Binnaz Abla

Fal sepetinde hande karmene fal baktiran varmı arkadaşlar memnuniyet puanı 5 fiyatı da yüksek merak ettim
Bana 2 farklı yol çizmişti. Ocak ayında baktırmışım ve o dönem ayrılık yoktu. Şimdiyse görüşmüyoruz. Belki bu yüzden 2 farklı anlatım yaptı bilemiyorum. Tekrar tercih etmem. Fal anlamında tatmin etmedi

Hayır çünkü totalde 1.5 yıl vermiş.😂 Katinada o süreyi görebilen tek kişi sanırım.analizler fena sayılmaz ama geri kalan birçok şeyin vadesi çok uzun.
Bana da aynısı olmuştu. Vade olarak bende de 11 veya 12 ay dedi iyi mi 😇🤣

Bana da aynısı olmuştu. Vade olarak bende de 11 veya 12 ay dedi iyi mi 😇🤣
Yalnız değilmişim sevindim😂 beklerim dersen olur diyo. 1.5 yıla kim öle kim kala. 4 ay sonrasına da sevinçli bir haber vermek için arayacak seni diyo. Olay mantığı içerisinde böyle bir arama absürd komedide olur anca😂 ay gerçekten beğenmemişim ben :KK70:

Bu kadar uzun vadeler çıkabilir mi ya, çıkan var mı gerçekten 🤔
Yorumcudan bağımsız benim de vadelerim genelde böyle en az 5-6 aydan başlayıp 2 yıla kadar çıkıyor. Hatta geçenlerde 3 yıl dedi biri kimdi hatırlamıyorum bulursam söylerim. Hayır yani olumsuzsa olumsuz de ne kasıyorsun yıllar sonrasına vade verecem diye 🤣

Hayır çünkü totalde 1.5 yıl vermiş.😂 Katinada o süreyi görebilen tek kişi sanırım.analizler fena sayılmaz ama geri kalan birçok şeyin vadesi çok uzun.
Aslında çok zekice...bir buçuk yıl sonra ne senin aklına fal gelir nede onun söylediklerini yeniden dinlemek o zamana kadar köprünün altından çok sular akar ve anladığım kadarı ile herkese uzun vade veriyor hali ile kimsede çıkıp vadesi patladı demiyor asıl uckagitci falci bu bence iyi ki burası varda yazio ogreniyoruz

Yalnız değilmişim sevindim😂 beklerim dersen olur diyo. 1.5 yıla kim öle kim kala. 4 ay sonrasına da sevinçli bir haber vermek için arayacak seni diyo. Olay mantığı içerisinde böyle bir arama absürd komedide olur anca😂 ay gerçekten beğenmemişim ben :KK70:
Gerçekten garip 🤣

Fal sepetinde hande karmene fal baktiran varmı arkadaşlar memnuniyet puanı 5 fiyatı da yüksek merak ettim
Benim fal nasil? Cikti mi sana 😁
Ben baktırdım çok olumsuzluklar kraliçesi. Profilinde zaten yüksek puan vermeyenler bir daha gelmesin gibi bir şeyler yazıyo.
Disi savaş😁
Falcı hilesi 😁

Bu kadar uzun vadeler çıkabilir mi ya, çıkan var mı gerçekten 🤔
Yorumcudan bağımsız benim de vadelerim genelde böyle en az 5-6 aydan başlayıp 2 yıla kadar çıkıyor. Hatta geçenlerde 3 yıl dedi biri kimdi hatırlamıyorum bulursam söylerim. Hayır yani olumsuzsa olumsuz de ne kasıyorsun yıllar sonrasına vade verecem diye 🤣
Bana zeyder 5 sene demişti 😂 sonra falevindeki jale ha bugün ha yarın diyip diyip oyaladı en sonunda dediklerin olmuyor diyince de "ben sonuç odaklıyım 5 sene sonra bile olsa olacak bunlar" demişti 🤪

Bana zeyder 5 sene demişti 😂 sonra falevindeki jale ha bugün ha yarın diyip diyip oyaladı en sonunda dediklerin olmuyor diyince de "ben sonuç odaklıyım 5 sene sonra bile olsa olacak bunlar" demişti 🤪
İşte o zamana kadar zaten falı unutursun, unutmasan bile illa ki hayatında gelişmeler olur önemsemezsin diye düşünmüş. Güzel taktikmiş cidden bu 😂

X