Binnaz Abla

Rezzan ablayla tek enerjisi tutan benim heralde Dediği şeyi yaşadım çok sık baktırmak istemiyorum enerjiler karışabilir diye sanırsam bir kere daha yollayacağımm . Biri gelip bana saçma gelmeye başladı demeden kendimce tecrübemle yazmak istedim

zaten genelde ya rezzan yada elifsucanla ilgili yorum yapıyorsunuz. çıkmış olmasına şaşırmıyorum o yüzden.. biliyoruz size ikisi de çok çok çok iyi biliyor ve çıkıyor. aman rezzanı ve elifsucanı kaybetmeyin :)
ayrıca saçma demiyoruz ya.... olur öyle şeyler..... rezzan ve elfisucan 10/10 falcı

Çok çok çok iyi biliyor ve sürekli çıkıyor diye bir cümlem olmadı hiç :) çıkmadığı falları da oldu tabiki kendilerini tanıdığım için çok çok çoook şanslıyım sizin değiminizle :) darısı başınıza benim için 10/10 falcılar teşekkürler :)))

Çıkan fal haberlerine saçma demek :) sanırsam sizin çıkmayan fallarınızdan dolayı başkalarının çıktı haberi vermesi bazılarına epey saçma geliyor :) her çıkan fal da gelip buraya yazacağım heep heep

Cidden siz sıktınız artık hep ayni muhabbet rezzan ve elifsucan ...

Cidden siz sıktınız artık hep ayni muhabbet rezzan ve elifsucan ...
Siz iyi misiniz acaba tek ikisi çıkıyor keşke başka falcılar çıksa da onları da buraya yazsam . Medyum cetinden de memnundum 2.falı çıkmadı binnaz ablada çıkan falcım yok . Serkan tek ilk falı biraz çıktı . Rezzan abla ve elifsucan çıkıyor genelde gelip buraya yazıyorum napayım size çıkmıyor diye . Sıkıldıysanız okumayıp geçersiniz

sakin olun. kimse size yazmayın demiyor istediğiniz kadar yazın. uzun bir zamandır baktırmıyorum ama baktıracak olsam haklısınız ki çıkmaz.. zaten hangi falcı çıkıyor ki...
birbirimizi :) kandırmayalım :) o yüzden :)

Konu çıkan çıkmayan falları yazmak değil mi ben de bana çıkanları yazıyorum bundan normali yok bence :)) hayır sanki tek çıkan falcı ben de var :)))) darısı başınıza diyim ne diyiim kii :))

Canım kızlar, bilen bilir 2 ay önce falan üye oldum. Sizin kadar siteye hakim değilim, herkesin acısı kendine büyük ama bende baya ağır bi süreç yaşadım kendimce. Cok sükür simdi daha iyiyim özelden bi coğunuz bana destek oldunuz, cok teşekkür ederim desteğiniz icin. Ben daha iyiyim toparlandım farklı bi bakış acısı kazandım sanirim. Öfke de duymuyorum artık nefret de etmiyorum. 3 ay da unutulur mu diyenleriniz olucak unutmak demeyelim, vazgecmek zorundaydım vazgectim. Uzun bi süre yalnız kalıp cokca düsüncek vaktim oldu benim, cok ağladım yemek yemedim uyku uyumadım. Online da artık fal baktırmayı düsünmüyorum cok para harcadım. Nisantasında baktırdım dün, sevdim de yüz yüze tercih ederim galiba. Ya ben kimse üzülmesin herkes hakettiği mutluluğu yasasın öyle diliyorum ki burda umut arayan herkes icin. İnanın herşey geçiyor, aileniz hayattaysa, yakın arkadaslarınız varsa bu süreçler de sükretmenize, daha sakin kalıp kendinize değer vermenize en büyük etken olucaktır. Kendim yaşadım ya, burda yazılanlara bazen üzüldüm bazen yasadıklarınıza gerçekten kahroldum. Umarım hepinizin kalbi gibi güzel bi hayati olur. Sıkıntısını paylasmak isteyen herkese açığım destek olmak icin maddi manevi. Bunları yazıyorum cünkü artık online baktırmayacagım. Cıkan olursa, size yine de haber vericem. Kendinize cok iyi bakın, en cok da kendinizi sevin

Sizi o kadar iyi anlıyorumkiiii dahaa çoook yolumuz var bizim burdaki insanlar birbiriyle didişir herkesin bir doğrusu vardır ama Bir tökezleme oldumuda ilk elinden yine burdaki insanlar tutar sizede destek vermişler çok mutlu oldum umarım yüreğinizin yangını bir an önce söner fal bakma konusuna gelince ya o kolay kolay bırakılmıyor alışkanlık yapıyor galiba havadan sudan Bile baktırıyorum ben ama şu 5 liralık olanlara yinede değmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…