Merhabalar,
Daha önce, bir süredir Binnaz üzerinden baktırdığım yorumcular hakkında görüşlerimi belirteceğimi yazmıştım. Ben burada yazılanlara göre bazı seçimler yaptım, umuyorum yazacaklarım da okuyanlara yardımcı olur. İlerleyen günlerde tekrar dinleyip kalan yorumcular hakkında da fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Elbette danışan-yorumcu arasında enerji uyumuna da inanıyorum, bu nedenle bana çıkıp/çıkmama durumu sizin için farklı işleyebilir.
Mert Göktürk (tarot) : Anda tutarlı gibi gelmişti ancak burada da okuduğum gibi çok yakın bir vade vermişti ki dediği çıkmadı. Ağzı iyi laf yaptığını düşünüyorum ancak tekrar baktırmam.
Melisa Asya (tarot) : Kendisine 2 yıl içerisinde birkaç kez baktırdım. Kartlara çok hakim biri. İlk dönemlerde baktırdığım fallar çıkmıştı hatta sadece kendisine danışırdım ancak son dönemde internet sitesini açmasıyla birlikte yorumlarına çok fazla astrolojik yorum ekledi ve eskiye nazaran son dönemde ‘ya böyle ya da böyle olabilir’ diyerek iki seçenek sunduğunu farkettim. Bu şekilde aa evet dediği çıktı demen gayet normal, bir süre geçmeden tekrar danışmayı düşünmüyorum.
Rüzgar Gündoğan (tarot) : Enerjisi ve konuşma biçimi oldukça iyi, vadesine de hala var. Olabilitesi olan öngörülerde bulundu. Olumlu ve olumsuz görüşlerini belirtmekten çekinmiyor, yine de favorilerimden diyemeyeceğim maalesef.
Zişan Işık (katina) : Burada da yazıldığı gibi süreyi oldukça verimli dolu dolu kullanıyor, birçok kart açılımı sayesinde yorumlarını doğruluyor. Samimiyet ve saygı çerçevesinde öngörülerini paylaşıyor. Anlık durumlarda iyi tespitleri var. Yakın zamanda gerçekleşecek dediği minik öngörüleri çıktı diyebilirim. Asıl konuda için hala vadesini dolmasını bekliyorum.
Firuze Erkmen (kahve) : Kendisi çok tatlı ve samimi, anlıkta gayet başarılı ancak verdiği vadede dediği şey gerçekleşmedi. Yine de önerebileceğim, vadesi tutmasa da gerçekleşeceğini tahmin ediyorum. Denenebilir bir yorumcu.
Doğa Dan (katina) : Buradaki olumlu yorumlara istinaden baktırdım, ancak telefonda olmamıza ragmen enerjimiz uymadığını düşünüyorum. Nitekim dediği şeyler gerçekleşmedi, olumsuz öngörülerde bulunmuştu.
Maya Demir (kahve) : Gerçek anlamda yorumlara kanarak baktırdım, sıra bile bekledim. Çok farklı bir yorumlama stili var hatta anlamakta ciddi zorluk çektim. Biraz abartıldığını düşündüm, hatta dediklerinin gerçekleşmediğini söyleyebilirim.
Peri Yıldız (katina) : Anda gayet tutarlı, gelecek öngörüleri için vade olarak beklemedeyim. Önerilebilir bir yorumcu.
Hatice Kesira Sirel (katina) : Kartları çok iyi okuyor, anlık tespitleri gayet iyi. Sorularıma net yanıtlar aldım. Gelecek için beklemedeyim. İleride katina baktırmak istersem kendisine tekrar danışırım.
Bilge Özdoğru (tarot) : Geçmişi doğru bildi. Yorumculara her zaman gerçek öngörüleri duyabilmek adına falı gönderirken ‘olumlu olumsuz her yoruma açık olduğumu’ söylerim ama gerçekten gelecek için çok fazla olumsuz konuşmuş. Öngörüden çok tavsiye dolu yorumdu. Kredisi falına göre yüksek geldi.
Meral Saydam (katina) : Yazılı yorumu denemek istemiştim, biraz genel ve kart anlamı okuması gibi geldi. Bir tık pembe diyebiliriz.
Engin Güneş (tarot) : Durumu çok analiz edemedi, kartlardan uzaklaşıp günlük hayat tavsiyelerine, burç yorumlarına girdi, tekrar baktırmam.
Sanem Aslan (tarot) : Mevcut durumları gerçekten iyi yorumladı. Uygun kredili, gelecek için de eğrisiyle doğrusuyla bir yorum yaptı, daha zaman var ama çıkmazsa bile mevcut süreci öğrenmek için bile tekrar danışmak isterim. Önerilebilir bir yorumcu.
Fatma Karaca (tarot) : Oldukça akıcı yorumluyor. Mevcut durumu çok iyi bildi. Gelecek için bekliyorum, duruma göre tekrar baktırabileceğim bir yorumcu.
Demir Abacı (tarot) : Olmadı
Neden baktırdım bilmiyorum. Sorduğum sorudan bir yorum çıkarmış gibi hissettim. Tarottan kartlarına hakim olduğunu sanmıyorum.
Bugünlük bu kadar, muhtemelen bir bu kadar daha yorumcu hakkında deneyimlerimi sizinle paylaşmak isterim. Vadeleri dolduğunda güncellemeleri de yapıyor olacağım.