Binnaz Abla

Lena koval i deneyen varmı acaba
Lena kovaldan koşarak kaç iğrenç. Gilda bende çıkmadı ama çıkanı var. Ben yorumunu acayip beğenmiştim ama tam tersi oldu. Gülçin beyaza attım aylar önce çok iyiydi, kart yorumluyor ama boş değil olumsuzdu ve bildi

İlginç bi şekilde gülçin beyaza baktırmamışım neyse artık. Bi dahaki indirime

İlginç bi şekilde gülçin beyaza baktırmamışım neyse artık. Bi dahaki indirime
Ben de o kadını burda tesadüfen görüp gitmiştim. Falda kartları anlamlandırmış ama mesela çiçekler görüp çiçek böcek yorumu yapmamış,marzuka yavuzun kartların anlamlarını yazıp geçmesi gibi o hikayeyi çok güzel birleştirmiş sonradan birkaç kere daha baktırmak istedim ama hiç online yakalayamadım

Ben ara ara görüyorum hatta bugün de online görmüştüm ama çekmemişti niyeyse.

Bu arada yıldızname şahmarana da baktırdım yakın zamanda. Hiç beğenmedim. Dip not geçeyim kızlar. O site tellweden bile daha kötü.yorumlara aldanmayın

Ben halen MARZUKA YAVUZ un nasıl yorum yaptığına şaşırıyorum bunca fal baktiran birisi olarak bu kadar iğrenç bir fal daha görmedim aynısını kendisinede yazdim

Gitmeseydin keşke diyeceğim ama bu seferde aklinda kalacaktı biliyorum.

aaa şahmaranın nesi kötü acaba? bu arada cidden o yorumculara o güzel yorumları kim yapıyor merak ediyorum ben de

aaa şahmaranın nesi kötü acaba? bu arada cidden o yorumculara o güzel yorumları kim yapıyor merak ediyorum ben de
Canım direkt sorudan almış yürümüş yorum yapmış. Anlık durumu bile tutturamamış, üzerine bol nasihat ve yol gösterme.. olumlu bakmasına rağmen beğenmedim. Sen baktırmış mıydın ona?

Son 1 aydır depresiftim baya,ne guzel uzaklaşmışken yine fal baktırdım.Serkan batu bu sefer buyuk dus kırıklığı yarattı.1 ayda üç fal attım,ilk iki falda mevcut kişilerden biriyle nisanda sevgili olacaksınız yeni biriyle değil derken,3. falda önceki iki falın tam tersine dönüp,mevcuttakileri çöpe yollayıp yepyeni birini anlattı en sevmediğim şey işte bu,tamamen kartlara bağlı kalarak yorum yapmak..karta bakıp bir gün ak dediğine ertesi gün kara demek..Kart bugün böyle geldi geleceğin şu olacak,kart ertesi gün böyle çıktı,aaa herşey değişti,şu olacak..Kart yorumu yapanlar gelecek yorumu yapmasın bence sadece anlık ve karakter analizi yapsınlar.Zaten bugüne del serkan bana 10 tane yeni kişi tarif etmişse 3 tanesi belki çıktı..Birde yazın senin aşk hayatındaki kişi ekimde belli olacak,ekimde rahatsın ilişki içindesin,ekimde kimse o kalacak vs diyordu,yaz bitti o kasım ayı oldu.Ben falı bıraktım ekimden şubata dek,zaten bakamadı,şubatta gittiğimdede nisana döndü.Sürekli vade ilerletiyor..İyi filanda gelmiyor artık dinlerken çünkü hiç inanmaz oldum.Ayrıca burayıda sıkı takip ediyor,son falında ben burada Serkan işin yorum yapıp,falına müdahale ettim demiştim kendiside falda aynını dedi,ben söylemiştim ama sen o dönem müdahale ettin diye :) Sanırım anlaşılması çok umrunda değil çünkü insan o kadar gözüne gözüne aynı kelimeyi kullanıp kendini ele verirmi Ama bana mustehak bu,ne guzel bırakmıştım 4 aydır.

Son düzenleme:
Bu arada yeşil çingeneye attım,o herzamanki gibi hisleriyle baktı,kartmış vs umrunda değil,müthiş bir yorumcu bence,sevmeyenleri olsada..Hiç kart vs araç kullanmadan sadece hisle bakan milyonda bir olan yorumculardan biri..Söylediğinin hep arkasında çünkü hisle bakıyor,kart öyle geldi şimdi böyle,ertesi gün kart şöyle geldi ayy değişti hepsi şeklinde değil..
Birde indirimde gülçin beyazı denedim çok beğendim onuda..O da kart yorumluyor aslında ama çok derinlemesine baktı ve analizleri baya iyiydi,geleceği henuz bilmiyorum cok detayda vermiyor gelecek için,vade vs

Duygusal boşluğa girdiğim her an ben kendim için varım artık kendimi düşünücem her şey güzel olacak demek beni o an kötü düşünceden uzaklaştırıyor uzaklaştırmazsa da sen kendin için üzül sana kim üzülüyor kendine gel diye sinirlenince hele kesin çözüm

Aynısını bana da yaptı yok yeni biri yok artık rahatsın yok yüzyüze kesin iletişim var felan ama çok beğenirdim fakat artık baktırmıyorum ona. Hazirandan beri erteleye erteleye aralık ayına getirmişti beni orada dedim kendime yok olmuyor artık dur baktırma gülçine ne göndermiştiniz acaba?

Kizlar nehir atesoglunu online gorunce ona attim artik elfin baska bahara kaldi.
yaklasik 10 dakikada fal geldi acayip sasirdim tirt herhalde dedim ama sonucu cikar cikmaz bilemiyorum (bir kisim ins cikar bir kisim ins cikmaz) an da gercekten iyi bu kadin. Yenileri bu son bir kac aydir deniyorum arada begendiklerim de oldu ama sanirim son baktirdiklarim arasinda en iyi nehir di.
referans olmasi acisindan favorilerim nakta , geysu ve yesil cingenedir benim ( yillar once bir de aylin). Gelecegi cok takmiyorum ben anlikta nehir de aralarina girebilir. Bir de melisa bayagi iyiydi bana gore falsepetinde.

nehir cok dogal bakmis bir anlamlar cikarmaya calisiyor gibi degildi hakikaten goruyormus soylemis gibi. o yuzden hakkini vermek istedim. Bence Basarili.

Ya birde bu fal baktırma ve falcının sürekli zamanı ötelemesinin gerçek hayattada insanın üzerine enerjisel anlamda bir şekilde etki ettiğini ve hani fal batağındakilerin olayı hiç netleşmez hiç düzelmezya,o kısır döngüde hapsettiğini düşünüyorum.Falı bırakmadan ben hayatımın düzeleceğini o yüzden artık düşünmüyorum.
Gülçine katina attım.

Yeşil çingene bana 1 ayda 2 fal bakıp taban tabana zıt şeyler söylemiş bir insan, asla ayrılmayacaksınız seni çok seviyor dediği kişiyle de falın ertesi günü bitirdik . Aynen <milyonda bir hisli müthiş yorumcu>

E o da bir insan tabi sonucta :) her falcının esneme payı oluyor yuzde 1-2,sizde o aralığa denk gelmişsiniz demekki yanıldı..Yanılma payları genel anlamda tumden bir falcı hissiz anlamına gelmez diye düşünüyorum.Forumun geneline bakarsanız yesil cingene hk anlarsınız bence dedigimi

Yorumun gelince paylaşır mısın canım? Bende gülçini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…