- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
Elifsucandan bahsediyoruz
ElifsucanHande karmen mi
Aman aman zaten uzak durun onun kadar gaza getirip sürekli çağıran ama dediklerinin tek kelimesi çıkmayan birini görmedim ben ve kredisi de uçukHahahaha o nasıl bir özgüvendir. 5 sene sonra olsa bile olacak
Ben de denedim..hatta onun hakkında bir şey var mı diye araştırırken bu foruma katılma kararı aldım. Gerçekten de iyi değilFal krizim gelince ucuz diye Dudu Nur a gönderdim falsepetinde, rezalettiİlk defa bir falcı için böyle düşündüm, yakınından bile geçmeyin bence.
Ben denemiştim, genel bir soru sormuştum ve aşırı klişe bir fal atmıştı. Hiçbir detay söylemeden, yuvarlak yuvarlak konuşmuş ve 1.5-2 aylık bir zaman dilimi vermişti, olmadı...Benim de gözüme falsepetinde Aleyna Mira takılıyor. Sadece kahve bakıyor,yorumlar da iyi ama bilemedimdeneyeniniz var mı?
Klişe fal seven topluluk da 5 yıldızı yapıştırmış demekkiBen denemiştim, genel bir soru sormuştum ve aşırı klişe bir fal atmıştı. Hiçbir detay söylemeden, yuvarlak yuvarlak konuşmuş ve 1.5-2 aylık bir zaman dilimi vermişti, olmadı...
Elifsucandan bahsetmiştim ben
Bu da yeni bir taktik bence, uzun vade vermek mantıklı aslında cunku o kadar vade gectikten sonra fal patladı mı çıktı mı hatırlamayız bile. Falda kart falı 6 aydan kesini gostermiyor zaten ki o maksimumBu kadar uzun vadeler çıkabilir mi ya, çıkan var mı gerçekten
Yorumcudan bağımsız benim de vadelerim genelde böyle en az 5-6 aydan başlayıp 2 yıla kadar çıkıyor. Hatta geçenlerde 3 yıl dedi biri kimdi hatırlamıyorum bulursam söylerim. Hayır yani olumsuzsa olumsuz de ne kasıyorsun yıllar sonrasına vade verecem diye
Yeter ki sonu olumlu olsun ben hatırlarım sorun değilBu da yeni bir taktik bence, uzun vade vermek mantıklı aslında cunku o kadar vade gectikten sonra fal patladı mı çıktı mı hatırlamayız bile. Falda kart falı 6 aydan kesini gostermiyor zaten ki o maksimum
Nee olası mı ben kendim de olasılıkları düşünürüm zaten bu ne yaYeter ki sonu olumlu olsun ben hatırlarım sorun değil
Evet 6 ay diye duymuştum ben de en fazla, hatta tarot için o da olası gelecek yani hiçbir şekilde kesinliği yok.
Evet hatta tarot un fal olup olmadığı bile tartışmalı çünkü bizim ve üzerine yoğunlaştığımız kişi veya kişilerin bilinçaltından hareketle yol çizmeye çalışan bir bakım türü. Ablam da bakıyordu eskiden ondan da biliyorum biraz, o da söylerdi uzun vadeli tahminde bulunmaz tarot diye. Aslında iş biraz yorumcuda bitiyor, hisleri güçlüyse kahve, kartlar vs hepsi birer araç.Nee olası mı ben kendim de olasılıkları düşünürüm zaten bu ne ya
Ay o zaman mesela ben iş değişikliği istiyorum diyelim ya da atıyorum İstanbula tayin almak istiyorum kafamda sürekli bu döndüğü için falımda bunlar çıkar halbuki olacağı için dğeil ben düşünüyorum diye çıkıyor o zaman.Evet hatta tarot un fal olup olmadığı bile tartışmalı çünkü bizim ve üzerine yoğunlaştığımız kişi veya kişilerin bilinçaltından hareketle yol çizmeye çalışan bir bakım türü. Ablam da bakıyordu eskiden ondan da biliyorum biraz, o da söylerdi uzun vadeli tahminde bulunmaz tarot diye. Aslında iş biraz yorumcuda bitiyor, hisleri güçlüyse kahve, kartlar vs hepsi birer araç.
Kesinlikle birer araç. Annem eskiden kahve falı bakardı. Ben fincanın içinde bir şey görmüyorum tamamen his derdi. Hatta insanların yüzüne bakıp birşeyler söylerdi. Falcılar da hisliyse arada dedikleri oluyor işte.Evet hatta tarot un fal olup olmadığı bile tartışmalı çünkü bizim ve üzerine yoğunlaştığımız kişi veya kişilerin bilinçaltından hareketle yol çizmeye çalışan bir bakım türü. Ablam da bakıyordu eskiden ondan da biliyorum biraz, o da söylerdi uzun vadeli tahminde bulunmaz tarot diye. Aslında iş biraz yorumcuda bitiyor, hisleri güçlüyse kahve, kartlar vs hepsi birer araç.
Ben baktırmıştım, anlıkta iyiydi hatta sormadığım ve kimseye de bahsetmediğim çok önemli bir şeyi bildi ama gelecek için dedikleri çıkmadıEmir altun'a baktıran var mi?
Çok bilgili değilim bu konuda ama şöyle bir şey düşündüm; iş değişikliği ya da İstanbul 'a tayin istiyor olmak bilinç düzeyindeki isteğimiz ve düşüncemiz. Bilinçaltında çok daha farklı durumlar cereyan ediyor olabilir ve bizi o olayın gerçekleşmesi ya da gerçekleşmemesi konusunda esas yönlendiren de bilinçaltımız olduğu için olay ona göre şekilleniyor.Ay o zaman mesela ben iş değişikliği istiyorum diyelim ya da atıyorum İstanbula tayin almak istiyorum kafamda sürekli bu döndüğü için falımda bunlar çıkar halbuki olacağı için dğeil ben düşünüyorum diye çıkıyor o zaman.
Hediye falımı almıştı, özellikle aşk ile ilgili yorum almak istiyorum yazmışım ama niyeyse iş ve genel anlatmışEmir altun'a baktıran var mi?
Hisleri güçlüyse yüzde 70-80 çıkabilir zaten, geri kalan yüzdelik dilim de falcının öngöremediği ani değişiklikler için kalan pay aslında ki bu da çok normal bence.Kesinlikle birer araç. Annem eskiden kahve falı bakardı. Ben fincanın içinde bir şey görmüyorum tamamen his derdi. Hatta insanların yüzüne bakıp birşeyler söylerdi. Falcılar da hisliyse arada dedikleri oluyor işte.