Binnaz Abla

Kızlar fal sepeti nadide hanzadeyi deneyeniniz var mı çok fazla olumlu yorum var su falı iyi denilmiş deneyip çıkanlarınız var mı su falı baktırmamıştım hiç
hediye falımı alıp saçmalamıştı. 1 puan verince de iade yapıp puanını yükseltmişti. enteresan bir yorumcu. ona yapılan yorumları ve sürekli dolu olmasına asla anlam veremiyorum. falsepetinde puanlamasına asla inanmadığım bir yorumcu.
hatta onun fal sırasının çoğunluğunun hediye falı olduğunu düşünüyorum....

Binnaz da indirim başlıyor. Bu sefer yeni giren falcılarda şansımı denemek istiyorum. Kahve ve katina baktiricam. Katina ve kahveyi aşk falında tercih ediyorum. İş ve aile için Tarot. Benim de çok patlayan fallarim oldu geçmişte. Ama yenilere fırsat veril şansımı denemek istiyorum. Olursa buradan paylaşırım kızlar.

Hiç çıkan falınız var mı?

Bnamazda indirim yok nerde gördünüz siz

Zeyder e kahve falı attım, hiç bilemeyeceği ve soruda da bahsetmediğim konulara girmiş, karşı tarafın yapısını neden böyle davrandığını filan anlatmış. Epey nokta atışlıydı beğendim açıkçası. Gelecek tutmaz diye düşünüyorum, bu kişiyle evlilik görmüş ama biz görüşmüyoruz bile şu an. Vadeler konusunda gelişme olursa yazarım.

Yakın bir vade mi verdi canım sana . Ben de kendisinin kişilik analizlerini falan çok beğenmiştim

Bu gün binnaz ablada NIL GUNES e fal BAKTIRDIM 10 dk içinde yorumladı çok baştan savma komşu teyze falıydı ayrıca 1 yıldız verio yorumunu yazdım yayınlanmadı mail attım kendilerine guvenilirliginiz kaybetmişsiniz olumsuz yorumları paylaşmıyorsunuz dedim cevap dahi vermediler artık orda fal atmam 500 kredim var bitirip üyeliğimi silecegim

Kızlar medyumcetinin eski fallarını okudum ilk falı baya çıkmıştı sonraki falları tutarsıızdı . Son bir şans vermek istedim ama 70 tlye değmez . Şartlı ve yazılı yollamıştı faldan sonra acayip baş ağrım oldu enerjisi baya kötü etkiledi beni vade olarakta 6-7 ay sonrasını verdi

Binnazda yorum yaparsan ertesi gün baktirdigin saatte yorum yayinlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…