Bilge Özüdoğru bir kere zeki bir falci, daha cok cakal anlaminda .Sadece mantikla yorum yapiyor yani sorundan ve sorus enerjinden, geneli de olumsuz oldugu icin olumsuza yonelik yorum yapiyor, kisacasi falciligin kurdu olmus ama his yok. Tamamen benim fikrim bu tabii. Ayrica bana da ukalalik yapmisti, ben kariyerle ilgili danismistim is gorusmesinden sonra, olumsuz gorup daha dusuk pozisyona basvurmalisin gibi cok zeki bir tavsiyede bulunmustu, is gorusmesi hakkinda herhangi bir yorumu olmadi cunku neden, iliski acilimlarinda olmayacak demek kolay gelgitli oldugu icin ama is gorusmesinin sonucu yakindir ve kesindir, atip tutturamama ihtimali daha yuksek bu yuzden yuvarlak bir yorum yapti.. Ha bir de iyi ki onu dinleyip daha dusuk pozisyonlara basvurmamisim cunku baska bir is yere, daha kurumsal, daha yuksek maasli ve daha yuksek bir yer oldu.Şimdi isim isim gidersek;
Binnaz Abla'da;
- Melisa Asya: Anda bildikleri oldu ve bence kartlara gerçekten hakim. Ama hep böyle yarı olumlu olarak baktı, vadeler verdi ama en son falda ( kaçıncı olduğunu bilmiyorum bile), üzerinden çok zaman geçtikten sonra, en olumsuz şekilde yorumladı. Ama inanın en gerçekçi, neden olmayacağını, geçmişi ,anı tam tutturarak. Sonuç için de hiç bir olumlu yan bırakmadan. Bu bence en iyi falı idi. Peki neden bunu ilk dönemlerde değil de artık hiç bir şey olmayacağı belli olduktan sonra yorumladı , bu yönden hayal kırıklığına uğradım. Arada anlık olaylarda sonucunu doğru tahmin ederek beni rahatlattığı oldu, gerçekten buna da ihtiyacım vardı ama tekrar bir dönüş adına verdiği vadelerin hiç biri de gerçekleşmedi maalesef. Kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Zişan Işık: Yine kartlara çok hakim, sana saygılı, işini özenle yapan biri. Çok gidince bana kendi kişisel hayatından da örnekler verdi. Yine anda ve çok yakın gelecekte bildiği şeyler oldu ama uzun vadede maalesef çok pembe kaldı sonuca göre . Vadeler de iletişim de olmadı. Yine onun da kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama yine söylüyorum kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Mert Göktürk: Verdiğim paraya ki bir kaç kez gittim en pişman olduğum. Tamamen bir kadının en hoşlanacağı şekilde yorumluyor olayları ve sen bunu ,karşındakinin sevgisini , özlemini duymak istediğin için tekrar tekrar gidiyorsun. Ama gerçekte öyle mi? Ne vadeler ne de ilerisi için dedikleri olmadı
-Bilge Özüdoğru: Olumsuz bir faldı ,sonuç olumsuz bitti . Ama benim yazdıklarımdan yola çıkarak , işin özüne hiç değinmeden, yorumlayarak bu noktaya geldi. Hatta bana kendi erkek arkadaşını falan övdü, bir ego hissettim orada. Sonucu tuttursa da olaylar onun dediği şekilde gerçekleşmedi , bana da bir şey katmadı. Tek sefer gittim ve pişman oldum verdiğim paraya
-Elfin Demet :O da sonucu olumsuz görenlerden , kesinlikle pembeci değil. Ama o da tekrar bir birliktelik sonra ayrılma gördü , olaylar öyle gelişmedi, sonuç doğru evet ama olayların gidişi onun dediği gibi olmadı. Ama iyi bir yorumcu. Kesinlikle o Bilge gibi değil, galiba sonuçları çıkıyor onun. Anda da mükemmel değildi ama gerçeğe yaklaşmıştı.
-Serkan Deniz Batu; İlk 2 falı çok mantıklıydı ,hatta böyle geçmişimi ve iş konusundaki halimi bilerek söyledi tamam dedim bununki çıkacak. Ama ilk 2 falı çok umut vadederken, çeştli vadeler verilirken son falında tamamen zıt ,geçişte söylediklerinden bağımsız bir şey dedi. Ama onda bile vade verdi. Kesinlikle boşuna gittiğimi düşünüyorum, o vadeler ve mantıklı açıklamalae aslında boştu, hiç biri de gerçekleşmedi. Mantıklı bir yorum gelse bile bu doğru olmak zorunda değil kanmayın. Sonuç olarak o da 3 ya da 4. falında gerçekle tanıştı :) Öncesi boş umutlar
İlk cümlelerinde kendimi gördümben de öyle ayrıldığımda ne kadar harcadığımı bile düşünmek istemiyordum. Ama o dönem bana fallar terapi oldu, iyi geldi. Hem de pandeminin ilk günleriydi.. kısaca sonuç ne olursa olsun o zamanlar benim zamanım iyi geçiyordu en azından o yüzden hiç düşünmüyorum(tabi ki barışmadık.. :))Merhaba benimde başımdan baş etmekte zorlandığım bir ayrılık geçti. Erkek arkadaşımla aslında evliliğe giderken kariyer planlarımız farklı olduğu ve hiç birimiz fedakarlık yapmadığı için bu birliktelik bitti .
Bunun için herhalde son 4-5 aydır binlerce lira harcayarak fal baktırdım. Aslında olayı anlatacak başka biri olmadığı için çevremde biraz da dertleşmek amacıyla buna mecbur kaldığımı düşünüyorum böyle kendimi avutuyorum ( yoksa toplam parayı hesap bile etmek istemiyorum.
Öncelikle sonuç olumsuz olarak bitti.
Tahmin edeceğiniz gibi çok kişiye baktırdım ve bir kaç kişiye bir kaç kez gittim. Bunları ben de belki size fikir olsun diye özetlemek istedim;
-Birincisi; şu bir kalıptır, özellikle çok fal bakanlar kullanıyor, herkese uyar , buna kanmayın :) Bunu söyleyince sizin yaşadıklarınızı bilmiş olmuyor.
'' Aslında sizi çok seviyormuş ama ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu kaldıracak durumda değilmiş, biraz kendini dinlemesi gerekiyormuş, sonraki fallarda 1 aya gelecek, aslında gelmesi gerekirdi ama vade ertelenmiş, 2 aya gelecek vs, bir sonraki falda biraz kafa karışıklığı yaratıp daha çok devamı için etrafında bir kadın var , aslında şu an ciddi değil ama bakalım, sonra sonra en sonunda ama ancak 4-5. falda geri dönmesi zor.'' Falınız bu yönde gidiyorsa bu size özgü değil kanmayın, boşuna da baktırmayın.
- İkincisi; olumsuz konuşanlar var ama bazıları içeriğine derine inmeden sadece olumsuz yorum yapmak için yapıyor , sonuç çoğunlukla olumsuz olduğu için çıkıyor ama şöyle düşünün bir şeyin olmama olasılığı %90 ise bunu sadece tutturuyorlar, bir şey hissettikleri için değil.
-Üçüncüsü; benim size tavsiyem bir falcı size vade veriyor o dönemde olmuyorsa , hadi bir şans daha verebilirsiniz ama onda da ne kadar tatlı dilli olursa olsun, hoşuna gidecek şekilde seni seviyor ama vs vs desin o da tutmuyorsa boşuna gitmeyin daha da tutmuyor :) :) :)
-Dördüncüsü; geçmişi ve anda birşeyleri tutturmak ileriyi öngörmek değildir. Tek falda bende geçmiş ve anda bir şeyleri bilenlerin içinde sonucu bilen çıkmadı. Tekrarlayan fallarda yanaşanlar oldu sadece
Elfin bana da olumsuz bakmıştı ve sonuç öyle devam etti. Ama verdiği tarihlerde yaşayacağım aşk olmadı. Genel olarak olumsuz yorumlar tutuyor sadece bence.Hemen hemen aynı fikirdeyiz kızlar..Elfin, Zümra olumsuzu net söylediler şimdi de Eflatun May da öyle. Ayda Neşe de öyle...
Duymak istediklerimi değil öngörülerini söylediler. Kısa vadede mutsuz etse de uzun vade de ne kadar doğru olduğunu test ediyoruz. O yüzden fal değil önemli olan bakan insanın öngörü yeteneği ve sizinle kurduğu kontak. Doğru Türkçe kullanan zeki kadınlar bunlar. Eminim yaşam enerjileri de yüksek kadınlar.
Yeşil çingene'ye de baktırdım olumsuz yorumları kabul edeceğimi söyledim, o da tamam o zaman deyip çok negatif bir fal gönderdi ve gerçekçi olduğunu söyledi
Şimdi isim isim gidersek;
Binnaz Abla'da;
- Melisa Asya: Anda bildikleri oldu ve bence kartlara gerçekten hakim. Ama hep böyle yarı olumlu olarak baktı, vadeler verdi ama en son falda ( kaçıncı olduğunu bilmiyorum bile), üzerinden çok zaman geçtikten sonra, en olumsuz şekilde yorumladı. Ama inanın en gerçekçi, neden olmayacağını, geçmişi ,anı tam tutturarak. Sonuç için de hiç bir olumlu yan bırakmadan. Bu bence en iyi falı idi. Peki neden bunu ilk dönemlerde değil de artık hiç bir şey olmayacağı belli olduktan sonra yorumladı , bu yönden hayal kırıklığına uğradım. Arada anlık olaylarda sonucunu doğru tahmin ederek beni rahatlattığı oldu, gerçekten buna da ihtiyacım vardı ama tekrar bir dönüş adına verdiği vadelerin hiç biri de gerçekleşmedi maalesef. Kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Zişan Işık: Yine kartlara çok hakim, sana saygılı, işini özenle yapan biri. Çok gidince bana kendi kişisel hayatından da örnekler verdi. Yine anda ve çok yakın gelecekte bildiği şeyler oldu ama uzun vadede maalesef çok pembe kaldı sonuca göre . Vadeler de iletişim de olmadı. Yine onun da kartlara çok hakim olduğunu düşünüyorum ama yine söylüyorum kartlar demek ki geleceği göstermiyor :)
-Mert Göktürk: Verdiğim paraya ki bir kaç kez gittim en pişman olduğum. Tamamen bir kadının en hoşlanacağı şekilde yorumluyor olayları ve sen bunu ,karşındakinin sevgisini , özlemini duymak istediğin için tekrar tekrar gidiyorsun. Ama gerçekte öyle mi? Ne vadeler ne de ilerisi için dedikleri olmadı
-Bilge Özüdoğru: Olumsuz bir faldı ,sonuç olumsuz bitti . Ama benim yazdıklarımdan yola çıkarak , işin özüne hiç değinmeden, yorumlayarak bu noktaya geldi. Hatta bana kendi erkek arkadaşını falan övdü, bir ego hissettim orada. Sonucu tuttursa da olaylar onun dediği şekilde gerçekleşmedi , bana da bir şey katmadı. Tek sefer gittim ve pişman oldum verdiğim paraya
-Elfin Demet :O da sonucu olumsuz görenlerden , kesinlikle pembeci değil. Ama o da tekrar bir birliktelik sonra ayrılma gördü , olaylar öyle gelişmedi, sonuç doğru evet ama olayların gidişi onun dediği gibi olmadı. Ama iyi bir yorumcu. Kesinlikle o Bilge gibi değil, galiba sonuçları çıkıyor onun. Anda da mükemmel değildi ama gerçeğe yaklaşmıştı.
-Serkan Deniz Batu; İlk 2 falı çok mantıklıydı ,hatta böyle geçmişimi ve iş konusundaki halimi bilerek söyledi tamam dedim bununki çıkacak. Ama ilk 2 falı çok umut vadederken, çeştli vadeler verilirken son falında tamamen zıt ,geçişte söylediklerinden bağımsız bir şey dedi. Ama onda bile vade verdi. Kesinlikle boşuna gittiğimi düşünüyorum, o vadeler ve mantıklı açıklamalae aslında boştu, hiç biri de gerçekleşmedi. Mantıklı bir yorum gelse bile bu doğru olmak zorunda değil kanmayın. Sonuç olarak o da 3 ya da 4. falında gerçekle tanıştı :) Öncesi boş umutlar
Bilge Özüdoğru bir kere zeki bir falci, daha cok cakal anlaminda .Sadece mantikla yorum yapiyor yani sorundan ve sorus enerjinden, geneli de olumsuz oldugu icin olumsuza yonelik yorum yapiyor, kisacasi falciligin kurdu olmus ama his yok. Tamamen benim fikrim bu tabii. Ayrica bana da ukalalik yapmisti, ben kariyerle ilgili danismistim is gorusmesinden sonra, olumsuz gorup daha dusuk pozisyona basvurmalisin gibi cok zeki bir tavsiyede bulunmustu, is gorusmesi hakkinda herhangi bir yorumu olmadi cunku neden, iliski acilimlarinda olmayacak demek kolay gelgitli oldugu icin ama is gorusmesinin sonucu yakindir ve kesindir, atip tutturamama ihtimali daha yuksek bu yuzden yuvarlak bir yorum yapti.. Ha bir de iyi ki onu dinleyip daha dusuk pozisyonlara basvurmamisim cunku baska bir is yere, daha kurumsal, daha yuksek maasli ve daha yuksek bir yer oldu.
Elfin iyidir, yalnizca biraz pahali buluyorum, maximum ederi yari ucretidir, ozellikle de olumsuz diyorsa olumsuz oluyor ama olumlu dedikleri bazen olmuyor, detayda iyi degil ama sonucta iyi. Serkan Batu bana da iki falda birbiriyle celismisti ve iki falindan bir sey bile cikmadi.
Akın kürt ve zeyder bende patladiGünaydınlar, uzun süredir fala ara vermiştim... hayatımda yeni bir şeyler olunca Tellwede Elifsucan a baktırmak istedim burda okuduklarımdan sonra.. Ayrılık nedenimi ben söylemeden bildi. gelecek için olumsuz yorum yaptı... ve bu süreçte olacak olaylardan bahsetti çıkarsa yazarım çıkmasın olmasın çok istiyorum... bunun dışında Falsepeti Akın Kurt a baktırdım çok emin konuştu, Akın dedi diyeceksin dedi olumlu bir yorumdu. Zeydere baktırdım oda çok olumlu konuşmuş... ama geçmiştede baktırmışım Zeyder e görüşeceksiniz olumsuz sonu olmayacak demişti. o da anlıkta ve gelecekte iyiydi. dediği gibi olumsuz oldu ama yüz yüze görüşeceğimizi söylemişti görüşmemiştik. Binnaz da Zehre Saye baktırdım çok olumlu yorum yapmış. Firuze Şen çok övülmüş ama ben beğenmedim çok genel bir yorum hiç detay yoktu o da olumlu konuşmuş .. hepsinin vadesi Ekimden sonra o zaman kimler çıkar çıkmaz yazacağım yine ..birde binnazda Leon Jahovic e baktırdım o da net tarih verdi 21 Eylül olumlu konuşmuş... elifsucan ve zeyder arasındayım akın kurt seni de merak ediyorum acaba kiminki çıkacak diye düşünüp dururum artık... bunlara baktıranlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :)
Bu arada zeyder ve elif sucana iki kez baktirdim ikiside patladiGünaydınlar, uzun süredir fala ara vermiştim... hayatımda yeni bir şeyler olunca Tellwede Elifsucan a baktırmak istedim burda okuduklarımdan sonra.. Ayrılık nedenimi ben söylemeden bildi. gelecek için olumsuz yorum yaptı... ve bu süreçte olacak olaylardan bahsetti çıkarsa yazarım çıkmasın olmasın çok istiyorum... bunun dışında Falsepeti Akın Kurt a baktırdım çok emin konuştu, Akın dedi diyeceksin dedi olumlu bir yorumdu. Zeydere baktırdım oda çok olumlu konuşmuş... ama geçmiştede baktırmışım Zeyder e görüşeceksiniz olumsuz sonu olmayacak demişti. o da anlıkta ve gelecekte iyiydi. dediği gibi olumsuz oldu ama yüz yüze görüşeceğimizi söylemişti görüşmemiştik. Binnaz da Zehre Saye baktırdım çok olumlu yorum yapmış. Firuze Şen çok övülmüş ama ben beğenmedim çok genel bir yorum hiç detay yoktu o da olumlu konuşmuş .. hepsinin vadesi Ekimden sonra o zaman kimler çıkar çıkmaz yazacağım yine ..birde binnazda Leon Jahovic e baktırdım o da net tarih verdi 21 Eylül olumlu konuşmuş... elifsucan ve zeyder arasındayım akın kurt seni de merak ediyorum acaba kiminki çıkacak diye düşünüp dururum artık... bunlara baktıranlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :)
Bu arada zeyder ve elif sucana iki kez baktirdim ikiside pa
inşallah bende de hepsi patlasın böyle kafa yormakta çok yoruyor insanıBu arada zeyder ve elif sucana iki kez baktirdim ikiside patladi
Olumsuz yorumlar patlasainşallah bende de hepsi patlasın böyle kafa yormakta çok yoruyor insanı