Binnaz Abla

Yaaa bu simdi mi soylenir ama :/ ben de bugun byv de kim var oneri diye soracaktim.... uzuldum simdi... ben de birine ikinci kez gonderiyorum ama miyminti yorumlamiyor bir turlu bi kere daha iptal etmek durumunda kalmistim, simdi de gec kaldim farkli birini denemek icin. Indirim bitti :/
Fal sepetinde yoktu ama indirim, demek Kemal Ceri'yi denedin sonunda. Yazili mi yoksa tel. mi denedin?

İki türlü de sevmiyorum ama seçmek zorunda olunca yazılı denedim.baya uzun yazmış. Tekrar cümlesi de yoktu.

Mesela merve katre dikkatimi çekiyor %99 memnuniyet ve güzel yorumlar var biliyormusun csnim
Çok mantıklı yorumlar yapıyor ama zamanında iki farklı hesaptan yorum alınca hem farkli senaryolar yazdi hem de bazı kısımlar falları çelişmişti. Soru sorabiliyorduk o zaman, belirtmiştim bu durumu soruda tatmin edici bir cevap veremedi tabii. Toplamda 3-4 yorum aldım ve hiç bir dediği çıkmadı bana iyi mi.

Tşk ederim canım

Binnazda kimi tavsiye edersin canım ben eskiden oraya çok baktiriyordum şu an ünlü olan eski falcılara ki şimdi okuyunca hepsi boş sizin bir tavsiyeniz varmı son bir kaç yıldır pek bilmiyorum

Binnazda kimi tavsiye edersin canım ben eskiden oraya çok baktiriyordum şu an ünlü olan eski falcılara ki şimdi okuyunca hepsi boş sizin bir tavsiyeniz varmı son bir kaç yıldır pek bilmiyorum
Belki cliché bir cevap olacak ama Binnaz da gerçekten iyisine denk gelemedim ben. Serkan Batu bana en çok çıkanlardan ama öyle tüm fal degil tabii ki yine de benim için önemli bazi öngörüleri gerçekleşti ama kendi öngördü, direkt fal sorum degildi yani. Gilda yi merak ediyorum ben de orada. Onun dişinda geleceği henüz çıkmasa da anda Nehir Ateşoğlu bende müthış detaylar yakaladı (daha önce yazmıştım sanırım).

Ya sonuç odaklı daha çok baktırmak önemli zaten detayları biz biliyoruz cikmadiktan sonra bilsede önemli değil bence serkan 40 filan oldu bsktirsli verdiği vade patladı

Ya sonuç odaklı daha çok baktırmak önemli zaten detayları biz biliyoruz cikmadiktan sonra bilsede önemli değil bence serkan 40 filan oldu bsktirsli verdiği vade patladı
Anda detaylar derken karşı tarafla ilgili, o anki düşünce plan gibi, teyit edebildim. Test edildi onaylandı yani... karşı tarafa herhangi bir soru filan sormadan teyit edebildim, spesifik durumlardı ve şok edecek kadar bildi. Gelecek vade vermiyor Nehir bu kötü işte ve bu nedenle tekrar gitmiyorum. Bu arada benim bir yorumu beğenmem oldukça zordur, beklentiler yüksek olunca onlarca faldan sonra çıta da yükseldi tabii. Beğenmeyeni yine de vardır o nedenle bu benim deneyimimdi, kimseyi etkilemek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…