Canım instagram hesabında yazmış o binnazın verdiği isimmiş ancak aldığı eğitimler nedeniyle kendi ismini kullanmak istemiş bu nedenle öyle olmuş diplomalar ve isim tutmadığından böyle yapmak daha doğru demiş.Herkese merhabalar, uzun zamandır bu konu başlığı altındaki yorumları okuyarak binnaz üzerinden yorum aldım. Vadeleri dolduğu zaman denediğim tüm falcıların çıkıp çıkmadığını da paylaşmak isterim. Yorum ve öngörülerin tutarlılığının kisiler arası enerjiye bağlı olduğunu da düşünüyorum. Ama her şeyden önce geçen tümay cennetten yorum aldım, tekrar dinlemek isteyecekken baktımki ismini melis çiçekseven diye değiştirdiğini gördüm biraz garip geldi. Burada okuduğuma göre memnun kalanlar da olmuş aslında. Neden yorumcular isim değiştirme ihtiyacı duyar?
Somut bi örnek oldu teşekkürler paylaştığınız için. para karşılığı insanları yanlış yonlendiren kisilerden uzaklaşmakta yarar var.Kızlar selam. Uzun süredir buraya bakamıyordum :) kendimce çok güzel haberlerle geldim. Buraya bakamamın sebebide insna böyle şeyler yaşayınca malesef aslında ne kadar gereksiz şeylerle uğraştığını farkediyor ( lütfen bana kızmayın bende kendime çok kızıyorum zaten :) )
ben durmadan site üzerinden veya gerçekte fal baktırdığım konusu geçen kişi ile şuan nişanlıyımhiçbir şeyin fallarda söylendiği gibi olmadığını öğrendim. araya biz görüşelim diye yardım etmek için çok insan girdi öyle oldu böyle oldu derken aramız düzeldi. sonrasında eski olayları konuştuk ve herşeyi bana kanıtlarıyla sundu. kendimin bile suçlu olduğunu bazı şeyleri dinlemeden etmeden yanlışş yaptığımı farkettim. Fallarda bana söylenen sen çok değer vermişin ama o anlamamış kısmıydı. Eğer biri var mı dersem ya var deniyordu doğal olarak ya yok. var diyenler tarif filan ediyordu bende kafamda kurup aa şöyle biri vardı arkadaşı kesin onunla görüşüyor diyormuşum. Kısacası kızlar hiçbirşey fallarda söylendiği gibi çıkmadı ne olumlu ne olumsuz anlamda. ne bilen var ne tutturan. aklınıza gelecek olumsuz konuşan herkes sallamış gene aklınıza gelen olumlu konuşan herkeste sallamış arada yine gelip dertleşiriz. lütfen kendinizi çok kaptırmayın hepinize sevdiğiniz kişilerle beraber olmayı nasip eder allahım inşallah.
çok teşekkür ederim açıkladığınız içinCanım instagram hesabında yazmış o binnazın verdiği isimmiş ancak aldığı eğitimler nedeniyle kendi ismini kullanmak istemiş bu nedenle öyle olmuş diplomalar ve isim tutmadığından böyle yapmak daha doğru demiş.
7 ay önce baktırmıştım, şimdi tekrar dinledim. Bazı nasihatlerde bulunmuş, çok da net konuşmamış öyle de olabilir böyle de olabilir öyle olursa sonuç bu olur şöyle olursa bu olur gibi. O an mantıklı gelmişti yorumları ama süreç bambaşka bi yere gitti dolayısıyla çıkmadı diyebilirim.Fal sepeti Gökhan keskin dedikleri doğrumu ve çıkıyor mu ?
gökhana ben de baktırmıştım çok yuvarlak yorum yapmıştı. hatta 1 vermiştim çünkü sorduğum sorulara hiç değinmemişti sanki ben genel yorum istemişim gibi olmuştu7 ay önce baktırmıştım, şimdi tekrar dinledim. Bazı nasihatlerde bulunmuş, çok da net konuşmamış öyle de olabilir böyle de olabilir öyle olursa sonuç bu olur şöyle olursa bu olur gibi. O an mantıklı gelmişti yorumları ama süreç bambaşka bi yere gitti dolayısıyla çıkmadı diyebilirim.
Fal sepeti Gökhan keskin dedikleri doğrumu ve çıkıyor mu ?
Çok kötüydü şahsen ben 1 sene önce baktırmıştımKızlar bu Hira Yılmaz çıkıyor mu ya bana acayip olumsuz bir fal bakmış bide çok kesin konuştu asla kesinlikle olmaz falan diye moralimin içine etti .
Bu kadına baktıran var mı ya?
Evet banada çok pembe bakmisti çıkmadıKızlar bu Hira Yılmaz çıkıyor mu ya bana acayip olumsuz bir fal bakmış bide çok kesin konuştu asla kesinlikle olmaz falan diye moralimin içine etti .
Bu kadına baktıran var mı ya?
Ay herkese pembe bana tamamen olumsuz baktı bide çok kesin konuştu kadın ya sinir oldum vallaEvet banada çok pembe bakmisti çıkmadı
Ay sevindim valla inşş çıkmaz dedikleriÇok kötüydü şahsen ben 1 sene önce baktırmıştım
Bana da yazabilir misiniz?Özelden yazdım birkaç kişi var
Bana çıkmadı ama çıkan arkadaşlar var.Elifsucan çıkıyor mu
Burda çok övülmüş diye attım, 2 gün de sıra bekledim. Ben böyle gereksiz negatif enerji salan, böyle sallama bir fal görmemiştim.Elifsucan çıkıyor mu
İçimi rahatlattiniz teşekkür ederim Falın tamamı olumsuz olmasada yorumcunun sesi negatif enerji bombası gibi geldi sinir bozucuyduBurda çok övülmüş diye attım, 2 gün de sıra bekledim. Ben böyle gereksiz negatif enerji salan, böyle sallama bir fal görmemiştim.
Bende baktırmıştım çok eskiden çıkmıyor boşver zaten kimsenin birşey bildiği yokİçimi rahatlattiniz teşekkür ederim Falın tamamı olumsuz olmasada yorumcunun sesi negatif enerji bombası gibi geldi sinir bozucuydu