Son 1 aydır depresiftim baya,ne guzel uzaklaşmışken yine fal baktırdım.Serkan batu bu sefer buyuk dus kırıklığı yarattı.1 ayda üç fal attım,ilk iki falda mevcut kişilerden biriyle nisanda sevgili olacaksınız yeni biriyle değil derken,3. falda önceki iki falın tam tersine dönüp,mevcuttakileri çöpe yollayıp yepyeni birini anlattı
en sevmediğim şey işte bu,tamamen kartlara bağlı kalarak yorum yapmak..karta bakıp bir gün ak dediğine ertesi gün kara demek..Kart bugün böyle geldi geleceğin şu olacak,kart ertesi gün böyle çıktı,aaa herşey değişti,şu olacak..Kart yorumu yapanlar gelecek yorumu yapmasın bence sadece anlık ve karakter analizi yapsınlar.Zaten bugüne del serkan bana 10 tane yeni kişi tarif etmişse 3 tanesi belki çıktı..Birde yazın senin aşk hayatındaki kişi ekimde belli olacak,ekimde rahatsın ilişki içindesin,ekimde kimse o kalacak vs diyordu,yaz bitti o kasım ayı oldu.Ben falı bıraktım ekimden şubata dek,zaten bakamadı,şubatta gittiğimdede nisana döndü.Sürekli vade ilerletiyor..İyi filanda gelmiyor artık dinlerken çünkü hiç inanmaz oldum.Ayrıca burayıda sıkı takip ediyor,son falında ben burada Serkan işin yorum yapıp,falına müdahale ettim demiştim kendiside falda aynını dedi,ben söylemiştim ama sen o dönem müdahale ettin diye :) Sanırım anlaşılması çok umrunda değil çünkü insan o kadar gözüne gözüne aynı kelimeyi kullanıp kendini ele verirmi
Ama bana mustehak bu,ne guzel bırakmıştım 4 aydır.