olmadı.

Deryahatun: hahaha en alakasız falım bu herhalde... bir şirkette işe başlayacağımı ve o yaz(4 yıl önce) kendime ait bir araba ya da ev alacağımı söylemiş :KK53: o zaman öğrenciydim ve hala kendime ait evim ya da arabam yok. Tabi bu şirketler evler ve arabalar olur da aşk hayatımda gelişmeler olmaz mı? sorduğum kişinin beni arayacağını gelişmeler olacağını, harika bir ilişkiye başlayacağımızı söylemiş. Kısacası yaz dizisi senaryosu yazmış :KK70: xd xd

Geysu: sorduğum kişi ile ilgili bazı detayları bilmiş ve geri dönüş görmediğini söylemiş. Ve gerçekten dönüş olmadı arkadaşlar yaklaşık 4 yıl geçti. Ama birkaç ay içinde 2 kişiyle birden tanışacağımı söylemiş hatta bu kişileri uzun uzun tarif etmiş. Şimdi okudum o tarihlerde bahsedilen kişilerle hiç tanışmadım :confused: zaten şu falcıların yeni birileri ile tanışacaksın safsatasına kesinlikle inanmıyorum ve bunu bana tumay da yaptı. Acaba teselli vermek için mi söylüyorlar :d

İlkay gur: daha önce birkaç kez fal göndermiştim ve burada da bahsetmiştim dürüst bir kadın olduğunu düşünüyorum vs. Demiştim. Kişiliğini bilemem ama bir falı için yaklaşık 20 gün beklediğimi hatırlıyorum ve sonuca baktığımızda çıkan bir şey yok. Ve günlerce, haftalarca beklemeye değecek bir yorum yapmıyor. Şimdi İlkay hanım'ın eski falları ile ilgili yazdıklarımı okudum, 4 sene önce bana 3 ay vade vermiş o kişinin döneceğine dair ve şöyle açıklamak istiyorum son durumumu:

"Birçok giden memnun ki yerinden
Çok seneler geçti çok seneler geçti
Dönen yok seferinden
:confused:"

Yorum sizin.
Şimdilik bu kadar yazabildim eğer fırsat bulursam birkaç yorumcuyu daha yazarım.

Binnaz Abla'da;

Ben 5 yıl önce 1 yıl boyunca fal batağına saplandım ve o zamandan beri şunu yazıyorum ki BİNNAZDA FALCI YOK. Yok gerçekten. Öyle bu her şeyi bildi sildi süpürdü, ağzım açık kaldı diyeceğim kimse yok. Binnazdakiler falcı değil asla. Elfin demet de falcı değil bence kart okuyucusu, o nispeten daha başarılı ama kalanlar çöp. Binnaz eskiden bu kadar pahalı değildi bir fal 20 tl 30 tlydi, ben o zaman baktırdım. Yani eskiden 20 tl olan falcılara şimdi 100tl istiyorlar. Binnaz hem pahalı hem kötü yani, bu siteye kimse para kaptırmasın.

Bilge Özüdoğru bir kere zeki bir falci, daha cok cakal anlaminda .Sadece mantikla yorum yapiyor yani sorundan ve sorus enerjinden, geneli de olumsuz oldugu icin olumsuza yonelik yorum yapiyor, kisacasi falciligin kurdu olmus ama his yok. Tamamen benim fikrim bu tabii. Ayrica bana da ukalalik yapmisti, ben kariyerle ilgili danismistim is gorusmesinden sonra, olumsuz gorup daha dusuk pozisyona basvurmalisin gibi cok zeki bir tavsiyede bulunmustu, is gorusmesi hakkinda herhangi bir yorumu olmadi cunku neden, iliski acilimlarinda olmayacak demek kolay gelgitli oldugu icin ama is gorusmesinin sonucu yakindir ve kesindir, atip tutturamama ihtimali daha yuksek bu yuzden yuvarlak bir yorum yapti.. Ha bir de iyi ki onu dinleyip daha dusuk pozisyonlara basvurmamisim cunku baska bir is yere, daha kurumsal, daha yuksek maasli ve daha yuksek bir yer oldu.

Elfin iyidir, yalnizca biraz pahali buluyorum, maximum ederi yari ucretidir, ozellikle de olumsuz diyorsa olumsuz oluyor ama olumlu dedikleri bazen olmuyor, detayda iyi degil ama sonucta iyi. Serkan Batu bana da iki falda birbiriyle celismisti ve iki falindan bir sey bile cikmadi.

Bilge Özdoğruya ben ilk furyamda baktırmıştım, aşırı olumsuz her şeye olumsuz yorum yapıyor bana çıkmadı zaten. Şöyle ki falcıya gidecek kıvama geldiyseniz zaten o iş büyük olasılık olumsuzdur , Bilge özdoğru da bu istatistiği kullanıyor o kadar. Olumsuz şeyler söyler ama gelecekle ilgili başka yorum yapmaz çünkü görmüyor, falcı değil. Hem pahalı hem aşırı olumsuz hem de anı veya geleceği bilmiyor para kaptırmayın.

Günaydınlar, uzun süredir fala ara vermiştim... hayatımda yeni bir şeyler olunca Tellwede Elifsucan a baktırmak istedim burda okuduklarımdan sonra.. Ayrılık nedenimi ben söylemeden bildi. gelecek için olumsuz yorum yaptı... ve bu süreçte olacak olaylardan bahsetti çıkarsa yazarım çıkmasın olmasın çok istiyorum... bunun dışında Falsepeti Akın Kurt a baktırdım çok emin konuştu, Akın dedi diyeceksin dedi olumlu bir yorumdu. Zeydere baktırdım oda çok olumlu konuşmuş... ama geçmiştede baktırmışım Zeyder e görüşeceksiniz olumsuz sonu olmayacak demişti. o da anlıkta ve gelecekte iyiydi. dediği gibi olumsuz oldu ama yüz yüze görüşeceğimizi söylemişti görüşmemiştik. Binnaz da Zehre Saye baktırdım çok olumlu yorum yapmış. Firuze Şen çok övülmüş ama ben beğenmedim çok genel bir yorum hiç detay yoktu o da olumlu konuşmuş .. hepsinin vadesi Ekimden sonra o zaman kimler çıkar çıkmaz yazacağım yine ..birde binnazda Leon Jahovic e baktırdım o da net tarih verdi 21 Eylül olumlu konuşmuş... elifsucan ve zeyder arasındayım akın kurt seni de merak ediyorum acaba kiminki çıkacak diye düşünüp dururum artık... bunlara baktıranlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :)

Günaydınlar, uzun süredir fala ara vermiştim... hayatımda yeni bir şeyler olunca Tellwede Elifsucan a baktırmak istedim burda okuduklarımdan sonra.. Ayrılık nedenimi ben söylemeden bildi. gelecek için olumsuz yorum yaptı... ve bu süreçte olacak olaylardan bahsetti çıkarsa yazarım çıkmasın olmasın çok istiyorum... bunun dışında Falsepeti Akın Kurt a baktırdım çok emin konuştu, Akın dedi diyeceksin dedi olumlu bir yorumdu. Zeydere baktırdım oda çok olumlu konuşmuş... ama geçmiştede baktırmışım Zeyder e görüşeceksiniz olumsuz sonu olmayacak demişti. o da anlıkta ve gelecekte iyiydi. dediği gibi olumsuz oldu ama yüz yüze görüşeceğimizi söylemişti görüşmemiştik. Binnaz da Zehre Saye baktırdım çok olumlu yorum yapmış. Firuze Şen çok övülmüş ama ben beğenmedim çok genel bir yorum hiç detay yoktu o da olumlu konuşmuş .. hepsinin vadesi Ekimden sonra o zaman kimler çıkar çıkmaz yazacağım yine ..birde binnazda Leon Jahovic e baktırdım o da net tarih verdi 21 Eylül olumlu konuşmuş... elifsucan ve zeyder arasındayım akın kurt seni de merak ediyorum acaba kiminki çıkacak diye düşünüp dururum artık... bunlara baktıranlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :)
Akın kürt ve zeyder bende patladi

Bu arada zeyder ve elif sucana iki kez baktirdim ikiside patladi

Sembolde zelana baktırıp çıkan var mı? Sadece kahve fotosu atmıştım soruda sormadigim halde bayağı net bir tarif yapmış karşı tarafla ilgili. Onlineda baktirdiklarim arasında cidden şaşırttı gelecek çıkar mı bilmiyorum ama.

X