- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Ben baktırmadımO kadar indirim var ve kimse fal baktırmadı mı?
Binnaz dan bir fala yetecek kadar kredi aldim. Biraz daha mi alsam diye düsünüyorum. Ayrica, byv den yorum bekliyorumO kadar indirim var ve kimse fal baktırmadı mı?
Ben serkan tek e baktirdimO kadar indirim var ve kimse fal baktırmadı mı?
Serkan teki zaten beğenirim ben yine aynıydı ama son iki falı halen gerçekleşmedi ama yine attım en azından boş umut dagitmiyor
serkana ne atmıştınız?Bu arada binnazda da kredi aldım inşallah son fallarım aslında soğudum da kime atarım bilmiyorum geçen ay serkan batıya attım vadesi çoktan geçti başka kim var bildiğiniz 1000 kredi
1000in biraz üstüne çıkarsan ve baktırmadıysan gildaya katina gönder derim.Bu arada binnazda da kredi aldım inşallah son fallarım aslında soğudum da kime atarım bilmiyorum geçen ay serkan batıya attım vadesi çoktan geçti başka kim var bildiğiniz 1000 kredi
Gildaya attım ben de sizde tutturdu my tekrar mı atsam acaba1000in biraz üstüne çıkarsan ve baktırmadıysan gildaya katina gönder derim.
Önceden tutturmuştu. Son baktırdığım 1 ay civarı oldu ve beklemedeGildaya attım ben de sizde tutturdu my tekrar mı atsam acaba
gilda artık girmiyor sanırım. bende de çıktı onun falı.Önceden tutturmuştu. Son baktırdığım 1 ay civarı oldu ve beklemede
Canim henüz gelmedi benim yorumum bekliyorum...
Çok nadir giriyor, şubat ayında baktırdım ben en songilda artık girmiyor sanırım. bende de çıktı onun falı.
Alev seçkin hediye falımı yorumlamıştı. pembe pembe anlatmıştı 1 vermiştim. çıkmadı zaten sakız falı gibiydi. tarotcunuza bende göndermiştim geçenlerde tam 1 gün yorumlamamıştı iptal etmiştim. sırada da kimse yoktu yaniMadem indirim var, yeni yorumcu denemek isteyen varsa, vadeleri dolmadı ama anlıkta beğendiğim falsepeti kemal çeri ve byv medyum suna var. Baktıran varsa yada olursa haber verebilir mi? Bunların yanısıra beğenmediklerim de oldu byv aylin ve falsepeti alev seçkin. Ayrıca tellwe tarotcunuz’un vadesi patladı
İsabetli olmuş öyleyse..Alev seçkin hediye falımı yorumlamıştı. pembe pembe anlatmıştı 1 vermiştim. çıkmadı zaten sakız falı gibiydi. tarotcunuza bende göndermiştim geçenlerde tam 1 gün yorumlamamıştı iptal etmiştim. sırada da kimse yoktu yani