O bilen 1 kişiyi paylaşırsanız süper olurBu ve önceki tüm listelerimdeki (bilen bilir upuzun) 1 falcı hariç hepsi patladı. Reklam gibi algılanır diye isim vermek istemiyorum. Bir yandan benim gibi umut arayan saçma sapan kişilere fal baktıranları da düşünüyorum. Beğendiğim falcı şu şu ayda böyle bir kişi olacak demiş ve olmuş, eski ilişkimdeki kişinin şu andaki durumunu doğru bilmiş. Bu arada merak edenler için yazıyorum şu anda çok mutluyum ve aylarca beklediğim kişiyle değilim. İyi ki de değilim çünkü şu an sırılsıklam aşığım ve aşığıyım.
Çok sevindim adınaBu ve önceki tüm listelerimdeki (bilen bilir upuzun) 1 falcı hariç hepsi patladı. Reklam gibi algılanır diye isim vermek istemiyorum. Bir yandan benim gibi umut arayan saçma sapan kişilere fal baktıranları da düşünüyorum. Beğendiğim falcı şu şu ayda böyle bir kişi olacak demiş ve olmuş, eski ilişkimdeki kişinin şu andaki durumunu doğru bilmiş. Bu arada merak edenler için yazıyorum şu anda çok mutluyum ve aylarca beklediğim kişiyle değilim. İyi ki de değilim çünkü şu an sırılsıklam aşığım ve aşığıyım.
Bilen kisiyi soyler misiniz acaba...Bu ve önceki tüm listelerimdeki (bilen bilir upuzun) 1 falcı hariç hepsi patladı. Reklam gibi algılanır diye isim vermek istemiyorum. Bir yandan benim gibi umut arayan saçma sapan kişilere fal baktıranları da düşünüyorum. Beğendiğim falcı şu şu ayda böyle bir kişi olacak demiş ve olmuş, eski ilişkimdeki kişinin şu andaki durumunu doğru bilmiş. Bu arada merak edenler için yazıyorum şu anda çok mutluyum ve aylarca beklediğim kişiyle değilim. İyi ki de değilim çünkü şu an sırılsıklam aşığım ve aşığıyım.
evet buna katılıyorum hepsi dönecek diyor.... bir de eski sevgilisine dönmüş diyorlar ikisi bankoÇok sevindim adına. Çoğu falcı eski bıri için baktirinca gelecek dönecek diyor ama umut tacirliginden başka bir şey değil. Zaten biraz da farkında olarak baktiriyoruz . Bilen falcı ismini söyleyebilir misin? Belki de tesadüfen bildi artık o gözle bakıyorum onlinedakilere. Önemli olan mutlu olman zaten. umarım herkes hakettiği mutlu ilişkiyi yaşar hepimiz bunu hakediyoruz eminim. sadece yanlış insanlar çıktı çoğumuzun karşısına
Nerde bakıyor kim o hemen bakimKızlar Zeyder’in falı tamamen çıktı, bilginize…
Kızlar Zeyder’in falı tamamen çıktı, bilginize…
Bana cenaze çıkacak dedi, bir iki ay içinde cenaze oldu.Tek bana mı çıkmadı yahu bana senaryo yazmış
Başınz sağolsnBana cenaze çıkacak dedi, bir iki ay içinde cenaze oldu.
Fal Alem’de.Nerde bakıyor kim o hemen bakim
Teşekkür ederim, dostlar sağolsun.Başınz sağolsn
Başınız sağolsun.Bana cenaze çıkacak dedi, bir iki ay içinde cenaze oldu.
EğerBen baktırdım atmasyon tutmasyon bence atayım falı isterseniz bana çıkmadı
bende baktırmak istiyorum ama biraz tereddütlüyüm kredim boşa gitsin istemiyorum bazılarını beğenmeyip iade istediğimizde vermiyorlar .Kızlar fal sepeti elena günceye baktırıp da çıkan var mı ? Kadın beni ölmeden mezara koymuş resmen her konuyu kötü kalple yorumlamış çok moralimi bozdu. Kariyerimin en iyi dönemlerinden birindeyim onda bile çok kötü konuşmuş.
Elena günce bende çıkmadı tamamen uydurma bir faldiEğer
bende baktırmak istiyorum ama biraz tereddütlüyüm kredim boşa gitsin istemiyorum bazılarını beğenmeyip iade istediğimizde vermiyorlar .