Binnaz Abla

Sabah sabah başıma gelen telwedeki eski falları temizliyordum banuyılmaz diye birine baktırmıştım 2017 de haziranda şunlar olacak demiş çok başka konuyla alakalı 4 yıl sonra haziran ayında evet minik bişey oldu ama 2017 nin değil 2021 in haziranında bu fal olayı ne garip şeyya

Burda ismini bir ara duydum dünde bir arkadaşın tavsiyesi ile tarot online akademisine fal baktırmak istedim...helal numarasını istedim bana önce sma a hastası bir çocuğun resim ve hesap numarasını atti gönlünüzden ne koparsa buna yatırın dedi ben sma hastaların tüm masrafların devlet karşılıyor ayrıca valilik izni ile kampanya açılıyor ve son 3 gündür tv kanallarında gösterdi böyle bir çetenin varlığını sahte hesaplarla para toplandığını belirtim kendisi yeniden gönlünüzden ne koparsa diye yazdı ve fal için hesap numarası vermedi başına bu durum gelen varmı .sana ben fal için gelmişim işini yap madem çok yardım etmek istiyorsun parayı yardım hesabına yatırt ilk kez böyle bir şey başına geldi sizlerede böyle bir talebi oldumu

onun ismi istanbul fal topiğinde konuşulmuştu.. Instagram hesabından buradaki üyelere çirkin çirkin yorumlar yapmıştı. hiç baktırmadım üslubu berbattı. dolandırıcıysa da şaşırmam. değişik birisiydi.

benim için de enerjisi kötüydü ama başkalarıyla tutar bilemem

Hanımlar benim durumlar belli polemik yaratmak için yazmıyorum normalde bu konuya hiç dahil olmam ama görmezden gelmeye gönlüm razı olmadı bu kadının bana randevu vermediğini söylemiştim hatta allah var burdaki insanlardan bile yardım istedim araya girsinler diye en son kendi arkadaşlarımdan yardım istedim son bakımları öyle yaptırdım memnun olunur olunmaz beğenilir beğenilmez orası beni ilgilendirmez hiç yapmicam bişey yapıyorum özel biliyorum ama yazarak savunmaktansa yada savunmaktansa şunu paylaşıp geriye çekilmek en iyisi

Eklentiler

• Screenshot_20210617_113052.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 94
Burada da ismi çok geçti hatt hakkında konuşuldu diye bakım yapanların SIRRINI IFSA ETMISTI ben olayın farklı bir boyutundayım ben ısrarla sma hastaları ile ilgili düşüncemi belirtiyim halde o halen sizin vicdanına kalmış gibilerinden msj yazmasına kızdım dediğim gibi ben sana fal için başvurmuşum siz işinizle ilgilenin ben kime nereye yardım edeceğimi zaten biliyorum tarzı ve tavrı bana hep itici hemde güvensizlik verdi

Hangi sır o ucu çok açık oldu bu biz öyle bişey görmedik ama benim gördüğüm bişey vardı kadının ses kaydı alınıp her yerde yayınlandı kimsenin savunucusu değilim sizidesever sayarım kadın sadece ona yazılan olumsuz yazıyı paylaşmıştı sonrasında yaptığı açıklamalarda olumlular olduğu gibi olumsuxlarıda paylaşırım demişti fake hesaptan yapılan beğenmedim senin yorumunu paylaştı fade olduğu çok belli yatsa benimkileri yayardı

Eski yorumları yara orda bir sürü kişi bahsediyor bu kişiden özellikle sinirlenip çok agresif davrandığını müşterisinin durumunu sayfasında IFSA edip çok tepki aldıktan sonra kaldırdığı yaziyor

Size saygım sonsuz asla hadsizlik olarak algılamayın falcı bu bugün bu gider yarın başkası gelir kalıcı olan biziz o konuyu antidepresanlı kafamla biliyorum kaldırmadığını arşivlendiğini yazmıştı insta feyk adresten profil fotisinden bile feyk olduğu anlaşılıyordu zaten yazı yayınlandıktan sonra insta kapatılmıştı 0 takipçili bişeydi ben bile dumanlı kafayla hatırlıyorum elimizi vicdanımıza koyalım keşke o zaman yazsaydım bu kadının sesiyle dalga geçildi konuşması kaydedildi yasal olmadığını sizde biliyosunuz zeki kadınsınız konuşmasıyla dalga geçildi kadın kışkırtıldı size yapılsa daha fazlasıyla cevap verirdiniz eminim bende susamazdım falı eleştirmek ayrı falcıyı eleştirmek ayrı bana zamanında gittiğim hacı hoca tayfası şu kadar para vermezsen bunların hepsini o çocuğa söyleriz demişti ifşa budur işte sizin dediğiniz azlettirme ifşa deil yıllar önce olmuş bir olaydı bu yaşadığım şimdi olsa dirk buraya yazardım korkmazdım verdiğim o ikibinlira da haram zıkkım olsun onlara oh içimde kalmasın yinede söylemişlerdi neyse işte aman bize bişey olmasn

insanlar sadece fal baktırmak için hesap açabilir, kendi hesabından baktırmak istemeyebilir.

Takipçi sayısına göre mi karar veriyroruz haklılık durumuna ?

O zaman söyle önce o şahış satın aldığı takipçileri bıraksın gerçek takipçi sayısıyla değerlendirelim : )

Ben burda o FALCININ fal dışında yardım adı altında para topladığını bununda yanlış olduğunu söylüyorum sen ise sürekli onu bana övüyorsun geçmişte ne oldu yazıldı ben olayın şu anda fal boyutunda iyi yada kötü olduğunda değilim SMA hastaları adına para toplayamaz bu suçtur o kisi yi ve hesap numarasını savcılığa versem ciddi sonuçlar çıkar ben bunu anlatiyorum

Ayrıca numarayı bana sen verdin ben baktirmadimm iyi veya kötü bilemem ama SMA hastalarına para toplayamaz bu yanlış o falci ise işini yapsın ve ben ödeme yapmayacağım deyince bana hesap numarası atmadı yani bakım yapmayı red etti bu ne derece doğrudur yada dürüstlük neresinde

ya o zaman bile insanların fal baktırma sebepleriyle hikayeler atarak dalga geçmişti ya.... sonra da silmişti. bir anda takipçi basmıştı falan. şaşırmadım şimdi smadır yarın başka bir şeyi çıkar onun

Takipçi alır almaz bilmem umursamamda ona bakılırsa fal Baktırmakda suç o zaman bütün falsiteleri kapatılsın ben kötü bişey yaptığını düşünmüyorum yanlış anlaşılmış olabilir neyse hanımlar beğenilir beğenilmez ben insanigörevimi yaptım eleştiri olsa sesimi çıkarmam banane ama dolandırıcı denmesine gönlüm razı olmadı bize bişy olmasın aman

burda her kötülenen falcıya gönlünüz razı gelmeyecekse.... niye kullanılıyor bu topik?
ay sağol... insani görev için...

Haklısınız ben sadece kötü olmak istemiyorum kimseyle daha fazla konuşmamam en iyisi yanlış anlaşmim
İnsanlara bu falcıya baktır diye mesaj atman ve burda sosyal medya gönderilerini paylaşman etik değil. Lütfen şurda falcıların menajerliğine savunmasın kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…