Binnaz Abla

İnsanlara bu falcıya baktır diye mesaj atman ve burda sosyal medya gönderilerini paylaşman etik değil. Lütfen şurda falcıların menajerliğine savunmasın kimse.
Ben sadece bir kişiye onu dedim oda ona baktırdınmı onun yorumu ne olduydu kimseyi zorlamadım burda herkez herkese bişeyler soruyo ona bakılırsa banada baktır diyenler hatta numara atanlar oldu ama ben kimseye beni zorluyor demedim dememde dolandırıcı denmesine razı olmadım sadece çok büyük bişey o içim rahat etmedi yoksa banane daha öncede konusu geçti azğımı açıp tk lafetmedim

Hanımlar,
ortalama ayda 1 konuya uğrar olduk sayenizde, herkesin her falcıyla enerjisi tutacak diye bir şey yok, sizin sevdiğiniz beğendiğiniz falcı başkasına iyi fal bakamayabilir, bu yüzden eleştirilebilir de.
Başkasının beğenmediğinin de size iyi falları olabilir, rica ediyorum hep aynı şeyler olmasın, falcılar için tartışmaya gerek yok.

Hanımlar,
ortalama ayda 1 konuya uğrar olduk sayenizde, herkesin her falcıyla enerjisi tutacak diye bir şey yok, sizin sevdiğiniz beğendiğiniz falcı başkasına iyi fal bakamayabilir, bu yüzden eleştirilebilir de.
Başkasının beğenmediğinin de size iyi falları olabilir, rica ediyorum hep aynı şeyler olmasın, falcılar için tartışmaya gerek yok.
Burda tartışmıyoruz yani birbirimizi eleştiri değildir falcinin yanlışını soyluyoruz

Çıkan fal haberinden sonra zeydere baktım . Kişilik analizi cidden çok başarılı vadesine daha var ama medyum fatima fal iadesinden sonra zeyderden çok memnun kaldım 🌸

Kızlar fal sepeti nadide hanzadeyi deneyeniniz var mı çok fazla olumlu yorum var su falı iyi denilmiş deneyip çıkanlarınız var mı su falı baktırmamıştım hiç 🌸

X