Veren salak var mı acaba 500 tl.Fiyatı 500 tl galiba bunlar parayı tanımıyorlar bence 300 yada 500 yüz ne demek ya sanki öbür taraftan haber verecekler.
Ben de 2 kere denedim farklı hesaplardan hem de. Tek kelimesi çıkmadı gerçektenŞimdi elifsucan in falını dinledim aralık-12 de birde aralik 28 de baktirmisim yılbaşından sonra ocak ilk ve ikinci haftası vade vermiş ve de çok net konuşmuş...sonuç olan hiç bir şey yok ne çok şişirmişiz elifsucan i çıkan tek bir kelime yok
Bende bazı kısımlar çıktı sonuç beklemede halaŞimdi elifsucan in falını dinledim aralık-12 de birde aralik 28 de baktirmisim yılbaşından sonra ocak ilk ve ikinci haftası vade vermiş ve de çok net konuşmuş...sonuç olan hiç bir şey yok ne çok şişirmişiz elifsucan i çıkan tek bir kelime yok
Serkan batu nun Şubatta olacak dedikleri bana çıktı. Benim için elfin ve batu var. Bir de tel. Ankara dan birine baktırdım. Kafe de bakıyormuş. Kadın kendisi kahve içti. Güzel baktı. Başka da kimseye baktırmıycam. Siz de bir kaç kişi ile sınırlı tutun. Fala çok para dökmeyin.
ankadaradan baktırdığınız kim telefonla mı baktıSerkan batu nun Şubatta olacak dedikleri bana çıktı. Benim için elfin ve batu var. Bir de tel. Ankara dan birine baktırdım. Kafe de bakıyormuş. Kadın kendisi kahve içti. Güzel baktı. Başka da kimseye baktırmıycam. Siz de bir kaç kişi ile sınırlı tutun. Fala çok para dökmeyin.
Bana da Binnaz tek Elfin, tekrar online baktırırsam sadece ona baktırırım. Telde bakanlar da anlık iyiler ama gelecek kimseninki çıkmıyorSerkan batu nun Şubatta olacak dedikleri bana çıktı. Benim için elfin ve batu var. Bir de tel. Ankara dan birine baktırdım. Kafe de bakıyormuş. Kadın kendisi kahve içti. Güzel baktı. Başka da kimseye baktırmıycam. Siz de bir kaç kişi ile sınırlı tutun. Fala çok para dökmeyin.
Telden bakan kişinin numarasını verirmisiniz rica etsemSerkan batu nun Şubatta olacak dedikleri bana çıktı. Benim için elfin ve batu var. Bir de tel. Ankara dan birine baktırdım. Kafe de bakıyormuş. Kadın kendisi kahve içti. Güzel baktı. Başka da kimseye baktırmıycam. Siz de bir kaç kişi ile sınırlı tutun. Fala çok para dökmeyin.
2 arkadaş batırmış. 4 ay önce baktırmışım. Anlıkta iyiydi. Geleceği bilemem. Arkadaşa tekrar sorayımankadaradan baktırdığınız kim telefonla mı baktı
teşekkür ederim : )) peki kimdiSordum sizin için, memnun kalmışlar
Özelden yazayımteşekkür ederim : )) peki kimdi
Ben de öğrenebilir miyim kim olduğunu ve iletişim bilgilerini?Özelden yazayım
Ben baktırdım çok olumsuzluklar kraliçesi. Profilinde zaten yüksek puan vermeyenler bir daha gelmesin gibi bir şeyler yazıyo.Fal sepetinde hande karmene fal baktiran varmı arkadaşlar memnuniyet puanı 5 fiyatı da yüksek merak ettim
Bende çok olumluyduBen baktırdım çok olumsuzluklar kraliçesi. Profilinde zaten yüksek puan vermeyenler bir daha gelmesin gibi bir şeyler yazıyo.
Bende de pembeler kraliçesiydi:))Ben baktırdım çok olumsuzluklar kraliçesi. Profilinde zaten yüksek puan vermeyenler bir daha gelmesin gibi bir şeyler yazıyo.