- 15 Nisan 2020
- 549
- 548
bakımları icin herkes cok tatlı dilli falan demis dün bi canlı yayınını izledim bes karis surat anlamadim ben bu isten bisey hejxhsnbxxb kredisi de yuksek diye bisey zannediyoruz ama hayatta atmam, siz baktirmis miydiniz onafıs bencede...
bir kere baktırmıştım ama hiç ederi yok bence. 0 da 0.bakımları icin herkes cok tatlı dilli falan demis dün bi canlı yayınını izledim bes karis surat anlamadim ben bu isten bisey hejxhsnbxxb kredisi de yuksek diye bisey zannediyoruz ama hayatta atmam, siz baktirmis miydiniz ona
gercekten mi... o kadar da kredisi yüksek o kadar iyi yorum var şaşırdım hic mi bilemedibir kere baktırmıştım ama hiç ederi yok bence. 0 da 0.
fal sepetinde kredisi yüksek olan, iyi yorumlar alanlara inanmamanı tavsiye ederim.gercekten mi... o kadar da kredisi yüksek o kadar iyi yorum var şaşırdım hic mi bilemedi
melisa donukuk mu? onu da merak ediyorum sizce denenir mi ücretine rağmen önerir misinizfal sepetinde kredisi yüksek olan, iyi yorumlar alanlara inanmamanı tavsiye ederim.
bu gözler 1 puan verince iade yapıp yorumu, puanı değiştirenleri gördü maalesef....
orada ara ara gittiğim ve sevdiğim melisa var sadece. anlıkta iyi, geleceği eh meh herkesinki gibi... tabi o da ücretini uzaya kadar çıkardı
fiyatı fazla olmasa evet denenir derdim ama fiyatını arttırdı. o kısmı tamamen size bırakıp aldığım yorumlara göre; bence denenir. ilk falında anlıkta baya iyi yorum yapmıştı ondan sonra da yorumu hiç sekmedi. gelecekle ilgili evet, kesin şu şu tarihte gibi şeyler söylemedi. bir durum var onunla ilgili olumlu ve olumsuz arada bir yorum yapıp olumluya bağlamıştı (biraz karışık bir durum) ve aynı onun dediği gibi ilerledi. şu an da o durum stabil mesela. melisa olumlu olacağını ama uzun süreceğini söylemişti. ama ben anlık için gidiyorum daha çok. gelecek kısmı şans işimelisa donukuk mu? onu da merak ediyorum sizce denenir mi ücretine rağmen önerir misiniz
evet çok saçma olaylar ama oluyor dediğiniz gibi. arkadaşım geçen ay zelişe atmış fal kadın resmen nefes nefese fal bakmış 5 dklık bir kayıt hızlı hızlı konuşmuş. 1 verip kötü yorumunu yazınca da iş ilerlemiş iade istemiş falan ama sonunda kupon vs. ile gidermeye çalışmışlar ama yorumu yok ortada halafal sepetinde kredisi yüksek olan, iyi yorumlar alanlara inanmamanı tavsiye ederim.
bu gözler 1 puan verince iade yapıp yorumu, puanı değiştirenleri gördü maalesef....
orada ara ara gittiğim ve sevdiğim melisa var sadece. anlıkta iyi, geleceği eh meh herkesinki gibi... tabi o da ücretini uzaya kadar çıkardı
daimi danıştığım falcılar bana bunu söylemişti. tarot ya da katinada en az 15-20 günlük döngüyü beklemek gerekiyormuş. en sağlıklı yorum için bu şekilde olur demişlerdi.Çok sık özellikle katina Tarot baktırılmaz onun bir süresi var. Orta vade beklenmeli diye düşünüyorum
Çıkmadıysa iyi atmanıza gerek yok güveniyorum size. Bana dedikleri de çıkmaz inşallah. Ben de yönetime mail atmıştım dinleyip iade verdiler.
anladımm teşekkür ederim bilgilendirme içinfiyatı fazla olmasa evet denenir derdim ama fiyatını arttırdı. o kısmı tamamen size bırakıp aldığım yorumlara göre; bence denenir. ilk falında anlıkta baya iyi yorum yapmıştı ondan sonra da yorumu hiç sekmedi. gelecekle ilgili evet, kesin şu şu tarihte gibi şeyler söylemedi. bir durum var onunla ilgili olumlu ve olumsuz arada bir yorum yapıp olumluya bağlamıştı (biraz karışık bir durum) ve aynı onun dediği gibi ilerledi. şu an da o durum stabil mesela. melisa olumlu olacağını ama uzun süreceğini söylemişti. ama ben anlık için gidiyorum daha çok. gelecek kısmı şans işi
Paylaşırsan canım.sevinirizBütün çıkan/çıkmayan fal haberleri bende
Uzun bir süredir yoktum zatenBütün çıkan/çıkmayan fal haberleri bende
Bu ve önceki tüm listelerimdeki (bilen bilir upuzun) 1 falcı hariç hepsi patladı. Reklam gibi algılanır diye isim vermek istemiyorum. Bir yandan benim gibi umut arayan saçma sapan kişilere fal baktıranları da düşünüyorum. Beğendiğim falcı şu şu ayda böyle bir kişi olacak demiş ve olmuş, eski ilişkimdeki kişinin şu andaki durumunu doğru bilmiş. Bu arada merak edenler için yazıyorum şu anda çok mutluyum ve aylarca beklediğim kişiyle değilim. İyi ki de değilim çünkü şu an sırılsıklam aşığım ve aşığıyım.BEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR
Tümay Cennet: Ocak (Minimum)
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Nesibe Tekbaşer: Şubat (Vade öteledi)
Zümra Lal: Şubat (Vade öteledi)
Serkan Batu Kılıç: Şubat (Vade öteledi)
Falcı Aylin: Şubat (Berbat)
Gökhan Keskin: Şubat
Nadide Hanzade: Şubat
Zişan Işık: Yeni yılın ilk ayları, kış ayları
Medyum Namaste: Şubat ve Temmuz Ece Kurtaran: Şubat
Alya Ar: Mart, Nisan
Aleyna Mira: Mart
Didar Evren: Mart
FALCI SEMA: Mart
Yesilcingene: Mart
Ayten Ce: Mart
Medyum Sıla: Mart
Kader Papatya: Şubat, Mart (Analizleri çok doğru, mesleğimi bildi, kişilik analizi mükemmel)
Firuze Şanlı: Mart (Kimsenin bilemediği bir detayı bildi)
Ada Doğan: Mart
Derin Hisler: Mart (Berbat)
Burçak Demir: Nisan
Arya Çiçek: Nisan
Özge Özün: Nisan, Mayıs (İş konusunu bildi, harfleri doğru bildi)
Gülçin Beyaz: Mayıs
FAMA: Mayıs (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)
Zeyder: Haziran
Elena Günce: Haziran ve Ekim
Mutlu olmana çok sevindim umarım daim olur insallahBu ve önceki tüm listelerimdeki (bilen bilir upuzun) 1 falcı hariç hepsi patladı. Reklam gibi algılanır diye isim vermek istemiyorum. Bir yandan benim gibi umut arayan saçma sapan kişilere fal baktıranları da düşünüyorum. Beğendiğim falcı şu şu ayda böyle bir kişi olacak demiş ve olmuş, eski ilişkimdeki kişinin şu andaki durumunu doğru bilmiş. Bu arada merak edenler için yazıyorum şu anda çok mutluyum ve aylarca beklediğim kişiyle değilim. İyi ki de değilim çünkü şu an sırılsıklam aşığım ve aşığıyım.