- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Gökhan keskini unutmuşum o da çok iyiydi bende, fallarını yaşadım pembeci değil bir de. Nesibenin dediği dediğiyle çıkan falları da oldu, dediklerinin çok geç çıktığı da oldu. Benim eski favorilerimden biriydi ama o fiyata değdiğini düşünmüyorum.hoşgeldin ve iyi niyet dileklerini çıkarırsan hepi topu 5 dk falan fal kalır geriye genelde, onda da her zaman "off ne baktı be" diyemezsiniz. Melisa ise geçen gün yazdım ne anlıkta ne yakın gelecekte tek bir kelimesi çıkmadı hatta tersi oldu.falını çok net hatırladığım için onu da yazdımgokhan keskin , nesibe icin ne dersiniz?
alex e gecen yil baktirdim begenmistim karakter analizi yapmisti daha cok ama. Zelis can melisa sahra yildizi da yazdim. Tesekkur ederim.
didar evren i de not etmistim begenenleri var.
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Gokhan online olmuyor ama pek sanirim gormedim hicGökhan keskini unutmuşum o da çok iyiydi bende, fallarını yaşadım pembeci değil bir de. Nesibenin dediği dediğiyle çıkan falları da oldu, dediklerinin çok geç çıktığı da oldu. Benim eski favorilerimden biriydi ama o fiyata değdiğini düşünmüyorum.hoşgeldin ve iyi niyet dileklerini çıkarırsan hepi topu 5 dk falan fal kalır geriye genelde, onda da her zaman "off ne baktı be" diyemezsiniz. Melisa ise geçen gün yazdım ne anlıkta ne yakın gelecekte tek bir kelimesi çıkmadı hatta tersi oldu.falını çok net hatırladığım için onu da yazdım
Rica ederim ne demek. Bayadır baktırmadığım için dikkat etmedim gökhana ama ben ya öğlen ya da öğleden sonra bu saatlerde denk gelmiştim online diye hatırlıyorumTesekkur ederim cevabiniz icin. Gokhan online olmuyor ama pek sanirim gormedim hic
Yakalarsam deneyecegim :)Rica ederim ne demek. Bayadır baktırmadığım için dikkat etmedim gökhana ama ben ya öğlen ya da öğleden sonra bu saatlerde denk gelmiştim online diye hatırlıyorum
gokhan keskin , nesibe icin ne dersiniz?
alex e gecen yil baktirdim begenmistim karakter analizi yapmisti daha cok ama. Zelis can melisa sahra yildizi da yazdim. Tesekkur ederim.
didar evren i de not etmistim begenenleri var.
kızlar havuz falı attım zeliş candan rica ettim alabilrimisin diye 2 saat oldu ama sizce alırmı
Ne falı attın canımZelis e baktirdim ben. Begendim pembeci midir? fali cok olumlu. Guzel bakiyor gibi geldi ama enerji olarak bildigi bir kac sey oldu. Ve hala iki kisiye atacak kredim var.
Keske yönlendirmeseydim. Liya costanta da iyi. Ama malum kisi cok fazla negatif konuşuyor. Yesilcingene gibi olumsuzlugu abartanlardan.Zelis e baktirdim ben. Begendim pembeci midir? fali cok olumlu. Guzel bakiyor gibi geldi ama enerji olarak bildigi bir kac sey oldu. Ve hala iki kisiye atacak kredim var.
Canim belki sen net ifade edemiyor olabilirsin kendini. En sonunda ben bakcam sana.An itibarıyla Liya Costanta'da bilemedi. Anı bile göremiyorlarsa neden yorumcu oluyorlar ki anlamıyorum.
Ben falcı degilim amaBakarsan çok sevinirim inanın çok mutlu olurum:)
Kahve attim :)Ne falı attın canım
Lila0025 yok ben begendim acikcasi zelis i. Bos gelmedi aksine. Bir kac sey bildi. Biraz kotu dusunme iyi dusun soyle iyi olcak tarzi var. baktkgi fal da olumlu. O yuzden merak ettim herkese mi olumlu zelis?Keske yönlendirmeseydim. Liya costanta da iyi. Ama malum kisi cok fazla negatif konuşuyor. Yesilcingene gibi olumsuzlugu abartanlardan.
Canim belki sen net ifade edemiyor olabilirsin kendini. En sonunda ben bakcam sana.artık ögrendim sayılır bu işi. Cogu kisi basvur diyor bana
MalesefLila0025 yok ben begendim acikcasi zelis i. Bos gelmedi aksine. Bir kac sey bildi. Biraz kotu dusunme iyi dusun soyle iyi olcak tarzi var. baktkgi fal da olumlu. O yuzden merak ettim herkese mi olumlu zelis?
Cok ustuste baktirma hem bakalim bu yil Fal Sepeti St. Valentine's indirimi yapar mi @-@ pazar gunu, gecen yil canli yayindan indirim kodu paylasilmisti.Valla son kredilerim onlari da falsepetinde iki kisiye atip hem fallardan hem adamdan vazgecicem. Cok iyi biri yok demekki bu ara. Eskiden daha iyi yorumlar alirdim 2015 gibi. Simdikiler beni cok tatmin etmedi.