Binnaz Abla

Aaaa aaa nasıl yani ahudanmı bahsediyosunuz

Kızlar fal sepeti elena günceye baktırıp da çıkan var mı ? Kadın beni ölmeden mezara koymuş resmen her konuyu kötü kalple yorumlamış çok moralimi bozdu. Kariyerimin en iyi dönemlerinden birindeyim onda bile çok kötü konuşmuş.

tarot güncel enerjilere göre konuşur siz ya da karşı taraf dengesizse düşünce ve duygularınız ani değişebiliyorsa , ya da bakımdan sonra süreci degistirecek bir hamle yaparsanız mesela falcı dönüş için bir hafta süre verir siz 3. günde adım atarsanız süreci tamamen değiştirirsiniz.. ana bakıyor yani

Fal sepeti akın kurta baktıranlar vadeleriniz çıktı mı ? Dün baktırdım ama emin olamadım çok cümleleri tekrarlıyor gibi geldi sayfasında baya olumlu yorum vardı

Ben baktırdım atmasyon tutmasyon bence atayım falı isterseniz bana çıkmadı

Çıkmadıysa iyi atmanıza gerek yok güveniyorum size. Bana dedikleri de çıkmaz inşallah. Ben de yönetime mail atmıştım dinleyip iade verdiler.
şu an kupon sistemi var. iade yerine kupon hediye ediyorlar. duyguya su fali baktirdim. sallamasyon bakmisti. iadeyi yakında mı aldınız?

Ben de falalem de medyum fatimaya baktırdım daha öncede baktırmıştım ama bu sefer gerçekten çok özensiz bakılmıştı ki baya geç baktı 5 dakikalık tekrar cümleleri yollamıştı ben de bunu canlı desteğe bildirdim ve iade ettiler önermem eskiden baktırdığımda vadesi de çıkmıştı ama bu sefer baştan savmaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…