Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Çok şükür tutmadı. Alex ve Yeşilçingene aynı kefede benim içinYesilcingenenin falı çıkmayan var mı hiç
Henna vera’ya daha önce 1 kez baktırmıştım. Ben de beğenmiştim o dönem. Fena bir yorumcu değil bence debinnaz'da uygun fiyatlı falcı arıyordum buhran bastı,
Uzun bir aradan sonra geçen hafta fal baktırdım;
Nejan kartal - iskambil - sorduğum sorulardan yola çıkarak hep aynı lafı eveleyip gevelemiş, anlıkta iyi değildi, gelecek ile ilgili söylediklerini de bilmiyorum ya sanki çıkmaz gibi
Henna Vera - katina- daha önce de baktırmıştım. Anlıkta iyiydi ve yakın gelecek konusunda da dedikleri tutarlı çıkmıştı önceki falda. Bu falından da memnun kaldım..
Alperen uluca - kahve - anlıkta ve karşı tarafın düşünceleri konusunda iyiydi, gelecekle ilgili öngörüleri de çıkarsa yazarım
Umarım hepimiz mutlu oluruz kızçelerim
Çok öpüyorum hepinizi
Bende ikisi çok zor alexs çok olumlu çingene olumsuzBen Çok şükür tutmadı. Alex ve Yeşilçingene aynı kefede benim için
Ne dedi de tutmadı özel değilse tabikiBen Çok şükür tutmadı. Alex ve Yeşilçingene aynı kefede benim için
Çok olumsuz baktı bana, birden fazla kez baktırdım aslında ama hiç o kadar olumsuz olmadı durumum çok şükürNe dedi de tutmadı özel değilse tabiki
Buna sevindim Inşallah bende de çıkmazÇok olumsuz baktı bana, birden fazla kez baktırdım aslında ama hiç o kadar olumsuz olmadı durumum çok şükür
Ya ne bileyim banada evlilik olmaz gibi konuşmuş falan ama buna inanıp şimdi ayrılayım mi yaniÇok olumsuz baktı bana, birden fazla kez baktırdım aslında ama hiç o kadar olumsuz olmadı durumum çok şükür
Fala göre hareket etme bence, yani adı üstünde fal bunlar.. bu kadar ciddiye almamakta fayda var ki alex’ten bahsediyoruz. Şurda 100 kişi gelse 95ine olumsuza bağlamıştır. Boşver canım yaYa ne bileyim banada evlilik olmaz gibi konuşmuş falan ama buna inanıp şimdi ayrılayım mi yani
Alex birçoğumuzun beynini yakmış anlaşılan işinn ucunu gayet açık tutmuş.düzelme olcak demekki çözülecek dediğine göreAlex bana da olumlu konuşmuştu ama vadeyi çok uzun tutmuş ve sana şöyle yaparsan olur diyebileceğim bir durum da yok falan demiş.
1-2 ay gibi bir zamanda olmaz, daha uzun bir sürede çözülecek deyince olumlu mu sayılıyor bilemedim
Böyle arada bırakıyor insanı işte.. olumlu anlatıp olumsuza bağlıyor benim fallarımda. Değişik bir yorumcu. Kasıtlı olarak arada bırakıyor benceAlex bana da olumlu konuşmuştu ama vadeyi çok uzun tutmuş ve sana şöyle yaparsan olur diyebileceğim bir durum da yok falan demiş.
1-2 ay gibi bir zamanda olmaz, daha uzun bir sürede çözülecek deyince olumlu mu sayılıyor bilemedim
Bana da hep öyle yaptı sizin aranızdaki bağ ve enerjinin yüzde biriyle insanlar evleniyolar falan diyo. Şöyle sevgi var böyle hissiyat var dedikten sonrası tam kaos.Böyle arada bırakıyor insanı işte.. olumlu anlatıp olumsuza bağlıyor benim fallarımda. Değişik bir yorumcu. Kasıtlı olarak arada bırakıyor bence
Aynen yani yandı devreler sağolsunAlex birçoğumuzun beynini yakmış anlaşılan işinn ucunu gayet açık tutmuş.düzelme olcak demekki çözülecek dediğine göre
Evet taktik gibi sanırım bu da, olumlu gibi olumsuz olumsuz gibi olumlu sonra kafalar karışık artık sonuç ne olursa olsun faldan pay çıkarabileceğiz durumla ilgiliBöyle arada bırakıyor insanı işte.. olumlu anlatıp olumsuza bağlıyor benim fallarımda. Değişik bir yorumcu. Kasıtlı olarak arada bırakıyor bence
Hele o gülistan vardı en berbati oydu.Byv.daki ferhat hocanın aylardır 3 falı halen bekliyor fakat bakılan fal sayısı yine 76 amacı nedir anlamadım.300 tl fal bakacaksın ve aylardır 3 fak orada duracak ya sahtekarsiniz iste
Hele o gülistan vardı en berbati oydu.