- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
Benimki bakıldı beğendiğimi yazmıştım zaten canımYorumun gelince paylaşır mısın canım? Bende gülçini merak ettim
Sen kahve attın sanırım canım çünkü katinada hiç öyle aile,okul,iş vs yorum yapmadı,vade falanda vermedi.Iki kişi sordum,analiz yapmış ve gelecekte olası gidişat nasıl olabilir vs öngörülerde bulundu.Vade vermedi ama bir kişiyi olumlu gördü onunlada vadelik bir durum değil pek.Kişileri analizi,genel anlamda aramızdaki durumları değerlendirmesi çok çok iyiydi,geleceği bilemiyorum ama söylediği şekilde gelişmesi çok olası bencede.Seninde zaten kişi olumlu mu olacak olmayacak doğru bilmiş anladığım.Detayda,vadede ve kahve gibi aşk dışı genel konularda değil kart falı ve spesifik konuda iyi gibi çıkarımda bulundum yazdıklarındanGülçin beyaza 2018de baktırmıştım şimdi dinledim. o zamanlar eski sevgilim için baktırmıştım, anlıkta vs ortalama şeyler söylemiş. vadeleri de çıkmamış ama sonuç onun dediği gibi olmuş. çok havada yorum yapmış. o dönem sınava girecektim dediği olmamış. ailemle ilgili şeyler de demiş ama hatırlamıyorum öyle şeyler yaşandı mı :) büyük bir aşk acısı çektiğim için sadece exle ilgili yaptığı yorumla ilgiliydim
aa kaçırmışım o detayı sorry:)Benimki bakıldı beğendiğimi yazmıştım zaten canım
yok ben baktırmadım, nedense bi itiyordu beni çünkü yorumlarda dua vs verdiğini yazmışlar, böyle şeyler beni iter. o sitede herkesi denedim ve yorumların silindiğine şahit oldum. bi de daha önce yine çok övülen birine baktırmıştım sadece beni övüp olumlu konuşmuştu, beğenmemiştim. çok beğenilenlerden de kaçıyorum ben artıkCanım direkt sorudan almış yürümüş yorum yapmış. Anlık durumu bile tutturamamış, üzerine bol nasihat ve yol gösterme.. olumlu bakmasına rağmen beğenmedim. Sen baktırmış mıydın ona?
Sen kahve attın sanırım canım çünkü katinada hiç öyle aile,okul,iş vs yorum yapmadı,vade falanda vermedi.Iki kişi sordum,analiz yapmış ve gelecekte olası gidişat nasıl olabilir vs öngörülerde bulundu.Vade vermedi ama bir kişiyi olumlu gördü onunlada vadelik bir durum değil pek.Kişileri analizi,genel anlamda aramızdaki durumları değerlendirmesi çok çok iyiydi,geleceği bilemiyorum ama söylediği şekilde gelişmesi çok olası bencede.Seninde zaten kişi olumlu mu olacak olmayacak doğru bilmiş anladığım.Detayda,vadede ve kahve gibi aşk dışı genel konularda değil kart falı ve spesifik konuda iyi gibi çıkarımda bulundum yazdıklarından
Çok teşekkürler,kişileri ultra iyi analiz etti diyebilirim hatta benim iki üç sene tanıdıktan sonra ancak görebileceğim kadar derin özelliklerini gördü,iyiki denk gelmişim dedim hatta..Sizede güzel yorumlar çıksın dilerimevet kahve atmistim ben. Uzerinden cok uzun zaman gectigi icin diger soylediklerinin nasil gelistigini hatirlamiyorum ama ozellikle sordugum o kisi icin; gorusmeniz olucak eger sen alttan alir kabullenirsen fedakarlik yaparsan olur ama bu hic degismez ve yine biter demis. Ayni sekilde olmus benim durumum daama mesela mayis haziran da goruseceksiniz demis biz agustosta gorusmustuk, (ben kopamiyodum ondan hayatimin askini buldugumu dusunuyodum yas:20 nasil bir asksa artik) ve dedigi gibi bir iki yil iskence gibiydi o kisi hayatimda. Sanirim hisli bir yorumcu. O seni birakmaz ama onunla da olmaz demisti. Yeni ayrilmistik o donem ve ayrilik sebebimizi, onun kisiligini vs bahsetmemisti. katinayi da bilmiyodum kahvede de cikar mi bunlar onu da bilmiyorum Sizin de en guzel yorumlariniz cikar umarim!
Elfin genel olarak daha cok begeniliyor. Ben kararsiz kalip ( bir fali cikti digeri cikmadi iki kez baktirmistim onceden) nehire attim ikiside iyi denenebilir bence. İlk defa baktiracak olsam elfini secerdim cikti diyen cok olmus.Kızlar elfin mi yoksa nehir mi arasında kaldım ikisine baktıranlar yorum yapabilir mi
Zaman olarak çıktı mı pekigilda artık girmiyor sanırım. bende de çıktı onun falı.
vade vermemişti. ama; şu durumları senden kaynaklı yaşayacaksınız tarzında şeyler demişti. onun yorumundan dört gün sonra dediği sorunları yaşamıştık. ama hala çıkmayan tarafları da var onlar da çıkmaz diye düşünüyorum.Zaman olarak çıktı mı peki
Kemal devrime bulaşma derim çıkanını hiç ama hiç duymadım. Ama tabiki tercih seninBu gün farklı bir hesaptan serkan batu ya baktirdim ilk falım 1 buçuk ay önceydi patlamıştı ama tesbitleri hoşuma gittiği için farklı bir hesaptan deneyeyim dedim yine diğer fala paralel bir fal atti beğendim hatta bana ilk kez geliyorsun dedi..şu an 1000 kredim var gülçin beyaz yada kemal devrimi deneyeceğim ve ondan sonra hem kredilerim bitiyor bir müddet fala ara vereceğim ınşallah
Aynen kemal devrim aşırı pembeci dedikleri de çıkmıyorBu gün farklı bir hesaptan serkan batu ya baktirdim ilk falım 1 buçuk ay önceydi patlamıştı ama tesbitleri hoşuma gittiği için farklı bir hesaptan deneyeyim dedim yine diğer fala paralel bir fal atti beğendim hatta bana ilk kez geliyorsun dedi..şu an 1000 kredim var gülçin beyaz yada kemal devrimi deneyeceğim ve ondan sonra hem kredilerim bitiyor bir müddet fala ara vereceğim ınşallah
Sağol canım onu eledim o zamanKemal devrime bulaşma derim çıkanını hiç ama hiç duymadım. Ama tabiki tercih senin
Kim acaba bahsettiginizÇok teşekkürler,kişileri ultra iyi analiz etti diyebilirim hatta benim iki üç sene tanıdıktan sonra ancak görebileceğim kadar derin özelliklerini gördü,iyiki denk gelmişim dedim hatta..Sizede güzel yorumlar çıksın dilerim
Gülçin beyaz. Ayrıca çingene bende patladı, hiç canını sıkma olumsuz yorum aldıysan.Kim acaba bahsettiginiz