Binnaz Abla

Madem indirim var, yeni yorumcu denemek isteyen varsa, vadeleri dolmadı ama anlıkta beğendiğim falsepeti kemal çeri ve byv medyum suna var. Baktıran varsa yada olursa haber verebilir mi? Bunların yanısıra beğenmediklerim de oldu byv aylin ve falsepeti alev seçkin. Ayrıca tellwe tarotcunuz’un vadesi patladı🤦‍♀️

Madem indirim var, yeni yorumcu denemek isteyen varsa, vadeleri dolmadı ama anlıkta beğendiğim falsepeti kemal çeri ve byv medyum suna var. Baktıran varsa yada olursa haber verebilir mi? Bunların yanısıra beğenmediklerim de oldu byv aylin ve falsepeti alev seçkin. Ayrıca tellwe tarotcunuz’un vadesi patladı🤦‍♀️
Alev seçkin hediye falımı yorumlamıştı. pembe pembe anlatmıştı 1 vermiştim. çıkmadı zaten sakız falı gibiydi. tarotcunuza bende göndermiştim geçenlerde tam 1 gün yorumlamamıştı iptal etmiştim. sırada da kimse yoktu yani :olamaz:

Alev seçkin hediye falımı yorumlamıştı. pembe pembe anlatmıştı 1 vermiştim. çıkmadı zaten sakız falı gibiydi. tarotcunuza bende göndermiştim geçenlerde tam 1 gün yorumlamamıştı iptal etmiştim. sırada da kimse yoktu yani :olamaz:
İsabetli olmuş öyleyse..😀 beni öyle liya çok bekletti ama yorumu fena değildi o yüzden kızamadım😂

indirimde diye dayanamayıp 3000 kredi aldım. Elfin demet hep önerilmişti ama biraz kararsızım tüm krediyi ona harcayıp harcamamak konusunda
gilda koç serkan batuyu da öneren var önermeyen var
öneri almak istiyorum sizden
bölüştürsem mi yoksa elfin demete mi harcasam hepsini

Aslında şimdi binnaz baktım puani yüksek güzel yorumlar yapilan bir sürü falci var ama burada hep 3 veya 4 falci dolaşıyor yenileri biŕaz denesek cesaret edemiyoruz iste

X