Binnaz Abla

Can aydoğmuşun bağ kesme çalışmasını tavsiye ederim. Diğerlerinden biraz daha uzun ama. Rüyada görme olayını ben de yaşamıştım, sormuştum hatta sebebini "bilinçaltın etkilendiği için görmen normal" demişti bu işi yapan başka biri. Bağ koparma çalışması bence çok işe yarıyor

ben de can'ınkini yapıyorum

bana olumlu da vardı olumsuzda ama asıl konuyu kendisi bildi ve olumlu gördü

Sakin sakin bağ koparma yapmayın bu yanlış anlaşılıyor aslında karşıdakinin tüm bağlarını kesiyorsunuz ben bunu daha öncede yazmıştım bu meditasyon tehlikeli
Ooppss enerjimizi nasıl temizleyebiliriz peki bilgin var mı? Ben iletişim ritüeli yapmıştım ama tırt

Kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar
youtube'da özlemyofficial diye bir kanal keşfettim. orda frekanslar var. Dinleyerek uyuyorum bayağı iyi geldi bana. Sizde bir deneyin isterseniz enerjinizi temizlemek için.
Ben de usandım karşı tarafa enerjimi vermekten. 2 gün iyiysem 3. gün başa sarıyorum. İstikrar irade önemli şeyler
stalklamayı bırakmak istiyorum umarım başarılı olurum. Falı da ayda 1e düşürdüm zaten o da olmasa daha iyi.
Kendimize yöneldiğimizde karşı taraf bunu hissedecek buna kesinlikle inanıyorum ama uygulamak biraz zor

Bana da öğretin nasıl kesiyoruz bu enerjiyi bir beceremedim fal da baktırmasam bir şekilde emiyor enerjimi

Bana da öğretin nasıl kesiyoruz bu enerjiyi bir beceremedim fal da baktırmasam bir şekilde emiyor enerjimi
Bende şöyle oldu : çok fal baktırdım baya zaman geçti. Gördüm çıkmıyor. Karşı taraftanda ses yoktu. Olanı bana oluyor. Boş boş paralarım gidiyor. Aslında kendimizi sevmemiz gerekiyor. Kendimi sevebilmek için bir sürü meditasyon dinledim. Öyle kurtuldum gibi şimdilik. Artık karşı taraf pek umrumda değil kendimi düşünüyorum. Ama HER GÜN bırakmadan dinlemek lazım. Karşı tarafta şu an merak ediyor belli ama ne yazık ki eskisi gibi heyecan kalmadı çünkü tek kendimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…