Binnaz Abla

Bu ve önceki tüm listelerimdeki (bilen bilir upuzun) 1 falcı hariç hepsi patladı. Reklam gibi algılanır diye isim vermek istemiyorum. Bir yandan benim gibi umut arayan saçma sapan kişilere fal baktıranları da düşünüyorum. Beğendiğim falcı şu şu ayda böyle bir kişi olacak demiş ve olmuş, eski ilişkimdeki kişinin şu andaki durumunu doğru bilmiş. Bu arada merak edenler için yazıyorum şu anda çok mutluyum ve aylarca beklediğim kişiyle değilim. İyi ki de değilim çünkü şu an sırılsıklam aşığım ve aşığıyım.
O bilen 1 kişiyi paylaşırsanız süper olur

Bu ve önceki tüm listelerimdeki (bilen bilir upuzun) 1 falcı hariç hepsi patladı. Reklam gibi algılanır diye isim vermek istemiyorum. Bir yandan benim gibi umut arayan saçma sapan kişilere fal baktıranları da düşünüyorum. Beğendiğim falcı şu şu ayda böyle bir kişi olacak demiş ve olmuş, eski ilişkimdeki kişinin şu andaki durumunu doğru bilmiş. Bu arada merak edenler için yazıyorum şu anda çok mutluyum ve aylarca beklediğim kişiyle değilim. İyi ki de değilim çünkü şu an sırılsıklam aşığım ve aşığıyım.
Çok sevindim adına ☺️. Çoğu falcı eski bıri için baktirinca gelecek dönecek diyor ama umut tacirliginden başka bir şey değil. Zaten biraz da farkında olarak baktiriyoruz 😐. Bilen falcı ismini söyleyebilir misin? Belki de tesadüfen bildi artık o gözle bakıyorum onlinedakilere. Önemli olan mutlu olman zaten. umarım herkes hakettiği mutlu ilişkiyi yaşar hepimiz bunu hakediyoruz eminim. sadece yanlış insanlar çıktı çoğumuzun karşısına ❤️

Bilen kisiyi soyler misiniz acaba...

Çok sevindim adına ☺️. Çoğu falcı eski bıri için baktirinca gelecek dönecek diyor ama umut tacirliginden başka bir şey değil. Zaten biraz da farkında olarak baktiriyoruz 😐. Bilen falcı ismini söyleyebilir misin? Belki de tesadüfen bildi artık o gözle bakıyorum onlinedakilere. Önemli olan mutlu olman zaten. umarım herkes hakettiği mutlu ilişkiyi yaşar hepimiz bunu hakediyoruz eminim. sadece yanlış insanlar çıktı çoğumuzun karşısına ❤️
evet buna katılıyorum hepsi dönecek diyor.... bir de eski sevgilisine dönmüş diyorlar ikisi banko :KK70:

Bana cenaze çıkacak dedi, bir iki ay içinde cenaze oldu.
Başınız sağolsun.
Hastalık, cenaze vs. konularında yorum yapan falcılara kızıyorum ben aslında. Kendim yorumcu olsam böyle bir şeyi söylemekten çekinirdim.
İş durumu, ilişki durumu için olumsuz konuşmak belki yol gösterici olur insanlara ama ölüm karşısında çaresiziz bunu bilmesek daha iyi diye düşünüyorum.

Ben baktırdım atmasyon tutmasyon bence atayım falı isterseniz bana çıkmadı
Eğer
Kızlar fal sepeti elena günceye baktırıp da çıkan var mı ? Kadın beni ölmeden mezara koymuş resmen her konuyu kötü kalple yorumlamış çok moralimi bozdu. Kariyerimin en iyi dönemlerinden birindeyim onda bile çok kötü konuşmuş.
bende baktırmak istiyorum ama biraz tereddütlüyüm kredim boşa gitsin istemiyorum bazılarını beğenmeyip iade istediğimizde vermiyorlar .

Kızlar savaş atılganda gelecek çıkıyor mu? Ben su falı atmıştım 17 dk bakmış. Bilmesi imkansız çok spesifik şeyler bilmiş. Benimkinin doğum tarihini, gittiği ülkeyi falan bilmiş. Ama cümleler çok kopuk kopuk bütün değil bi kaç kere daha dinlemem lazım :KK70:

Zeyderi de sabah burda görüp atmıştım yorumlamış. Ona da su falı atmıştım. Sonucu olumlu evlilik görmüş ama süreci inişli çıkışlı görmüş.Süreçten dolayı çocuğa sövmüş :KK70: Çok aşırı spesifik bi şey yoktu. Abla nasihati gibiydi yarısı.

X