- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
Kim tutar biziOnları enerjimizle dövücez kızlar
Ben bir ritüel yapmıştım ama bağ koparma değil,hçbir şey olmadı. Olmadığı gibi bir de 1 hafta boyunca her gün rüyamda gördüm adamıBağ koparma meditasyonu yapalım
bu normal bişe aslında biliyo musun, zamanla azalıyorBen bir ritüel yapmıştım ama bağ koparma değil,hçbir şey olmadı. Olmadığı gibi bir de 1 hafta boyunca her gün rüyamda gördüm adamıyıllarca toplasan 3 kere anca rüyamda görmüşümdür üstelik
Can aydoğmuşun bağ kesme çalışmasını tavsiye ederim. Diğerlerinden biraz daha uzun ama. Rüyada görme olayını ben de yaşamıştım, sormuştum hatta sebebini "bilinçaltın etkilendiği için görmen normal" demişti bu işi yapan başka biri. Bağ koparma çalışması bence çok işe yarıyorBen bir ritüel yapmıştım ama bağ koparma değil,hçbir şey olmadı. Olmadığı gibi bir de 1 hafta boyunca her gün rüyamda gördüm adamıyıllarca toplasan 3 kere anca rüyamda görmüşümdür üstelik
ben de can'ınkini yapıyorumCan aydoğmuşun bağ kesme çalışmasını tavsiye ederim. Diğerlerinden biraz daha uzun ama. Rüyada görme olayını ben de yaşamıştım, sormuştum hatta sebebini "bilinçaltın etkilendiği için görmen normal" demişti bu işi yapan başka biri. Bağ koparma çalışması bence çok işe yarıyor
Ay benim için hiç normal değildibu normal bişe aslında biliyo musun, zamanla azalıyor
bana olumlu da vardı olumsuzda ama asıl konuyu kendisi bildi ve olumlu gördüYesilcingene 2 kez bana baktı olumsuzdu ondan sonra attığım 2 falı iade etti vadesi ilerlememiş dedi elifsucan 2 kez BAKTIRDIM 2.si de patladı medyum çetin 2 kez baktı o kadar olumsuzdu ki 3 gün kendime gelemedim falları sildim acikcasi umarım dedikler cikmaz
Bağ koparma meditasyonu yapalı
OoppssSakin sakin bağ koparma yapmayın bu yanlış anlaşılıyor aslında karşıdakinin tüm bağlarını kesiyorsunuz ben bunu daha öncede yazmıştım bu meditasyon tehlikeli
Sadece olayı akışa bırak yeterli ama işte onuda beceremiyoruzOoppssenerjimizi nasıl temizleyebiliriz peki bilgin var mı? Ben iletişim ritüeli yapmıştım ama tırt
2 gün bıraksam 3.gün başa sarıyorumSadece olayı akışa bırak yeterli ama işte onuda beceremiyoruz
Bana da öğretin nasıl kesiyoruz bu enerjiyi bir beceremedim fal da baktırmasam bir şekilde emiyor enerjimiya ne demiş anlamadım vlla ben bacım bir de bana eski sevgilimin evleneceğini söylüyo sanki onu sordum ben bana ne ya isterse pavyon baskınında yakalansın umrumda değil !!!
çünkü sen enerjinle onu beslemeyi bıraktın fal baktırarak vs ona enerji yüklüyordun onu parlatıyordun kaynağı kesildi o yüzden...
Peki bu bağ koptuğunda onunla her şeyin bitiyor mu yani bir şekilde onla karşılaşacak olsan bile engelliyor muben de can'ınkini yapıyorum
yani bu manevi bir kopuş maddi değilPeki bu bağ koptuğunda onunla her şeyin bitiyor mu yani bir şekilde onla karşılaşacak olsan bile engelliyor mu
bana çok iyi geldi bu meditayson.Sakin sakin bağ koparma yapmayın bu yanlış anlaşılıyor aslında karşıdakinin tüm bağlarını kesiyorsunuz ben bunu daha öncede yazmıştım bu meditasyon tehlikeli
Bende şöyle oldu : çok fal baktırdım baya zaman geçti. Gördüm çıkmıyor. Karşı taraftanda ses yoktu. Olanı bana oluyor. Boş boş paralarım gidiyor. Aslında kendimizi sevmemiz gerekiyor.Bana da öğretin nasıl kesiyoruz bu enerjiyi bir beceremedim fal da baktırmasam bir şekilde emiyor enerjimi