- 26 Mayıs 2018
- 940
- 1.766
- 27
hediye falımı alıp saçmalamıştı. 1 puan verince de iade yapıp puanını yükseltmişti. enteresan bir yorumcu. ona yapılan yorumları ve sürekli dolu olmasına asla anlam veremiyorum. falsepetinde puanlamasına asla inanmadığım bir yorumcu.Kızlar fal sepeti nadide hanzadeyi deneyeniniz var mı çok fazla olumlu yorum var su falı iyi denilmiş deneyip çıkanlarınız var mı su falı baktırmamıştım hiç
onunla ilgili çok yazıldı, konuşuldu. ismini aratarak forumda rahatlıkla bulabilirsinizkızlar online tarot akademi nasıl baktırılır mı biraz pahalı geldi de bana değer mi o fiyat sizce
onunla ilgili çok yazıldı, konuşuldu. ismini aratarak forumda rahatlıkla bulabilirsiniz
keşke olsa.... baktırdıklarım patlayacak gibi duruyor bendeVar mı kız şöyle iyi bir tavsiyen
Geçen sene forumda çok konuşulmuştu, an olarak üstüne tanımam zaten ama gelecek için çok pembe tablolar çiziyor. Bana gelecekle ilgili dediği 4 farklı olay çıktı ama yine de. İşte fiyatı biraz tuzlu. Geçen sene 250 liraydıO hangisiydi kiz?
Hiç çıkan falınız var mı?Binnaz da indirim başlıyor. Bu sefer yeni giren falcılarda şansımı denemek istiyorum. Kahve ve katina baktiricam. Katina ve kahveyi aşk falında tercih ediyorum. İş ve aile için Tarot. Benim de çok patlayan fallarim oldu geçmişte. Ama yenilere fırsat veril şansımı denemek istiyorum. Olursa buradan paylaşırım kızlar.
Geçmişte Zümra'nin çıkmıştı. En çok o yüzden ona baktırdım. Yeniydi o zamanlar. Yenilere yeniden şans vericem demem o yüzden.Hiç çıkan falınız var mı?
Binnaz da indirim başlıyor. Bu sefer yeni giren falcılarda şansımı denemek istiyorum. Kahve ve katina baktiricam. Katina ve kahveyi aşk falında tercih ediyorum. İş ve aile için Tarot. Benim de çok patlayan fallarim oldu geçmişte. Ama yenilere fırsat veril şansımı denemek istiyorum. Olursa buradan paylaşırım kızlar.
Tamamdır teşekkürlerNacizane tavsiyem boş bulunup ta himmetnura fak atmayın rezalet ötesi
Yakın bir vade mi verdi canım sana . Ben de kendisinin kişilik analizlerini falan çok beğenmiştimZeyder e kahve falı attım, hiç bilemeyeceği ve soruda da bahsetmediğim konulara girmiş, karşı tarafın yapısını neden böyle davrandığını filan anlatmış. Epey nokta atışlıydı beğendim açıkçası. Gelecek tutmaz diye düşünüyorum, bu kişiyle evlilik görmüş ama biz görüşmüyoruz bile şu an. Vadeler konusunda gelişme olursa yazarım.
Hahaha evlendiriyolar bide çocuk yaptırıyolar sana insaflı atmışlarkızlar binnazda bakıldığında size de hep aranızda kadersel bir bağ var mı deniliyor merak ettim
Binnazda yorum yaparsan ertesi gün baktirdigin saatte yorum yayinlaniyorBu gün binnaz ablada NIL GUNES e fal BAKTIRDIM 10 dk içinde yorumladı çok baştan savma komşu teyze falıydı ayrıca 1 yıldız verio yorumunu yazdım yayınlanmadı mail attım kendilerine guvenilirliginiz kaybetmişsiniz olumsuz yorumları paylaşmıyorsunuz dedim cevap dahi vermediler artık orda fal atmam 500 kredim var bitirip üyeliğimi silecegim
yok bana onları demiyorlar şükürHahaha evlendiriyolar bide çocuk yaptırıyolar sana insaflı atmışlar