Binnaz Abla

binnaz'da uygun fiyatlı falcı arıyordum buhran bastı,
Uzun bir aradan sonra geçen hafta fal baktırdım;

Nejan kartal - iskambil - sorduğum sorulardan yola çıkarak hep aynı lafı eveleyip gevelemiş, anlıkta iyi değildi, gelecek ile ilgili söylediklerini de bilmiyorum ya sanki çıkmaz gibi

Henna Vera - katina- daha önce de baktırmıştım. Anlıkta iyiydi ve yakın gelecek konusunda da dedikleri tutarlı çıkmıştı önceki falda. Bu falından da memnun kaldım..

Alperen uluca - kahve - anlıkta ve karşı tarafın düşünceleri konusunda iyiydi, gelecekle ilgili öngörüleri de çıkarsa yazarım

Umarım hepimiz mutlu oluruz kızçelerim
Çok öpüyorum hepinizi

Henna vera’ya daha önce 1 kez baktırmıştım. Ben de beğenmiştim o dönem. Fena bir yorumcu değil bence de

Ya ne bileyim banada evlilik olmaz gibi konuşmuş falan ama buna inanıp şimdi ayrılayım mi yani
Fala göre hareket etme bence, yani adı üstünde fal bunlar.. bu kadar ciddiye almamakta fayda var ki alex’ten bahsediyoruz. Şurda 100 kişi gelse 95ine olumsuza bağlamıştır. Boşver canım ya

Alex bana da olumlu konuşmuştu ama vadeyi çok uzun tutmuş ve sana şöyle yaparsan olur diyebileceğim bir durum da yok falan demiş.
1-2 ay gibi bir zamanda olmaz, daha uzun bir sürede çözülecek deyince olumlu mu sayılıyor bilemedim

Alex birçoğumuzun beynini yakmış anlaşılan işinn ucunu gayet açık tutmuş.düzelme olcak demekki çözülecek dediğine göre

Böyle arada bırakıyor insanı işte.. olumlu anlatıp olumsuza bağlıyor benim fallarımda. Değişik bir yorumcu. Kasıtlı olarak arada bırakıyor bence

Böyle arada bırakıyor insanı işte.. olumlu anlatıp olumsuza bağlıyor benim fallarımda. Değişik bir yorumcu. Kasıtlı olarak arada bırakıyor bence
Bana da hep öyle yaptı sizin aranızdaki bağ ve enerjinin yüzde biriyle insanlar evleniyolar falan diyo. Şöyle sevgi var böyle hissiyat var dedikten sonrası tam kaos.

Alex birçoğumuzun beynini yakmış anlaşılan işinn ucunu gayet açık tutmuş.düzelme olcak demekki çözülecek dediğine göre
Aynen yani yandı devreler sağolsun
Benim çabamla düzelme olmayacaksa bekleyeyim hiçbir şey yapmayayım kabul ama bir yandan da tavsiye vermiş, ben bir şey yapınca düzelmeyecekse neden davranış değişikliği yapıyorum ki
Umarım vadesi değilse bile sonucu dediği gibi olur

Evet taktik gibi sanırım bu da, olumlu gibi olumsuz olumsuz gibi olumlu sonra kafalar karışık artık sonuç ne olursa olsun faldan pay çıkarabileceğiz durumla ilgili

Byv.daki ferhat hocanın aylardır 3 falı halen bekliyor fakat bakılan fal sayısı yine 76 amacı nedir anlamadım.300 tl fal bakacaksın ve aylardır 3 fak orada duracak ya sahtekarsiniz iste
Hele o gülistan vardı en berbati oydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…