Binnaz Abla

Canım instagram hesabında yazmış o binnazın verdiği isimmiş ancak aldığı eğitimler nedeniyle kendi ismini kullanmak istemiş bu nedenle öyle olmuş diplomalar ve isim tutmadığından böyle yapmak daha doğru demiş.

Kızlar selam. Uzun süredir buraya bakamıyordum :) kendimce çok güzel haberlerle geldim. Buraya bakamamın sebebide insna böyle şeyler yaşayınca malesef aslında ne kadar gereksiz şeylerle uğraştığını farkediyor ( lütfen bana kızmayın bende kendime çok kızıyorum zaten :) )
ben durmadan site üzerinden veya gerçekte fal baktırdığım konusu geçen kişi ile şuan nişanlıyım hiçbir şeyin fallarda söylendiği gibi olmadığını öğrendim. araya biz görüşelim diye yardım etmek için çok insan girdi öyle oldu böyle oldu derken aramız düzeldi. sonrasında eski olayları konuştuk ve herşeyi bana kanıtlarıyla sundu. kendimin bile suçlu olduğunu bazı şeyleri dinlemeden etmeden yanlışş yaptığımı farkettim. Fallarda bana söylenen sen çok değer vermişin ama o anlamamış kısmıydı. Eğer biri var mı dersem ya var deniyordu doğal olarak ya yok. var diyenler tarif filan ediyordu bende kafamda kurup aa şöyle biri vardı arkadaşı kesin onunla görüşüyor diyormuşum. Kısacası kızlar hiçbirşey fallarda söylendiği gibi çıkmadı ne olumlu ne olumsuz anlamda. ne bilen var ne tutturan. aklınıza gelecek olumsuz konuşan herkes sallamış gene aklınıza gelen olumlu konuşan herkeste sallamış arada yine gelip dertleşiriz. lütfen kendinizi çok kaptırmayın hepinize sevdiğiniz kişilerle beraber olmayı nasip eder allahım inşallah.

Somut bi örnek oldu teşekkürler paylaştığınız için. para karşılığı insanları yanlış yonlendiren kisilerden uzaklaşmakta yarar var.

çok teşekkür ederim açıkladığınız için

Merhaba Canlarım
Şimdi geçen gün arkadaşla oturduk çıkan fallar konuştuk özel olduğu için buraya yazmıyorum ama çok önemli noktalar vardı hayatımla ilgili...
Daha önceden çok serkan batucu ilaan edildiğim için uzun süredir yazmıyorum ve zaten baktırmıyprumda... Şimdi konuyu buraya yazamam fakat geçen sene Ekim ayında baktığı fal da söylemişti bana. Kısa vadede olmadı belki o da bir zaman belirtti mi çok hatırlamıyorum.... Bu konu ile ilgili çok net kararlıydım asla diyordum olmaz yapmam.. Serkan batu ise böyle böyle olacak demişti inanmamıştım sacma gelmişti
... Tabii bu zamana kadar çok fal baktırdım ona çıkmayan da çok oldu çıkan da çok oldu sonuçta herkesin her söylediği çıkacak diye bir durumda söz konusu değil... Uzun süredir zaten fal atmıyordum ona. hayatımda büyük bir karar alınca söyledijlerini düşündüm gercekten çok şaşırdım uzun vadede de olsa dediği çıktı.... Yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama hakkını yiyemem o yüzden yazmak istedim onun dışında bunu bilen oldu mu olmadı çünkü hiçbir zaman böyle bir soru sormamıştım... Ama kafamda netleşince sordugumda melisa donukukta bildi sayabilirim yarı yarıya ..

Fal sepeti Gökhan keskin dedikleri doğrumu ve çıkıyor mu ?
7 ay önce baktırmıştım, şimdi tekrar dinledim. Bazı nasihatlerde bulunmuş, çok da net konuşmamış öyle de olabilir böyle de olabilir öyle olursa sonuç bu olur şöyle olursa bu olur gibi. O an mantıklı gelmişti yorumları ama süreç bambaşka bi yere gitti dolayısıyla çıkmadı diyebilirim.

gökhana ben de baktırmıştım çok yuvarlak yorum yapmıştı. hatta 1 vermiştim çünkü sorduğum sorulara hiç değinmemişti sanki ben genel yorum istemişim gibi olmuştu

Kızlar bu Hira Yılmaz çıkıyor mu ya bana acayip olumsuz bir fal bakmış bide çok kesin konuştu asla kesinlikle olmaz falan diye moralimin içine etti .
Bu kadına baktıran var mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…