- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Söyledikleri ciktimiBen baktırdım çok olumsuzluklar kraliçesi. Profilinde zaten yüksek puan vermeyenler bir daha gelmesin gibi bir şeyler yazıyo.
Bana 2 farklı yol çizmişti. Ocak ayında baktırmışım ve o dönem ayrılık yoktu. Şimdiyse görüşmüyoruz. Belki bu yüzden 2 farklı anlatım yaptı bilemiyorum. Tekrar tercih etmem. Fal anlamında tatmin etmediFal sepetinde hande karmene fal baktiran varmı arkadaşlar memnuniyet puanı 5 fiyatı da yüksek merak ettim
Hayır çünkü totalde 1.5 yıl vermiş.Söyledikleri ciktimi
Bana da aynısı olmuştu. Vade olarak bende de 11 veya 12 ay dedi iyi miHayır çünkü totalde 1.5 yıl vermiş.Katinada o süreyi görebilen tek kişi sanırım.analizler fena sayılmaz ama geri kalan birçok şeyin vadesi çok uzun.
Yalnız değilmişim sevindimBana da aynısı olmuştu. Vade olarak bende de 11 veya 12 ay dedi iyi mi
Aslında çok zekice...bir buçuk yıl sonra ne senin aklına fal gelir nede onun söylediklerini yeniden dinlemek o zamana kadar köprünün altından çok sular akar ve anladığım kadarı ile herkese uzun vade veriyor hali ile kimsede çıkıp vadesi patladı demiyor asıl uckagitci falci bu bence iyi ki burası varda yazio ogreniyoruzHayır çünkü totalde 1.5 yıl vermiş.Katinada o süreyi görebilen tek kişi sanırım.analizler fena sayılmaz ama geri kalan birçok şeyin vadesi çok uzun.
Gerçekten garipYalnız değilmişim sevindimbeklerim dersen olur diyo. 1.5 yıla kim öle kim kala. 4 ay sonrasına da sevinçli bir haber vermek için arayacak seni diyo. Olay mantığı içerisinde böyle bir arama absürd komedide olur anca ay gerçekten beğenmemişim ben
Benim fal nasil? Cikti mi sanaFal sepetinde hande karmene fal baktiran varmı arkadaşlar memnuniyet puanı 5 fiyatı da yüksek merak ettim
Disi savaşBen baktırdım çok olumsuzluklar kraliçesi. Profilinde zaten yüksek puan vermeyenler bir daha gelmesin gibi bir şeyler yazıyo.
Falcı hilesiHayır çünkü totalde 1.5 yıl vermiş.Katinada o süreyi görebilen tek kişi sanırım.analizler fena sayılmaz ama geri kalan birçok şeyin vadesi çok uzun.
Canım söylediklerinde gerçeklik payı vardı hislerin senin kuvvetli ama sende olumsuz dedin yaBenim fal nasil? Cikti mi sana
Disi savaş
Falcı hilesi
Bana da çoğu falı çıktıBende bazı kısımlar çıktı sonuç beklemede hala
Aman canım sen girme arayaBana da çoğu falı çıktı
Bana zeyder 5 sene demiştiBu kadar uzun vadeler çıkabilir mi ya, çıkan var mı gerçekten
Yorumcudan bağımsız benim de vadelerim genelde böyle en az 5-6 aydan başlayıp 2 yıla kadar çıkıyor. Hatta geçenlerde 3 yıl dedi biri kimdi hatırlamıyorum bulursam söylerim. Hayır yani olumsuzsa olumsuz de ne kasıyorsun yıllar sonrasına vade verecem diye
Hahahaha o nasıl bir özgüvendir. 5 sene sonra olsa bile olacakBana zeyder 5 sene demiştisonra falevindeki jale ha bugün ha yarın diyip diyip oyaladı en sonunda dediklerin olmuyor diyince de "ben sonuç odaklıyım 5 sene sonra bile olsa olacak bunlar" demişti
KiminAman canım sen girme araya
Hande karmen miBana da çoğu falı çıktı
İşte o zamana kadar zaten falı unutursun, unutmasan bile illa ki hayatında gelişmeler olur önemsemezsin diye düşünmüş. Güzel taktikmiş cidden buBana zeyder 5 sene demiştisonra falevindeki jale ha bugün ha yarın diyip diyip oyaladı en sonunda dediklerin olmuyor diyince de "ben sonuç odaklıyım 5 sene sonra bile olsa olacak bunlar" demişti
Falcı larin yaninda ola ola bizde kaptıkCanım söylediklerinde gerçeklik payı vardı hislerin senin kuvvetli ama sende olumsuz dedin ya