- 23 Şubat 2021
- 157
- 85
Ben sadece bir kişiye onu dedim oda ona baktırdınmı onun yorumu ne olduydu kimseyi zorlamadım burda herkez herkese bişeyler soruyo ona bakılırsa banada baktır diyenler hatta numara atanlar oldu ama ben kimseye beni zorluyor demedim dememde dolandırıcı denmesine razı olmadım sadece çok büyük bişey o içim rahat etmedi yoksa banane daha öncede konusu geçti azğımı açıp tk lafetmedimİnsanlara bu falcıya baktır diye mesaj atman ve burda sosyal medya gönderilerini paylaşman etik değil. Lütfen şurda falcıların menajerliğine savunmasın kimse.
Öncelikle başınız sağolsun . Başka hangi dediği kısımlar çıktıBuraya girmeyeli aylar olmuş, yok mu başka çıkan fal haberi kızlar?
Burda tartışmıyoruz yani birbirimizi eleştiri değildir falcinin yanlışını soyluyoruzHanımlar,
ortalama ayda 1 konuya uğrar olduk sayenizde, herkesin her falcıyla enerjisi tutacak diye bir şey yok, sizin sevdiğiniz beğendiğiniz falcı başkasına iyi fal bakamayabilir, bu yüzden eleştirilebilir de.
Başkasının beğenmediğinin de size iyi falları olabilir, rica ediyorum hep aynı şeyler olmasın, falcılar için tartışmaya gerek yok.
Eğer aynı Eliften bahsediyorsak bende patladı kahve baktırmıştım Nisan gibiKızlar bu söylenmiş olan elif hanıma baktıranlar olduysa öngörüleri çıktı mı numarasını alabilir miyim ben de
hiç bilmiyorum ki geçen sene konuşulmuş hem kahve hem de su falı bakıyormuş. Üzüldüm falınızın çıkmamasınaEğer aynı Eliften bahsediyorsak bende patladı kahve baktırmıştım Nisan gibi
Elif bende ne dediyse çıktı ama asıl konu vadesinden çok sonra çıktı, şöyle bir 10 ay falanEğer aynı Eliften bahsediyorsak bende patladı kahve baktırmıştım Nisan gibi
Siz isterseniz bir deneyin belki sizde çıkar mani olmuş olmim ama çokta umutlanmıştım güzelde bakıyor çünkühiç bilmiyorum ki geçen sene konuşulmuş hem kahve hem de su falı bakıyormuş. Üzüldüm falınızın çıkmamasına
Allahımmmmmmm nasip etttt ciddimisiniz ah keşkeElif bende ne dediyse çıktı ama asıl konu vadesinden çok sonra çıktı, şöyle bir 10 ay falan
bu hangi elif? 100 tl bakan mı?Elif bende ne dediyse çıktı ama asıl konu vadesinden çok sonra çıktı, şöyle bir 10 ay falan
Siz isterseniz bir deneyin belki sizde çıkar mani olmuş olmim ama çokta umutlanmıştım güzelde bakıyor çünkü
başka baktıran arkadaşlardan öngörüleri çıkan olduysa paylaşırsa çok memnun olurum :)Siz isterseniz bir deneyin belki sizde çıkar mani olmuş olmim ama çokta umutlanmıştım güzelde bakıyor çünkü
Hayır pahalı olan Elif. 100 tl olana baktırmadımbu hangi elif? 100 tl bakan mı?
ben onu geçen yıldı sanırım denedim. bilemedi. çünkü verdiği vadeler hepsi patladıKızlar fal sepeti nadide hanzadeyi deneyeniniz var mı çok fazla olumlu yorum var su falı iyi denilmiş deneyip çıkanlarınız var mı su falı baktırmamıştım hiç
Hayır pahalı olan Elif. 100 tl olana baktırmadım