- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa aaa nasıl yani ahudanmı bahsediyosunuzBu defa fal haber-i ile geldim ..burdan cep telefonun verdiğim bir falci vardı ben 2 arkadaşa vermiştim çünkü tesbitlerini çok beğenmiştim o iki arkadaş biliyor kim oldugunu an itibari ile söylediklerinini tam TERSI OLDU demekki iyi fal bakanlarda bir şey bilmiyor gaybi sadece Allah bilir.
Evet canimAaaa aaa nasıl yani ahudanmı bahsediyosunuz
Ne baktırmıştın?Evet canim
Sadece kahve bakıyor zatenNe baktırmıştın?
Ya tarot bakanlar tarot yanılmaz anda falan diyolar ya o yüzden sordum..Sadece kahve bakıyor zaten
Oda yalan bu gün batktirirsin olumlu kart çıkar yarın olumsuz kart çıkar karta göre yorum yapıyorlarYa tarot bakanlar tarot yanılmaz anda falan diyolar ya o yüzden sordum..
Kızlar fal sepeti elena günceye baktırıp da çıkan var mı ? Kadın beni ölmeden mezara koymuş resmen her konuyu kötü kalple yorumlamış çok moralimi bozdu. Kariyerimin en iyi dönemlerinden birindeyim onda bile çok kötü konuşmuş.
Çıkmadıysa iyi atmanıza gerek yok güveniyorum size. Bana dedikleri de çıkmaz inşallah. Ben de yönetime mail atmıştım dinleyip iade verdiler.Ben baktırdım atmasyon tutmasyon bence atayım falı isterseniz bana çıkmadı
şu an kupon sistemi var. iade yerine kupon hediye ediyorlar. duyguya su fali baktirdim. sallamasyon bakmisti. iadeyi yakında mı aldınız?Çıkmadıysa iyi atmanıza gerek yok güveniyorum size. Bana dedikleri de çıkmaz inşallah. Ben de yönetime mail atmıştım dinleyip iade verdiler.
fıs bencede...duygu auranın da çok övüldüğünü görmüştüm ama bir o kadar kötü yorum var o da fıs herhalde :/
kupon kısmını bilmiyorum ama ben bir ay öncesinde iade almıştımşu an kupon sistemi var. iade yerine kupon hediye ediyorlar. duyguya su fali baktirdim. sallamasyon bakmisti. iadeyi yakında mı aldınız?
Kupon değil iade verdiler. Ama sallamasyon da değil olumsuz da değil direk kötü dilekler içeren bi faldı benimki ondandır belkişu an kupon sistemi var. iade yerine kupon hediye ediyorlar. duyguya su fali baktirdim. sallamasyon bakmisti. iadeyi yakında mı aldınız?