Binnaz Abla

Nedense deniz devrim diye birisine 4 kez baktirmisim arnisa bahadır galiba ismi 3 kez levent rodoslu, ayşe melek ,zeynep aksu.ve aybike can galiba ismi afa balcı ile aynı falı bana göndermişti noktası virgülü dahi aynı siteye şikayet etmistim ikisi aynı kişi diye ya o kadar çok baktirmisim ki bir tanesi mi çıkmaz isimlerini ancak fallara bakınca hatırlıyorum hepsi güzel hikaye yazmış

şevval erdal Hülya demir,çağan arıman,bilge özdoğru 3 kez halen çetiner 2 kez cansın akin,serra güngördü, açelya tuğra selma aydın 2 kez elif ışık 2 kez ...yazık dünya para vermişim bilmiyorum bunlar halen sitede mi uzun zaman oldu binnazda batırmadım geçen gün serkan BAKTIRDIM bu soyledigim falcıların hiç birinin söylediği bir şeyi yaşamamışım kimi beni evlendirmiş kimi iş yeri açmış halbu ki ben kamuda idareci konumdayım..bu kadar atmasyon falları çoğunu iş için baktirmisim tain terfi sınav gibi

Benim de o dönem bir iş değişikliğim vardı. Sadece onun için yorum alıyordum ve yukarda bahsettiğin isimlere hep baktırmışım,bunların yanında döne dolaşa engin gümüş kemal devrim, eyüp deniz daha niceleri.. kemal ve engin açtığı anda doluyorlardı. Şimdinin serkan batusu gibi ama serkan batu tutturuyor yine. Onlar tamamen fiyaskoydu. Kemal devrim iş için attığım bir falda farkında olmadığım birisinden bahsetmişti. Hayatına girecek diye ve fiziksel görünüş ve harf bilmişti. Sonra o kişi hayatıma girince tekrar gönderdim ama o falda fos çıktı. Bir daha da baktırmadım. Birde eylem tüzün’e ve hazar erbab(şimdiki serdar sel) onlara o kadar çok göndermiştim ki..hepsi gereksizmiş.
az önce fincan kapattım ama gönderecek kimseyi bulamıyorum şu anda. Beğendiklerime de yeni baktırdım zaten

Is icinde mi hic cikmamis? Ben ozellikle is icin attiysam cikanlardan (nadirdir ve komple fal degildir asla) -eger o sira ask ikinci plandaysa benim icin- ask icin denilenler cikmistir yok ask icin baktirdiysam tam konu olmasa da isle ilgili dediklerinin bir kismi cikmistir.

Canım bu gün dinledim üzerinden 5 yıl geçmiş (binnaz ablanın iyi tarafı silmiyorlar ses kaydini) bana çıkan tek bir kelime olmamış çok ilginç mesela deniz devrim e baktım fiyatı 300 tl bu gün ben o zaman 3 kez baktirmisim ve hiç bir şey çıkmamış şimdi 20 tl olsa baktirmam

Yok canım benim iş için çıkan hiç olmamıştı. Hiç aklımın ucunda dahi olmayan bir yerden teklif aldım ve oraya geçtim sonra. Bunu bilen hiç kimse olmadı

Canım benim an itibari ile cıkmaya başladı. Darısı sizlerin de başına. Bu saatten sonra baktırayım mı bilmiyorum

alexin falı çıkmış bende. ağustosta baktırmıştım ona şimdi dinledim. falında çıkmayan şey yok. genel anlamda şöyle olur böyle olur ama bunlarda olur gibisinden yorum yaptığı için 1 vermiştim. ortaya konuşuyormuş gibi gelmişti falı ama ne dediyse bu zamana kadar öyle gelişmiş.. çok şaşırdım

Alex ten bir türlü memnun ayrılamadım ben olayla ilgili yorumlar yapıyor fakat elle tutulur şeyler değil. O şöyle biri,sen şöyle birisin.şu noktalarda ayrı düşmüşsünüz.başlarsanız şöyle olur ya da olabilir. Fal sonrası diyorum ki hep,yani şimdi görüşücek miyiz,barışacak mıyız,yoksa yollarımız tamamen ayrılmış mı gibi hiçbir sorunun cevabı olmuyo böyle çıkanları görünce tekrar dinliyorum ama yok elle tutulur hiçbir şey bulamıyorum

bende ona iki kere gittim. ilki 2 sene önceydi o zamanda aynı tarzda yapmıştı ama çıkıp çıkmadığını hiç hatırlamıyorum. ağustosta da barışınca atmıştım ne dediyse yaşamışım bir daha atsam mı diye düşünüyorum şu an. ama yorumu cidden çok kötü. çok arada bırakıyor

Alex eskilerden ve hala olan en beğendiğim falcılardan biridir. İlk falımı 6-7 sene önce falan atmıştım o bana herkesten farklı ve olumsuz bir yorum yapmıştı acayip sinirlenip iade almıştım ama geçen zamanda aynen ne dediyse o şekilde oldu. Çıktığını görünce utana sıkıla o zehir zemberek yorumumdan sonra tekrar gittim neyseki diğer 4 puanı bile beğenmeyen egoistler gibi reddetmedi. Nerdeyse bütün fallarını yaşadım, sizinki gibi ucu açıkta bıraktığı işle alakalı bir falım vardı. Ordaki bir cümleye çok takılıp "ne dedi şimdi burda" demiştim ve birkaç ay içinde gelişen olaylarla o dediği laf acayip anlamlandı benim için. Tek sevmediğim huyu bazen çok fazla tavsiye veriyor, son falında da söylemiştim bunu. Son günlerde atacaktım online hiç denk gelmiyor ama 2 haftadır falan

bende öyle düşünüyorum. falın sonunda her şey havada kalıyor...mesela şu olacakmı olmayacak mı diye soruyorsun..yanıt ise ya olucak ya olmayacak...

Ben alex se ilk kez 1 ay önce katına attım aldığım en pembe faldı ki öyle gelişme olacağını hiç sanmıyorum inşallah olur yüzde yüz kesin konuşmuş katinada sectigim kartlar çok güzeldi bende olsam aynı yorumu yapardım o yüzden içine sinmedi..biraz zaman geçsin kahve atacağım bana kahve falları daha gerçekçi geliyor. Alex sin çok pembe konuştuğu çıkan falları varmı arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…